מידע מסמליין: תאריך הגעת ה-D8000
שלום לכולם,
אתמול הייתי (שוב) במרכז התצוגה של סמסונג בהרצליה (כי הובטח לי שיהיה ביום זה מחירים לסדרה החדשה) -
אני מצטער לומר שהמחיר הוא בכלל לא הבעיה (עדיין אין), אלא מועד הגעת הטלוויזיה. המשלוחים הראשונים של סדרת הפרימיום (קרי, 7000, 8000 ו-9000) יגיעו רק ב.... א ו ק ט ו ב ר !
הנציג בחנות היה בהלם מהתשובה שקיבל בטלפון ממשרדי סמליין אפילו יותר ממני. הוא אפילו טרח להתעצבן עליהם בטלפון ואמר משהו בסגנון "זה כבר הבנאדם השלישי היום שמוכן לשלם ולעשות הזמנה על מסך שיש לי בתצוגה, אין לי מחיר עבורו, ויגיע רק באוקטובר?!".
יצאתי מאוכזב... מאוד.
אתמול הייתי (שוב) במרכז התצוגה של סמסונג בהרצליה (כי הובטח לי שיהיה ביום זה מחירים לסדרה החדשה) -
אני מצטער לומר שהמחיר הוא בכלל לא הבעיה (עדיין אין), אלא מועד הגעת הטלוויזיה. המשלוחים הראשונים של סדרת הפרימיום (קרי, 7000, 8000 ו-9000) יגיעו רק ב.... א ו ק ט ו ב ר !
הנציג בחנות היה בהלם מהתשובה שקיבל בטלפון ממשרדי סמליין אפילו יותר ממני. הוא אפילו טרח להתעצבן עליהם בטלפון ואמר משהו בסגנון "זה כבר הבנאדם השלישי היום שמוכן לשלם ולעשות הזמנה על מסך שיש לי בתצוגה, אין לי מחיר עבורו, ויגיע רק באוקטובר?!".
יצאתי מאוכזב... מאוד.
אולי עפר או מרטין יכולים איכשהו לספק עוד מידע על הנושא?
נערך לאחרונה על ידי ariel-ro ב 07/06/2011 14:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
איזה מעבד תמונה ?ofercohen כתב:יפהntk כתב:אני כנראה אזמין את המסך מארצות הברית השבוע, יצא בסביבות K10-10.5 כולל נגן בלו ריי ו-STARTER KIT שזה עוד זוג משקפיים...
תן דיווח איך היה
רק אל תשכח מעבד תמונה ......................
מאמריקה=דגם אמריקאי=צריך מעבד תמונה למסךntk כתב:איזה מעבד תמונה ?ofercohen כתב:יפהntk כתב:אני כנראה אזמין את המסך מארצות הברית השבוע, יצא בסביבות K10-10.5 כולל נגן בלו ריי ו-STARTER KIT שזה עוד זוג משקפיים...
תן דיווח איך היה
רק אל תשכח מעבד תמונה .........................
אתה רציני או שאתה צוחק ?ntk כתב:איזה מעבד תמונה ?ofercohen כתב:יפהntk כתב:אני כנראה אזמין את המסך מארצות הברית השבוע, יצא בסביבות K10-10.5 כולל נגן בלו ריי ו-STARTER KIT שזה עוד זוג משקפיים...
תן דיווח איך היה
רק אל תשכח מעבד תמונה .........................
חשבתי שהוא דיבר על מעבד לשיפור איכות התמונה ולא ממיר PAL NTSC, בכל מקרה אין לי יס או הוט בבית כבר שנים וגם לא יהיה, הכל דרך המחשב, זה הולך להיות מסך שני למחשב, וישמש גם לאקס בוקס שהוא אמריקאי, ולגבי הנגן אני אעדיין לא יודע אם אני אמכור אותו או שאני אשתמש בו אבל גם הוא אמריקאי אז לא אמורה להיות בעיה עם זה, יש פה מישהו שכבר ניסה לחבר מסך כזה מחול ונתקל בבעיה ? בדקתי עכשיו ולא ראיתי שרשום כלום לגבי תמיכה\חוסר תמיכה במולטי סיסטםdor8 כתב:אתה רציני או שאתה צוחק ?ntk כתב:איזה מעבד תמונה ?ofercohen כתב:יפהntk כתב:אני כנראה אזמין את המסך מארצות הברית השבוע, יצא בסביבות K10-10.5 כולל נגן בלו ריי ו-STARTER KIT שזה עוד זוג משקפיים...
תן דיווח איך היה
רק אל תשכח מעבד תמונה ............................
מה ההפתעה ? שנה שעברה קרה בדיוק אותו דבר. . . אין מה לעשות ,זה מה יש..dor8 כתב:מה ???![]()
האמת נשמע לא הגיוני והזוי לגמרי...
כחודשיים אחרי אוקטובר כבר תוכרז סידרת e ....
אולי אפשר להתלונן על היבואן לסמסונג העולמית למרות שאני בספק אם זה יעזור
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
פשוט לא מובן ...... דגמים חדשים מוצגים בתצוגות ואי אפשר להזמין .purpleman כתב:שלום לכולם,
יצאתי מאוכזב... מאוד....
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- 9000es
- חבר במועדון 10K

מה הקשר .... אתה נכנס לאחת מסוכנויות הרכב . ורואה את הדגם שמתאים לך . אז מה הוא ינסה למכור לך דגם ישן .purpleman כתב:להערכתו של העובד בחנות זה כנראה מכוון כי נשאר להם מלאי של סדרת הפרימיום של שנה שעברה (C7000 בעיקר)....
משהו מריח לא טוב .
בוקר טוב!9000es כתב:מה הקשר .... אתה נכנס לאחת מסוכנויות הרכב . ורואה את הדגם שמתאים לך . אז מה הוא ינסה למכור לך דגם ישן .purpleman כתב:להערכתו של העובד בחנות זה כנראה מכוון כי נשאר להם מלאי של סדרת הפרימיום של שנה שעברה (C7000 בעיקר)....
משהו מריח לא טוב ....
- 9000es
- חבר במועדון 10K

תלתל כתב:בוקר טוב!9000es כתב:מה הקשר .... אתה נכנס לאחת מסוכנויות הרכב . ורואה את הדגם שמתאים לך . אז מה הוא ינסה למכור לך דגם ישן .purpleman כתב:להערכתו של העובד בחנות זה כנראה מכוון כי נשאר להם מלאי של סדרת הפרימיום של שנה שעברה (C7000 בעיקר)....
משהו מריח לא טוב .......
אכן בוקר טוב אבל........... "הפראיירים לא מתים הם רק מתחלפים"
או שהם עוברים למקבילים LOL9000es כתב:תלתל כתב:בוקר טוב!9000es כתב:מה הקשר .... אתה נכנס לאחת מסוכנויות הרכב . ורואה את הדגם שמתאים לך . אז מה הוא ינסה למכור לך דגם ישן .purpleman כתב:להערכתו של העובד בחנות זה כנראה מכוון כי נשאר להם מלאי של סדרת הפרימיום של שנה שעברה (C7000 בעיקר)....
משהו מריח לא טוב .......
אכן בוקר טוב אבל........... "הפראיירים לא מתים הם רק מתחלפים"...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים