מכיוון שכולם תמיד מבקשים תמונות של רגע הפתיחה (כולל אני) אז החלטתי לצלם בשביל שיהיה מה להעלות לפורום (אגב, חבל שאפשר להעלות רק 3 תמונות).
מצטער על האיכות - מצלמה של פלאפון וצילום מזדמן, לא היה זמן לחפש את המצלמה הרגילה או המיני חצובה שלה, רציתי ישר לפתוח ולגשת לעניין
השדרוג הוא ממקרן 720P של פנסוניק שעוד לא תליתי בדירה שעברתי אליה בגלל שידעתי שאשדרג (מה שאומר שאין מדף או מתלה) אז בדקתי על כוננית וקיר צמוד. רציתי לבדוק רק כמה דקות וכמובן נשרפו שעתיים וחצי ובלי לשים לב מצאתי את עצמי מתחיל לכייל את המקרן "ולחקור לו את הנשמה", לראות למה הוא מסוגל. כנראה כאלה אנחנו כאן. יש המון אופציות שמשפיעות דרסטית על האיכות, למשל שינוי של מרחב הצבעים בHDMI מAUTO ל NORMAL הוריד הילה נוראית של בהירות והקפיץ אצלי את הניגודיות והחיות של התמונה ברמות.
אני חושב שציפיתי ליותר במצב OUT OF THE BOX אבל זה ממש לא רע, יש כנראה הרבה מה לעבוד על התמונה, גם במקור. אני חושב שציפיתי שהוא יהיה גם הרבה יותר בהיר, אני זוכר מקרני 720P טובים אחרים שניסיתי בדירה הזו שממש סנוורו אותי (כשאני חושב על זה הם הוקרנו על הקיר שליד - לא בדיוק אותו הקיר).
למרות שעוד אין לי ניסיון איתו, אם אחפש דברים קטנים לרעתו זה השלט הענק (צריך לטייל עליו בשביל להדליק את התאורה) והכללת כפתורים מיותרים בו (המון כפתורים לתפריטי כיול, מיותר). השלט בפנסוניקים היה הרבה יותר נוח.
על הגודל המפלצתי של המקרן כולם כבר דיברו אז אין מה לחזור (אני מניח שיש רבים שזה לא משפיע עליהם בכלל). והדבר האחרון זה התפריטים שקצת איטיים, עושים ריפרש איטי בכל כניסה וזה קצת מסורבל לעשות המון פעולות.
מה שכן, לעבור ממקרן שמיוצר ביפן למקרן שמיוצר בסין - זה בהחלט מורגש באיכות הבנייה.
חוץ מזה אני כמובן כבר מחכה לקנות מדף ולהקרין כמו שצריך, כרגע עוד אין לי ממש איך להנות ולהתרשם ממנו
אולי בהמשך אעלה תמונות ממצלמה נורמאלית עם חצובה, בינתיים נקווה שקניית והתקנת המדף תעבור בשלום ברגע שאמצע מתנדב לעזרה (לא בא לי לגלות שיצא עקום אחרי התקנה).