נינטנדו חושפת את הקונסולה החדשה - WiiU

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
EliHaboosh פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
תגובות: 3321
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 847 פעמים

שליחה #1 

נינטנדו, שכבר רשמה לעצמה מהפיכה אחת בתחום הקונסולות, הציגה היום קונסולה חדשה שתתמוך ב HD בשילוב בקר בעל מסך מגע. מהפיכה נוספת?

למאמר: נינטנדו חושפת את הקונסולה החדשה - WiiU

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #3 

מרשים ביותר. שילוב מבריק של הבקר. נראה כמו הסטנדרט הבא. מעניין הקטע עם הגולף.
נערך לאחרונה על ידי TANDBERG ב 08/06/2011 10:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
Vocare Ad Regnum

bg1987
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1232
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #4 

אני רק לא מבין האם השליטה (במשחקי שוטרים לדוגמה) עכשיו תהיה דרך הבקר החדש - משמע כמו בשאר הקונסולות 2 אנלוגים לא נראה שהוא כזה נוח בשביל זה.
או דרך השלטים של הווי יחד עם הבקר (כמו בסרטון), מה יעשו אלה שאין להם שלטי ויי?
מעניין גם מה המחיר של שלט אחד, בטח יהיה יקר מאוד (וזה הגיוני, זה כמעט קונסולה בפני עצמו)

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #5 

השלט נראה לא נח בעליל. הוא נראה כל כך לא מתאים ליד האנושית, שהייתי אומר שלא רק שהוא לא ארגונומי, אלא שהוא ממש ימונוגרא!
בנוסף, אין סטיקים אנלוגיים. במקום זה יש את הכפתורים המסריחים האלה שיש בקונסולות ניידות (אבל לא בפלייסטיישן ויטה. שם הם הבינו כמה הדבר הזה גרוע והעיפו אותו קיבינימאט).

אני שוקל לקנות כזאת בכל זאת, בשביל לשחק במיטה, כשהאישה מתעקשת שאני אצטרף אליה שם, אבל בשביל זה הויטה נראה יותר מפתה, וסביר להניח שגם יהיה יותר זול.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73285
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3160 פעמים

שליחה #6 

Malcontent כתב:בשביל לשחק במיטה, כשהאישה מתעקשת שאני אצטרף אליה שם
...
:lol:

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #7 

Huber כתב:
Malcontent כתב:בשביל לשחק במיטה, כשהאישה מתעקשת שאני אצטרף אליה שם
...
:lol:
...
הרי כל אדם בר דעת יודע שכשאישתו קוראת לו למיטה זה בגלל שהיא לא רוצה ללכת לישון לבד במקרה הטוב, ובשביל לסנג'ר אותו לעשות לה מסאז' במקרה הרע. אין לי בעיה להניח לה את השלט על הגב ולשחק במשחק עם הרבה רטט.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #8 

הבעייה מתחילה כשהאישה מגלה שיש רטט בשלט ומחרימה אותו שלא לצרכי גיימינג :roll:

זה ההבדל בין מערכת יחסים טריה לזוגיות וותיקה. אף גבר שפוי לא ימצא תירוץ/סיבה להתחמק מלהיכנס למיטה עם בת זוג בתחילת דרכו של הקשר. עם הזמן הביטוי "להיכנס למיטה" עם בת הזוג מקבל נקודת מבט חדשה.

טוב, אני חושב שנעצור פה, אחרי הכל יש פה גולשים מתחת לגיל 18 :lol:

לגבי הקונסולה, לאף אחד לא מוזר שלא מדברים על החומרה שמאחורי הקונסולה? אני די סקרן לדעת מה מניע אותה ואיזה "כח מנוע" יש לדבר הזה. אני די בטוח שהיא לפחות שוות ערך בביצועים ל PS3/XBOX360 משתי הסיבות, הראשונה היא שאלו כבר קונסולות וותיקות וכיום די קל ליצור קונסולה שלפחות תשתווה אליהן בעוצמה והשניה שהראו בסירטונים שקישרתי משחקים מרובי פלטפורמות שירוצו גם עליה ולפי הסירטונים נראה שבאותה איכות. נמתין ונראה אם יש לנו פה קונסולה שוות ערך או חזקה יותר מבחינת ביצועים גרפיים. ד"א - אם היא יותר חזקה מה PS3/XBOX360, לחברה במיקרוסופט/סוני יש בעייה רצינית. הרבה מאוד חברות אם לא כולם יוצאו משחקים מעכשיו לשלושת הקונסולות מה שאומר שכמעט אין שום יתרון לקונסולות ה"ישנות" והשיקול של איזו קונסולה לרכוש בקרוב יטה לרב לטובת החברה הצעירה וה"חזקה" בחבורה. מה ישאר לסוני/מיקרוסופט יהיה רק הקינקט/MOVE ולדעתי זה לא מספיק בשביל לתת להן יתרון, בעיקר שמבחר המשחקים לטכנולוגיות הללו די מאכזב.

לגבי השלט - אכן נראה לא נוח ברמות חדשות, נקווה שאני טועה כי הם די בונים על הגימיק הזה כ"דבר הבא" שיזניק את המערכת החדשה שלהם.

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891
נתן תודות: 443 פעמים
קיבל תודות: 242 פעמים

שליחה #9 

הם רציניים ?

נראה כמו פלופ רציני, הבנתי שהם חייבים כל פעם לנסות להמציא את הגלגל כדי להתמודד או לא בעצם לא להתמודד במשחק של הגדולים אבל זה ממש דבילי.

(n)
שי

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #10 

הדגמה לשימוש בבקר החדש. מעניין כמה הדבר הזה שוקל.

http://www.gametrailers.com/video/e3-2011-wii-u/715306

http://www.gametrailers.com/video/e3-2011-wii-u/715363

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #11 

מידע טכני מאתר היצרן:

http://e3.nintendo.com/hw/#/about

[left]Launches:
2012
Size:
Approximately 1.8 inches tall, 6.8 inches wide and 10.5 inches long.
New Controller:
The new controller incorporates a 6.2-inch, 16:9 touch screen and traditional button controls, including two analog Circle Pads. This combination removes the traditional barriers between games, players and the TV by creating a second window into the video game world. The rechargeable controller includes a Power button, Home button, +Control Pad, A/B/X/Y buttons, L/R buttons and ZL/ZR buttons. It includes a built-in accelerometer and gyroscope, rumble feature, camera, a microphone, stereo speakers, a sensor strip and a stylus.
Other Controls:
Up to four Wii Remote™ (or Wii Remote Plus) controllers can be connected at once. The new console supports all Wii™ controllers and input devices, including the Nunchuk™ controller, Classic ControllerTM, Classic Controller ProTM and Wii Balance Board™.
Media:
A single self-loading media bay will play 12-centimeter proprietary high-density optical discs for the new console, as well as 12-centimeter Wii optical discs.
Video Output:
Supports 1080p, 1080i, 720p, 480p and 480i. Compatible cables include HDMI, component, S-video and composite.
Audio Output:
Uses AV Multi Out connector. Six-channel PCM linear output through HDMI.
Storage:
The console will have internal flash memory, as well as the option to expand its memory using either an SD memory card or an external USB hard disk drive.
CPU:
IBM Power®-based multi-core microprocessor.
Other:
Four USB 2.0 connector slots are included. The new console is backward compatible with Wii games and Wii accessories[/left]

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #12 

ועדיין הגרפיקה נראית כמו של הWii. אז כמה שלטים יש לו ? יש את השלטים של הWii, של הMii - אבל כמה כאלו יש ?
הובר, זה שנינטנדו מסוגלת להשיק קונסולה ב2012 (!!!) עם גרפיקה יותר טובה משל קונסולות בנות ארבע וחמש אומר שהיא עושה את אותה הטעות כמו עם הWii. היא ננעלת לשוק של ילדים. לשלט החדש יש פיצ'רים מגניבים, אבל איך תשחק איתו ? in a way - it's a classic controller.
Really ?
איך זה שלט קלאסי אם יש לו מסך מגע ? כדאי מאוד שיוציאו משהו מעניין יותר מעבר למה שהם מציגים או שהם פשוט מבטיחים לעצמם שוק של ילדים, כמו שהיה עד עכשיו.
ההבדל ? גם לסוני וגם למייקרוסופט יכולות זהות. אני צריך לראות את הסרטונים על הויטה, לדעתי כמו שמישהו כתב - לסוני יש את האפשרות כבר עכשיו לעשות את מה שנינטנדו תשיק.
Vocare Ad Regnum

LinkMattan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 464
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #13 

נראה לי נינטנדו בעצמם לא סגורים עדיין על החומרה. עצם העובדה שהם לא הכריזו עדיין על החומרה, כבר מעלה סימני שאלה. מה שכן, אסור לנו לצפות למשהו בעל יכולות מטורפות. נינטנדו הרי עדיין מאמינה בהצלחה של האסטרטגיה של הווי. הווי נמכר ב-250$ בהשקה, ואני חושב שהמחיר היה גורם משמעותי בהצלחה. לדעתי הם מכוונים לאותו מחיר התחלתי לווי יו. הפעם, הגימיק הוא יקר בהחלט, ולדעתי רק השלט מוסיף לעלות של המכשיר עשרות דולרים. מה שמשאיר לנינטנדו בערך 150 דולר לחומרה (הרי היא לא תמכור את החומרה במחיר עלות, וגם לא בהפסד - זו המדיניות שלה). במחיר כזה, לא ניתן להשיג חומרה מטורפת. אני מניח שהמכשיר יהיה טיפה יותר חזק מהדור הנוכחי. אם הוא יהיה חזק משמעותית אני אהיה מופתע לטובה.

מה שכן, הדמו של זלדה נראה מעולה, והרבה יותר טוב ממה שניתן לראות היום בקונסולות. הבנתי שיש גם הדגמה טכנית נוספת, מלבד הדמו של הציפור. מרשמים של IGN, הדמו הזה נראה לא פחות ממהמם. אז אני קצת מבולבל מכל הביצועים של המכשיר.

הקונספט נשמע מעניין, ובהחלט נוצר ברוח נינטנדו החדשנית (מאז ה-DS). אני דווקא פחות מתלהב מהגימיקים שהראו בוידאו (כמו להניח את השלט על הרצפה ולראות את הכדור גולף). אני חושב שדווקא במשחקים שמשתמשים במכשיר בתור Quick-Menu יוכלו להרוויח מאד. המשחקיות תהפוך למיידית הרבה יותר. במקום להחליף נשק/יכולת/פריט עם עצירת המשחק ובחירה בתפריט מסובך, עם המכשיר העניין יכול להיות מיידי ותורם לתחושת הזרימה של המשחק.

ואני חושב שכאן נינטנדו עשו בחכמה. בווי, שכדי למשמש את הווי-מוט, חברות צד שלישי היו צריכים להוסיף גימיקים מטופשים למשחק. כאן, כל משחק יוכל לנצל את הגימיק בלי לפגוע במשחק, אלה להפך. להפוך אותו לנגיש יותר, זורם יותר, אינטואטיבי יותר. חברות צד שלישי אמיצות יותר, שירצו לנצל את השלט בצורה מקורית יותר יוכלו כמובן, אך זה לא אומר שכל חברה שתרצה לפתח משחק, בסוף תסיים עם משחק גימיק מטופש. השלט החדש מזמין את החברות צד שלישי לפתח את הכותרים הרציניים שלהם לווי יו ואף להפוך אותם למהנים יותר. ולראייה ניתן לראות את ההכרזות של הסדרות הגדולות ביותר שכבר מגיעות למכשיר.

בגדול אני מתרגש מהמכשיר ומהאופציות שהוא טומן בתוכו.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #14 

אני דווקא התרשמתי לטובה מהקונסולה והשלט החדשים.
תמצות די טוב של גיימספוט, בסרטון אחד יחסית קצר :
http://e3.gamespot.com/video/6317644/?hd=1
הקונסולה עצמה עושה רושם שהיא לפחות משתווה ליכולות ה PS3/X360.
בהדגמה שעשו לגיימספוט הציגו שם את ZELDA ב HD וזה נראה מרשים לפחות כמו משחק של PS3/X360.
וזה עוד ממשחק ישן ולא ייעודי למכשיר עצמו, אלא סתם התאמה חפוזה..
השלט עצמו נראה חדשני ומגניב, אלא שהחסרון העיקרי והענק שלו הוא שאין לו שום ג'וייסטיק אנלוגי.
מה גם שיש עוד שאלות מציקות באוויר, כמו זמן סוללה ובעיקר מחיר. השלט הזה נראה כמו חתיכת ציוד יקר.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

LinkMattan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

jacko-il כתב:אני דווקא התרשמתי לטובה מהקונסולה והשלט החדשים.
תמצות די טוב של גיימספוט, בסרטון אחד יחסית קצר :
http://e3.gamespot.com/video/6317644/?hd=1
הקונסולה עצמה עושה רושם שהיא לפחות משתווה ליכולות ה PS3/X360.
בהדגמה שעשו לגיימספוט הציגו שם את ZELDA ב HD וזה נראה מרשים לפחות כמו משחק של PS3/X360.
וזה עוד ממשחק ישן ולא ייעודי למכשיר עצמו, אלא סתם התאמה חפוזה..
השלט עצמו נראה חדשני ומגניב, אלא שהחסרון העיקרי והענק שלו הוא שאין לו שום ג'וייסטיק אנלוגי.
מה גם שיש עוד שאלות מציקות באוויר, כמו זמן סוללה ובעיקר מחיר. השלט הזה נראה כמו חתיכת ציוד יקר.
...
לשלט אין GPU מובנה, זיכרון או כל דבר אחר. הוא רק משדר מה שהמכשיר מזרים לו. לא מדובר על מכשיר בפני עצמו, אלה על מסך בלבד. לדעתי לא יהיה יקר במיוחד.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #16 

מה שאמרת די ברור. אפילו לא דמיינתי לשנייה שיהיה לו מעבד, זכרון או לא יודע מה..
אבל, עדיין יש לו מסך מגע 6.2 אינץ', סוללה נטענת, מצלמה קדמית, חיישני תנועה/ג'יירוסקופ, יציאה לאוזניות...
הדברים האלה עולים כסף.
להזכירך, שלט רגיל של PS3 עולה משהו כמו $40 והוא פשוט ממנו בכמה סדרי גודל..

נ.ב - טעיתי קודם לגבי הג'וייסטיקים האנלוגיים. מסתבר שפספסתי. יש לו 2 כאלה.. כרגיל..

liviur
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 697
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #17 

נתונים טכנים:
http://www.maxconsole.net/content.php?4 ... r-than-PS3

אולי היה מרשים אם היה יוצא בסמוך לPS3.

אני לא אעשה את הטעות שעשיתי עם הWII.
עד שנינטנדו לא יוכיחו את עצמם עם מפתחות צד שלישי אין סיכוי שזה נכנס לבית שלי (וכנ"ל עם ה3DS שבניתיים חוץ מגימיק של תלת מימד שמכבים אחרי 10 דקות כי כואב הראש - אין לו שום משחק נורמאלי).

הבעיה היא שעד שנינטנדו תוכיח את עצמה - כנראה יהיה XBOX /PS חדשים על סף יציאה.

לי חבל רק על הכותרי צד ראשון. מריו וזלדה טובים יכולים לעשות קונסולה.

ליביו

shay820
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2116
נתן תודות: 217 פעמים
קיבל תודות: 69 פעמים

שליחה #18 

לא מבין את החברה הזו מוציאה קונסולה חדשה שאולי תשתווה בחומרה ל XBOX360\PS3 ?
קונסולות שנמצאות כבר כמה שנים טובות בשוק ,ומיועדות להחלפה !

LinkMattan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #19 

jacko-il כתב:מה שאמרת די ברור. אפילו לא דמיינתי לשנייה שיהיה לו מעבד, זכרון או לא יודע מה..
אבל, עדיין יש לו מסך מגע 6.2 אינץ', סוללה נטענת, מצלמה קדמית, חיישני תנועה/ג'יירוסקופ, יציאה לאוזניות...
הדברים האלה עולים כסף.
להזכירך, שלט רגיל של PS3 עולה משהו כמו $40 והוא פשוט ממנו בכמה סדרי גודל..

נ.ב - טעיתי קודם לגבי הג'וייסטיקים האנלוגיים. מסתבר שפספסתי. יש לו 2 כאלה.. כרגיל..
...
אני לא מדבר על המחיר שזה ימכר בנפרד לצרכן (אם אכן יהיה ניתן לחבר שני שלטים כאלה למכשיר), אלה על המחיר שזה עולה לנינטנדו.

סתם מידע שחקרתי לפני כמה חודשים: GPS בעל מסך מגע 5-6 אינץ עם יכולות סלולריות ואינטרנטיות, עולה בחברה סינית 50 $ למי שמזמין כמה מאות יחידות. המכשיר שנינטנדו הכריזה לדעתי לא יותר מתוחכם או יקר מזה, והיא מייצרת ממנו מיליונים.... נקודה למחשבה.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #20 

ואני כן מדבר על המחיר שזה יימכר בנפרד לצרכן. (לא כל כך אכפת לי כמה זה עולה לנינטנדו)
וכן, אפשר לחבר 4 שלטים כאלה במקביל למכשיר. זה כל הרעיון.
ולא הבנתי איך האנלוגיה עם ה GPS קשורה בכלל לעניין..

לכל אלו "שלא מבינים" את נינטנדו ואיך היא משחררת עכשיו מכשיר שרק משתווה בערך ל PS3 / X360..
כמה דברים,
נינטדנו היא חברה שונה. כמו עם ה Wii, הם מנסים להמציא את המשחקיות ואפשרויות מחדש.
לא כל כך מעניין אותם שה PS3 וה X360 חזקים יותר לדוגמא מה Wii. ה Wii פנה לקהל יעד אחר והצליח בגדול.
הם הצליחו להציע אותו במחיר ממש זול והם עשו ממנו לא מעט כסף,
בניגוד לסוני ומיקרוסופט שאכלו המון ח*א בשנים הראשונות מבחינת רווחיות..

גם הפעם כפי שראינו, הם הכניסו שוב אלמנטים חדשים לגמרי לאפשרויות הגיימינג רק שבנוסף הם גיבו את זה
עם יכולות גרפיות לא רעות. אני נוטה להאמין שהמכשיר לא יתקשה להריץ משחקים ב 1080p..

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”