התחדשתי ב EPSON 8350 ! (יש גם תמונות).

מקרנים קידמיים - Front Projector.
שלח תגובה
ice2k פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 961
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #1 

המקרן הגיע מוקדם מהצפוי וכמיטב המסורת מגיע לו תרד "התחדשתי".
מכיוון שכולם תמיד מבקשים תמונות של רגע הפתיחה (כולל אני) אז החלטתי לצלם בשביל שיהיה מה להעלות לפורום (אגב, חבל שאפשר להעלות רק 3 תמונות).
מצטער על האיכות - מצלמה של פלאפון וצילום מזדמן, לא היה זמן לחפש את המצלמה הרגילה או המיני חצובה שלה, רציתי ישר לפתוח ולגשת לעניין :).

השדרוג הוא ממקרן 720P של פנסוניק שעוד לא תליתי בדירה שעברתי אליה בגלל שידעתי שאשדרג (מה שאומר שאין מדף או מתלה) אז בדקתי על כוננית וקיר צמוד. רציתי לבדוק רק כמה דקות וכמובן נשרפו שעתיים וחצי ובלי לשים לב מצאתי את עצמי מתחיל לכייל את המקרן "ולחקור לו את הנשמה", לראות למה הוא מסוגל. כנראה כאלה אנחנו כאן. יש המון אופציות שמשפיעות דרסטית על האיכות, למשל שינוי של מרחב הצבעים בHDMI מAUTO ל NORMAL הוריד הילה נוראית של בהירות והקפיץ אצלי את הניגודיות והחיות של התמונה ברמות.

אני חושב שציפיתי ליותר במצב OUT OF THE BOX אבל זה ממש לא רע, יש כנראה הרבה מה לעבוד על התמונה, גם במקור. אני חושב שציפיתי שהוא יהיה גם הרבה יותר בהיר, אני זוכר מקרני 720P טובים אחרים שניסיתי בדירה הזו שממש סנוורו אותי (כשאני חושב על זה הם הוקרנו על הקיר שליד - לא בדיוק אותו הקיר).

למרות שעוד אין לי ניסיון איתו, אם אחפש דברים קטנים לרעתו זה השלט הענק (צריך לטייל עליו בשביל להדליק את התאורה) והכללת כפתורים מיותרים בו (המון כפתורים לתפריטי כיול, מיותר). השלט בפנסוניקים היה הרבה יותר נוח.
על הגודל המפלצתי של המקרן כולם כבר דיברו אז אין מה לחזור (אני מניח שיש רבים שזה לא משפיע עליהם בכלל). והדבר האחרון זה התפריטים שקצת איטיים, עושים ריפרש איטי בכל כניסה וזה קצת מסורבל לעשות המון פעולות.
מה שכן, לעבור ממקרן שמיוצר ביפן למקרן שמיוצר בסין - זה בהחלט מורגש באיכות הבנייה.

חוץ מזה אני כמובן כבר מחכה לקנות מדף ולהקרין כמו שצריך, כרגע עוד אין לי ממש איך להנות ולהתרשם ממנו :).
אולי בהמשך אעלה תמונות ממצלמה נורמאלית עם חצובה, בינתיים נקווה שקניית והתקנת המדף תעבור בשלום ברגע שאמצע מתנדב לעזרה (לא בא לי לגלות שיצא עקום אחרי התקנה).
TIE FIGHTER?
 TIE FIGHTER?
התמונה של איקאה מגורשת מהקיר בבושת פנים לטובת בדיקת המקרן שמראה לה מי הגבר בבית.
 התמונה של איקאה מגורשת מהקיר בבושת פנים לטובת בדיקת המקרן שמראה לה מי הגבר בבית.
זה הסרט הראשון שראיתי על מערכת קולנוע ביתית בבית של חבר לפני שנים רבות (על לייזר דיסק ועם מערכת אימתנית). הוא זה שגרם לי להתלהב מהנושא. אפילו היום הסצנה הזאת נראית אמיתית ומשכנעת.
 זה הסרט הראשון שראיתי על מערכת קולנוע ביתית בבית של חבר לפני שנים רבות (על לייזר דיסק ועם מערכת אימתנית). הוא זה שגרם לי להתלהב מהנושא. אפילו היום הסצנה הזאת נראית אמיתית ומשכנעת.
נערך לאחרונה על ידי ice2k ב 07/06/2011 23:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000

ice2k פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #2 

המשך תמונות...
לא היה לי כבל חשמל ישראלי ארוך ולמי יש זמן לחפש מאריך עכשיו :) יאללה POWER ON
 לא היה לי כבל חשמל ישראלי ארוך ולמי יש זמן לחפש מאריך עכשיו :) יאללה POWER ON
נראה שהוא חי... (טפו טפו טפו).
 נראה שהוא חי... (טפו טפו טפו).
גם כשהצילום מהפלאפון שורף והורס לחלוטין את התמונה, זה עדיין נראה נהדר.
 גם כשהצילום מהפלאפון שורף והורס לחלוטין את התמונה, זה עדיין נראה נהדר.
נערך לאחרונה על ידי ice2k ב 08/06/2011 12:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000

silver_poison
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 521
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #3 

וואו איזה יפה היא !!!!!!!!!
אני כבר מחכה בקוצר רוח להזמין אותה חודש הבא....
לדעתך , הכיול שלה מסובך ועדיף להביא איש מקצוע למי שאין שום ניסיון בעבר עם מקרנים או שאפשר לבד לכייל אם יש לי ידע בסיסי בכיול מסכי LCD ?

ice2k פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

תלוי איזה כיול אתה רוצה לעשות.
כיול מקצועי מצריך ציוד מדידה מה שכנראה אין לך.
אפשר גם לכייל בעזרת דיסק כיול שאתה קונה ולהשתמש בעין. אפשר בעזרת המלצות ברשת (למרות שזה מאוד כללי ולא תואם את התנאים אצלך) או שאפשר כיול אישי לפי תחושה והרגשה, מה שאומר לכוון לתמונה שהכי נוחה לך אישית, עדיין זה מצריך קצת ניסיון והבנה.
לא תמיד כיול BY THE BOOK עם ציוד יקר זה משהו שכל אחד יאהב אישית, יש TRADEOFF בכל דבר שאתה מכייל.
יש דברים ששונים במקרן הזה מבחינת כיול מאשר טלווזיות אבל זה יותר אופציות של להפעיל ולכבות (כמו איריס דינמי), הכיול הבסיסי די זהה לטלווזיות אך הדברים שצריך להתייחס אליהם קצת שונים (עוצמת תאורה למשל).

C0rnFlex
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1335
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #5 

silver_poison כתב:וואו איזה יפה היא !!!!!!!!!
אני כבר מחכה בקוצר רוח להזמין אותה חודש הבא....
לדעתך , הכיול שלה מסובך ועדיף להביא איש מקצוע למי שאין שום ניסיון בעבר עם מקרנים או שאפשר לבד לכייל אם יש לי ידע בסיסי בכיול מסכי LCD ?
...
היא???? 8O 8O :lol: :lol:

silver_poison
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 521
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #6 

חחח...צודק עשיתי את הפאדיחה שלי :)
בכל מקרה תתחדש ולגביי הכיול אני בטוח שפה בפורום יהיו מספיק אנשים שיעזרו לי :)

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”