dts \ dolby ???
כבר הרבה זמן שאני מחפש סרטים בפורמט סאונד dts מכיוון שאני נוטה להאמין שהוא יותר טוב מדולבי . . . האם מישהו יודע \מכיר מקום שאפשר להשיג דרכו סרטים כאלה , ולא ע"י פשפוש בכל הסרטים בחנות .. . .
כמו כן , מה דעתכם . . . dolby\dts ? ? ? האם החיפושים שלי שווים את המאמץ בכלל???
כמו כן , מה דעתכם . . . dolby\dts ? ? ? האם החיפושים שלי שווים את המאמץ בכלל???
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
מרטין,
זה די נדיר. כמעט בכל סרט, גירסאת ה-DTS כוללת גם מיקס טוב יותר. יש לDTS פחות מגבלות מבחינת רוחב סרט. יש לי חבר שהוא עורך סרטים ב-LA והוא בפירוש אמר לי (OFF THE RECORD) שכשהם יוצרים את גירסאת ה- DTS (כלומר כשיש גירסאת DD ו-DTS נפרדות), הם בפירוש משפרים את ה-DTS או "מקלקלים" את המיקס-DD בכדי שיהיה הבדל משמעותי יותר בין השניים כי הם מקבלים סכום גדול יותר של כסף על העריכה של DTS ולכן הם צריכים להראות תוצאות.
זה די נדיר. כמעט בכל סרט, גירסאת ה-DTS כוללת גם מיקס טוב יותר. יש לDTS פחות מגבלות מבחינת רוחב סרט. יש לי חבר שהוא עורך סרטים ב-LA והוא בפירוש אמר לי (OFF THE RECORD) שכשהם יוצרים את גירסאת ה- DTS (כלומר כשיש גירסאת DD ו-DTS נפרדות), הם בפירוש משפרים את ה-DTS או "מקלקלים" את המיקס-DD בכדי שיהיה הבדל משמעותי יותר בין השניים כי הם מקבלים סכום גדול יותר של כסף על העריכה של DTS ולכן הם צריכים להראות תוצאות.
תודה רבה על הלינק , אבל יש שם ממש מעט סרטים , הרוב הגדול זה מוסיקה ובמוסיקה אני מעדיף sacd . באתר של dts יש רשימה מטורפת של אלפי סרטים שמקודדים בdts ,
אבל אי אפשר לקנות משם , ובשום אתר מהגדולים (amazin , ebay וכו' ) אי אפשר לחפש סרטים לפי סוג סאונד , בדרך כלל גם אם יש לסרט dts זה לא רשום שם , רק רשום שזה סראונד . . .
ומרטין , אני ממש לא נעול אבל זה פשוט הנסיון הקצר שלי עם סרטים . עוד לא ראיתי אפילו סרט אחד שהד"ד שלו יותר טוב מdts , דוגמא מאוד מאוד טובה היא גלדיאטור ,שווה לך לבדוק
אבל אי אפשר לקנות משם , ובשום אתר מהגדולים (amazin , ebay וכו' ) אי אפשר לחפש סרטים לפי סוג סאונד , בדרך כלל גם אם יש לסרט dts זה לא רשום שם , רק רשום שזה סראונד . . .
ומרטין , אני ממש לא נעול אבל זה פשוט הנסיון הקצר שלי עם סרטים . עוד לא ראיתי אפילו סרט אחד שהד"ד שלו יותר טוב מdts , דוגמא מאוד מאוד טובה היא גלדיאטור ,שווה לך לבדוק
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
נו באמת עופר, זה לא ממש רציני..oferlaor כתב:
יש לי חבר שהוא עורך סרטים ב-LA והוא בפירוש אמר לי (OFF THE RECORD) שכשהם יוצרים את גירסאת ה- DTS (כלומר כשיש גירסאת DD ו-DTS נפרדות), הם בפירוש משפרים את ה-DTS או "מקלקלים" את המיקס-DD בכדי שיהיה הבדל משמעותי יותר בין השניים כי הם מקבלים סכום גדול יותר של כסף על העריכה של DTS ולכן הם צריכים להראות תוצאות....
DD הוא סטנדרט בתעשיה וגם פס קול שהוא Mandatory בניגוד ל DTS.
קשה לי להאמין שמישהו מחבל בכוונה בפס קול כזה או אחר.
המיקסים לפעמים שונים זה נכון, גם הקומפרסיה ב DTS נמוכה יותר ולכן במקרים מסויימים הוא נשמע יותר טוב.
מה שבאמת עושה את ההבדל זה ה reference level השונה בין המיקסים. ב DTS הוא הרבה יותר גבוה. פסיכולוגית זה כבר עושה את ההבדל.
ליאור
סרטים ב-DTS בישראל שראיתי עם תרגום
Finding Nemo
Xman 2
Daredevil
Independence day
Red dragon
Master & Commander : The far side of the world
Lion king
War of the worlds
Planet of apes
Xman 2
Daredevil
Independence day
Red dragon
Master & Commander : The far side of the world
Lion king
War of the worlds
Planet of apes
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
אני חושב שהסאונד הכי טוב ששמעתי בDTS ובכלל, זה היה "מחול הפגיונות", פשוט מדהים..!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- LiorDrZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
3 סרטים עם פסקול DTS ב 99 ש"ח
ברוב חנויות המוסיקה \ סרטים (טאוור) יש מבצע של 3 סרטי DVD ב 99 ש"ח הנה 3 עם פסקול הסרט ב DTS
מחול הפיגיונות
זהות כפולה
גלדיאטור
מחול הפיגיונות
זהות כפולה
גלדיאטור
דו"ח מיוחד
ג'נטלמנים מובחרים .
4 המופלאים
באטמן מתחיל
דומינו
בלייד טריניטי
היטלר (מיני סדרה)
קיל ביל 1
למצוא את נמו
xמן 2
דרדוויל
היום השלישי
דרקון אדום
מלך האריות
כוכב הקופים
מלחמת העולמות
גלדיאטור
מחול הפגיונות
עולם המים
עבודת נמלים
שקרן שקרן
פאץ' אדאמס
פסגת דנטה
הדרך לפרדישן
טריינספוטינג
אמילי
ספיד
הטורף
נסיך מצרים
גברים בשחור
בית הרוחות
פארק היורה כל הסרטים
מלתעות 1
להציל את טוראי ראיין
נהר הפרא
פיס מייקר
וירוס
המתאגרף
הפרופסור המטורף
חיילים קטנים
אחים בלוז
אפולו 13
נולד ב-4 ביולי
משפחת קדמוני
טיטאניק
אבודם העונה הראשונה והעונה השניה (נראה לי בגלל שזה hdtv אז הסאונד של זה זה dts\hddts או משהו כזה , לא בטוח)
ג'נטלמנים מובחרים .
4 המופלאים
באטמן מתחיל
דומינו
בלייד טריניטי
היטלר (מיני סדרה)
קיל ביל 1
למצוא את נמו
xמן 2
דרדוויל
היום השלישי
דרקון אדום
מלך האריות
כוכב הקופים
מלחמת העולמות
גלדיאטור
מחול הפגיונות
עולם המים
עבודת נמלים
שקרן שקרן
פאץ' אדאמס
פסגת דנטה
הדרך לפרדישן
טריינספוטינג
אמילי
ספיד
הטורף
נסיך מצרים
גברים בשחור
בית הרוחות
פארק היורה כל הסרטים
מלתעות 1
להציל את טוראי ראיין
נהר הפרא
פיס מייקר
וירוס
המתאגרף
הפרופסור המטורף
חיילים קטנים
אחים בלוז
אפולו 13
נולד ב-4 ביולי
משפחת קדמוני
טיטאניק
אבודם העונה הראשונה והעונה השניה (נראה לי בגלל שזה hdtv אז הסאונד של זה זה dts\hddts או משהו כזה , לא בטוח)