מספר שאלות לגבי פופקורן A210

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #1 

היי,

התחדשתי לפני שעה :-) בפופקורן A210. קניתי גם דיסק פנימי 2 TB (אין לי מושג למה אבל שיהיה).
בחנות אמרו לחבר את הפופקורן למחשב כדי לפרמט את הדיסק. פה בפורום ראיתי שגם הפופקורן יכול לפרמט אותו וכך עשיתי. עכשיו לשאלות:
1) ניסיתי לעשות עדכון מהרשת והוא נכשל על שגיאה 15. מה זה?
2) חיברתי את ה HTPC בסלון ואת הפופקורן לראוטר. עכשיו אני לא מצליח להגיע לסיריית ה SHARE על ה HTPC כי הוא קיבל כתובת איי פי מהראוטר שמשמש כסוויטש. אני לא זוכר איך מקנפגים אותו שהראוטר הראשי יחלק איי פים אבל אני כנראה אנסה. בלי קשר, רציתי פשוט להעביר את הסרטים לדיסק הפנימי אבל כשאני מחבר את כבל ה USB (כניסה מרובעת בפופקורן לכניסת USB רגילה במחשב), הוא מזהה חומרה חדשה אבל לא כדיסק. האם אני צריך כבל USB (זכר לזכר) כדי להיות מסוגל לראות את הדיסק במחשב? איזה עוד דרכים יש להעביר את הסרטים לדיסק הפנימי?
3) כשה HTPC ניגן את הסרטים, המחשב האישי שלי הוריד את הסרטים והעביר לו אותם בסיום ההורדה לסיפריית ה SHARE. האם ניתן לעבוד ככה גם עם הפופקורן? אם כן, איך?

המון תודה מראש

עדכון:
הורדתי תוכנה בשם Ext2fsd והצלחתי להעביר סרט לפופקורן. הסרט מתחיל להקרא ואז נתקע.
יש למישהו מושג מה הסיבה?

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #2 

עדכון

אחרי שהפעלתי את ה SAMBA על הפופקורן, העברתי סרט ב IP ADDRESS\\ וזה עובד יופי רק שזה הרבה יותר איטי מההערה כאשר הדיסק הפנימי של הפופקורן mounted במחשב.
זה מה יש

תודה

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4888
נתן תודות: 146 פעמים
קיבל תודות: 516 פעמים

שליחה #3 

אם זו רשת קווית - לא נורא,
קצב העברה סך הכל סביר.
מה גם שיש לך שרת הורדות מובנה בפופקורן - בשביל זה יש להתקין את ה- CSI
(אני בטוח שתמצא עוד הרבה תוספות מעניינות).

אל תשכח לשדרג קושחה עדיף דרך הרשת).
תהנה.

kingikra פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #4 

כתבתי בשירשור אחר שהעדכון מהרשת נכשל. לדעתי יש בעיה עם העידכון האחרון. כשהורדתי אותו למחשב (פעמיים) וניסיתי לפתוח את קוץ ה ZIP, זה נכשל בטענה שקובץ ה ZIP פגום.
הורדתי עידכון אחד לפני ועידכנתי איתו את הפופקורן.
הפופקורן תענוג. מקווה שתמיד יהיה ככה.

תודה

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”