מבקש המלצה לטלויזיה
בוקר טוב
בשעה טובה, אני חושב להחליף את ה-CRT הישנה. כרטיס המסך שלי ( ATI 1950HD ) מוציא רק אות דיגיטלי ולכן אני צריך לשדרג...
אני חושב בכיוון של 42-46 אינטש ( זה בחדר שינה ואני מרוחק כ-3 מ' מהמסך ). המחשב גם נמצא באותו החדר ואני מתכוון לחבר אותו למסך עם כבל.
התקציב בסביבות ה- 5-6K, כמובן שפחות יתקבל בברכה...
אני רואה בעיקר סרטים וסדרות דרך המחשב ולכן אני חושב יותר על LCD או LED.
לסוני אין מסך 42 ולכן אני "חייב" לעלות ל-46 אבל יש לסוני תמונה לא רעה. ראיתי בחנות דגם LED בסביבות ה-6000 שקל, קצת יותר.
מצד שני, אני מבין שחברות אחרות מאפשרות להציג יותר פורמטים..
בקיצור, אשמח לקבל המלצות לדגם/דגמים כדי לצמצם אפשרויות.
גם המלצה לחנויות אקבל בברכה...
תודה מראש וחג שמח
בשעה טובה, אני חושב להחליף את ה-CRT הישנה. כרטיס המסך שלי ( ATI 1950HD ) מוציא רק אות דיגיטלי ולכן אני צריך לשדרג...
אני חושב בכיוון של 42-46 אינטש ( זה בחדר שינה ואני מרוחק כ-3 מ' מהמסך ). המחשב גם נמצא באותו החדר ואני מתכוון לחבר אותו למסך עם כבל.
התקציב בסביבות ה- 5-6K, כמובן שפחות יתקבל בברכה...
אני רואה בעיקר סרטים וסדרות דרך המחשב ולכן אני חושב יותר על LCD או LED.
לסוני אין מסך 42 ולכן אני "חייב" לעלות ל-46 אבל יש לסוני תמונה לא רעה. ראיתי בחנות דגם LED בסביבות ה-6000 שקל, קצת יותר.
מצד שני, אני מבין שחברות אחרות מאפשרות להציג יותר פורמטים..
בקיצור, אשמח לקבל המלצות לדגם/דגמים כדי לצמצם אפשרויות.
גם המלצה לחנויות אקבל בברכה...
תודה מראש וחג שמח
דיברת על סוני והיא לא ממש מייצרת מסכים, היום הם בעיקר מדבקה,
לכן אני מניח שלאף אחד לא היתה תשובה עבורך, התקציב שלך מעט נמוך לסדרות הLED החדשות ולכן עליך לשקול אם לקחת משהו ישן יותר או אפילו מתצוגה
(רק אם אתה מכיר את המוכר באופן אישי ויודע שהסך יחסית חדש והוא נותך לך אחריות מלאה מרגע הקניה).
LCD בכל אופן לא הייתי לוקח יותר גדול מ-42, יש מסכים נהדרים בגדלים הללו אך תיאלץ ללכת ולראות איזו תמונה אתה מעדיף...
לעצות נוספות תוכל לפנות אליי בפרטי.
לכן אני מניח שלאף אחד לא היתה תשובה עבורך, התקציב שלך מעט נמוך לסדרות הLED החדשות ולכן עליך לשקול אם לקחת משהו ישן יותר או אפילו מתצוגה
(רק אם אתה מכיר את המוכר באופן אישי ויודע שהסך יחסית חדש והוא נותך לך אחריות מלאה מרגע הקניה).
LCD בכל אופן לא הייתי לוקח יותר גדול מ-42, יש מסכים נהדרים בגדלים הללו אך תיאלץ ללכת ולראות איזו תמונה אתה מעדיף...
לעצות נוספות תוכל לפנות אליי בפרטי.
- guyz6471
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 698
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
סוני מדבקה?
או התכוונת שהם לא מייצרים את המסכים עצמם (סמסנוג מייצרים עבורם את הפאנלים)
אבל משתמע שאתה משווה את סוני לפילוט,הייר,טובישי וכל שאר פירות.
כבעלים גאה של W5500
הייתי שמח עם כל מסכי המדבקה היו נותנים אותה איכות (ייצור ותמונה)...
ופותח השרשור תתחדש ותהנה...
או התכוונת שהם לא מייצרים את המסכים עצמם (סמסנוג מייצרים עבורם את הפאנלים)
אבל משתמע שאתה משווה את סוני לפילוט,הייר,טובישי וכל שאר פירות.
כבעלים גאה של W5500
הייתי שמח עם כל מסכי המדבקה היו נותנים אותה איכות (ייצור ותמונה)...
ופותח השרשור תתחדש ותהנה...