mini itx
שלום לכם
רכשתי את לוח האם הבא AMD E350
ואת המארז הבא: morex 3320 המארז מגיע עם ספק כח חיצוני 80W, הרכבתי את הכל והכל עובד מצויין מלבד העובדה שהמערכת מתחממת מאוד, המארז מגיע ללא מאורר בכלל כמו כן הלוח עם קירור פסיבי, השאלה היא האם צריך מאוורר או שאולי אני סתם מתרגש מהתחממות הנ"ל.
איך בודקים שהתחממות לא פוגעת בלוח ?
רכשתי את לוח האם הבא AMD E350
ואת המארז הבא: morex 3320 המארז מגיע עם ספק כח חיצוני 80W, הרכבתי את הכל והכל עובד מצויין מלבד העובדה שהמערכת מתחממת מאוד, המארז מגיע ללא מאורר בכלל כמו כן הלוח עם קירור פסיבי, השאלה היא האם צריך מאוורר או שאולי אני סתם מתרגש מהתחממות הנ"ל.
איך בודקים שהתחממות לא פוגעת בלוח ?
נערך לאחרונה על ידי bag043 ב 07/06/2011 16:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
- sofa_surfer
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 133
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
bag043 - לעזור אני לא יכול לצערי, אבל מכיוון שאני על סף רכישת מדיהסנטר ומתלבט מאד האם ללכת על AMD-E350 הייתי מאד שמח אם היית יכול לכתוב כמה מילים על הביצועים שלו (בעיקר - עד כמה הוא "מקרטע" בהצגת 1080 כאשר יש במקביל איזה טורנט או אימיול פתוחים, כמה מהירה העבודה עם הווינדוס ותכניות הניגון למיניהן).
תודה ובהצלחה עם הבעייה שלך..
תודה ובהצלחה עם הבעייה שלך..
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
בדקת לאיזה טמפרטורות זה מגיע עם התוכנה Speedfan?
ייתכן שאין מה להילחץ מההתחממות של המערכת.
ייתכן שאין מה להילחץ מההתחממות של המערכת.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
תוריד את Open Hardware Monitor.
תראה כמה אתה מקבל תחת המעבד E350. לי יש לוח של Gigabyte ואני מקבל עד 62 מעלות במנוחה ועד 80 מעלות במאמץ כבד. בעת נגון 1080 אני מגיע ל- 67 מעלות.
ד"א, לפי מה שהבנתי, אין לך מה לדאוג עד 95 מעלות. הליבה הזו יכולה להגיע לחום גבוה מאוד.
תראה כמה אתה מקבל תחת המעבד E350. לי יש לוח של Gigabyte ואני מקבל עד 62 מעלות במנוחה ועד 80 מעלות במאמץ כבד. בעת נגון 1080 אני מגיע ל- 67 מעלות.
ד"א, לפי מה שהבנתי, אין לך מה לדאוג עד 95 מעלות. הליבה הזו יכולה להגיע לחום גבוה מאוד.