שרותי משלוח מחו"ל
שלום לכולם,
אני רוצה לעשות קניה בחו"ל ורוצה להשוות מחירים של החברות שמספקות שירותי משלוח. לשם כך אני מנסה להרכיב רשימה שלמה, עד כמה שניתן, של חברות כאלה.
הנה רשימת החברות שאני מכיר:
מאסטופ
UShops
ezbuyus
TNT
עדכון:
globalshop
אם אתם מכירים חברות נוספות - תוסיפו, בבקשה תגובה.
אני רוצה לעשות קניה בחו"ל ורוצה להשוות מחירים של החברות שמספקות שירותי משלוח. לשם כך אני מנסה להרכיב רשימה שלמה, עד כמה שניתן, של חברות כאלה.
הנה רשימת החברות שאני מכיר:
מאסטופ
UShops
ezbuyus
TNT
עדכון:
globalshop
אם אתם מכירים חברות נוספות - תוסיפו, בבקשה תגובה.
נערך לאחרונה על ידי שלגון ב 08/06/2011 14:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
לי יש ניסיון טוב עם TNT שתי הזמנות בחצי השנה האחרונה, מחיר זול ,משלוח מהיר ושירות אדיב
למרות שלא הייתי בבית בזמן שהרסיבר הגיע, השליח שינה את היעד ומסר את החבילה לאישתי בעבודה נכנס לחניון התת קרקעי והניח אותו בתא המטען ברכב.
לעומת זאת נסיון רע עם UPS שירות שחצני ,מחיר יקר כמעט כפול על אותו משקל ונפח שהזמנתי דרך TNT
ועיכוב ממושך במשלוח
למרות שלא הייתי בבית בזמן שהרסיבר הגיע, השליח שינה את היעד ומסר את החבילה לאישתי בעבודה נכנס לחניון התת קרקעי והניח אותו בתא המטען ברכב.
לעומת זאת נסיון רע עם UPS שירות שחצני ,מחיר יקר כמעט כפול על אותו משקל ונפח שהזמנתי דרך TNT
ועיכוב ממושך במשלוח
הייתי צריך להוסיף שיש לי ניסיון (חיובי) עם מאסטופ. עד עכשיו, השתמשתי בשרות שלהם 4 פעמים.
הפעם, זאת קניה קצת יותר גדולה (תרתי משמע: גם משקל/נפח החבילה וגם המחיר): Asus Transformer 16G + Keyboad Dock
בינתיים מהשוואת המחיר של ארבעת השרותים שציינתי ushops זולים יותר אם משתמשים בשירות השילוח האיטי שלהם.
הפעם, זאת קניה קצת יותר גדולה (תרתי משמע: גם משקל/נפח החבילה וגם המחיר): Asus Transformer 16G + Keyboad Dock
בינתיים מהשוואת המחיר של ארבעת השרותים שציינתי ushops זולים יותר אם משתמשים בשירות השילוח האיטי שלהם.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
יש לי ניסיון מאוד חיובי עם EZBuyUS ועם Mustop מבחינת כלל ההיבטים.
ב-ushops אני משתמש כשצריך להוביל דברים כבדים דרך הים - זה עובד אבל כמובן לאט.
עם TNT ניסיתי לבצע משלוח ומשום מה הם סרבו לקבל את החבילה (!!!). זה היה לפני שבועיים וחצי ועד היום לא קיבלתי מהם מענה מדוע זה קרה ואיך מתגברים על הנושא - כמובן שהחבילה נשלחה שוב, הפעם ל-Mustop - בהחלט "שירות מצויין" יש ל-TNT האלה.
ב-ushops אני משתמש כשצריך להוביל דברים כבדים דרך הים - זה עובד אבל כמובן לאט.
עם TNT ניסיתי לבצע משלוח ומשום מה הם סרבו לקבל את החבילה (!!!). זה היה לפני שבועיים וחצי ועד היום לא קיבלתי מהם מענה מדוע זה קרה ואיך מתגברים על הנושא - כמובן שהחבילה נשלחה שוב, הפעם ל-Mustop - בהחלט "שירות מצויין" יש ל-TNT האלה.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
dude69il כתב:לקנות מה???...
smurf781 כתב:הייתי צריך להוסיף שיש לי ניסיון (חיובי) עם מאסטופ. עד עכשיו, השתמשתי בשרות שלהם 4 פעמים.
בינתיים מהשוואת המחיר של ארבעת השרותים שציינתי ushops זולים יותר אם משתמשים בשירות השילוח האיטי שלהם....