שימוש בראוטר vdsl כמודם בלבד
שלום,
עברתי לחיבור 30 מגה ובזק מחייבים אותי לקחת ראוטר (לטענתם אין להם מכשיר שהוא רק מודם vdsl)
האם אני יכול לחבר את הראוטר הזה שיעבוד רק בתור מודם?
כרגע יש לי ראוטר של apple -time capsule שעובד בתדר 5ghz שיש לו יציאת קוויות של ג'יגה (שלא כמו בראוטר של בזק) לכן אני רוצה שהראוטר של בזק ישמש רק בתור מודם - אני לא רוצה להפסיד את הרשת הקווית של ג'יגה שיש לי שמחובר אליה גם nas שצריך חיבור ג'יגה.
האם אפשרי לעבוד בתצורה כזאת?
מדובר בנתב משולב מודם של בזק דגם NETGEAR VVG2000
עברתי לחיבור 30 מגה ובזק מחייבים אותי לקחת ראוטר (לטענתם אין להם מכשיר שהוא רק מודם vdsl)
האם אני יכול לחבר את הראוטר הזה שיעבוד רק בתור מודם?
כרגע יש לי ראוטר של apple -time capsule שעובד בתדר 5ghz שיש לו יציאת קוויות של ג'יגה (שלא כמו בראוטר של בזק) לכן אני רוצה שהראוטר של בזק ישמש רק בתור מודם - אני לא רוצה להפסיד את הרשת הקווית של ג'יגה שיש לי שמחובר אליה גם nas שצריך חיבור ג'יגה.
האם אפשרי לעבוד בתצורה כזאת?
מדובר בנתב משולב מודם של בזק דגם NETGEAR VVG2000
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
כן אפשרי להגדיר אותו בתור מצב BRIDGE, אם אני לא טועה זה בחלון שאתה מגדיר את היוזר.
אגב יכול להיות מאוד שעם הנתב הזה אתה מקבל 20 MS פינג לספק שלך, תבדוק את זה.... כי במקרה כזה הDLINK (הנתב השני שהם מציעים) יפתור לך את הבעייה הנל.
אגב יכול להיות מאוד שעם הנתב הזה אתה מקבל 20 MS פינג לספק שלך, תבדוק את זה.... כי במקרה כזה הDLINK (הנתב השני שהם מציעים) יפתור לך את הבעייה הנל.
כל מה שצריך לעשות זה לעבור למצב brige בראוטר של בזק?
זה מה שעשיתי וחיברתי לראוטר שלי ויש אינטרנט אבל הראוטר של בזק עדיין מופיע ברשימת הרשתות האלחוטיות.
יש איזשהו מדריך מסודר עם כל השלבים להפיכת הראוטר של בזק למודם?
זה מה שעשיתי וחיברתי לראוטר שלי ויש אינטרנט אבל הראוטר של בזק עדיין מופיע ברשימת הרשתות האלחוטיות.
יש איזשהו מדריך מסודר עם כל השלבים להפיכת הראוטר של בזק למודם?
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
פשוט תכנס לנתב של בזק ותכבה את האלחוטי.
כי עכשיו אם תתחבר אלחוטי לנתב של בזק בזמן שהוא מוגדר בBRIDGE, אתה לא תוכל לגלוש באינטרנט, אתה רק תוכל להיות ברשת של הנתב, לא יותר מזה.
יש גם כפתור מאחורה, תכבה גם אותו משם.
כי עכשיו אם תתחבר אלחוטי לנתב של בזק בזמן שהוא מוגדר בBRIDGE, אתה לא תוכל לגלוש באינטרנט, אתה רק תוכל להיות ברשת של הנתב, לא יותר מזה.
יש גם כפתור מאחורה, תכבה גם אותו משם.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
צריך להכנס לנתב ולהעביר אותו למצב BRIDGE.
כמו כן, צריך לנטרל את ה-WIFI ובמקרים מסויימים לבטל DHCP ולאפשר L2TP/PPoE passthrough
כמו כן, צריך לנטרל את ה-WIFI ובמקרים מסויימים לבטל DHCP ולאפשר L2TP/PPoE passthrough
- TalGamlieli
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- שם מלא: Tal Gamlieli
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי,
קניתי את הראוטר של apple airport extreme ואני לקוח של בזק
מבזק קיבלתי ראוטר של נטגיר מדגם vegn 2610 ניסיתי להפוך אותו למודם כדי לחבר את ה airport
שיניצי בהגדרות של הנטגיר למצב bridge mode אבל כשאני עושה את זה הנורה של האינטרנט נשארת אדומה ואני לא מצליח להתחבר
לאינטרנט דרך הairport יש מישהו שמכיר ויכול לעזור?
יש איזה הגדרות מיוחדות שאני צריך לעשות בairport?
תודה
קניתי את הראוטר של apple airport extreme ואני לקוח של בזק
מבזק קיבלתי ראוטר של נטגיר מדגם vegn 2610 ניסיתי להפוך אותו למודם כדי לחבר את ה airport
שיניצי בהגדרות של הנטגיר למצב bridge mode אבל כשאני עושה את זה הנורה של האינטרנט נשארת אדומה ואני לא מצליח להתחבר
לאינטרנט דרך הairport יש מישהו שמכיר ויכול לעזור?
יש איזה הגדרות מיוחדות שאני צריך לעשות בairport?
תודה