היי ,
כל הקבצים בסרט תוקנו והוספתי אותם לתוכנה (מתואר בתמונה)
3 שאלות :
1. איך מאחדים אותם ? לוחצים Process ? אני מקבל הודעה לבחור channel אבל לא מופיע כלום ב combo box .
2. למה רשום שהסרט 54 דקות אם בפועל הסרט הוא 96 דקות ???
3. אלו הגדרות אני צריך לרשום שהכל יעבוד כמו שצריך ?
תודה
צריך עזרה ב HDTV2MPEG (מצורפת תמונה)
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
הסיבה שאתה לא מצליח לחבר אותם זה בגלל שהתוכנה לא מצאה PID מתאים.
יתכן ויש לך גירסא ישנה של התוכנה שלא תמיד זיהתה כראוי את ה-PID. תוודא שתיקנת שגיאות עם QUICKPAR.
אם זה לא עובד לך, פיתרון אחר זה שימוש ב-MPEG2REPAIR אשר אם תבחר רק את הקובץ הראשון יואיל בטובו (מעבר ל"סתם" לתקן את הקובץ ולבדוק תקינותו) גם לחבר את שאר החלקים שלו לכדי קובץ אחד גדול... אני כבר משתמש ב-HDTVTOMPEG2 רק בכדי להוציא AUDIO STREAM ספציפי בלבד, וכבר לא משתמש בו בכדי לחבר קבצים (כי אחרי זה עדיין צריך להעביר את הקובץ דרך MPEG2REPAIR גם ככה...).
יתכן ויש לך גירסא ישנה של התוכנה שלא תמיד זיהתה כראוי את ה-PID. תוודא שתיקנת שגיאות עם QUICKPAR.
אם זה לא עובד לך, פיתרון אחר זה שימוש ב-MPEG2REPAIR אשר אם תבחר רק את הקובץ הראשון יואיל בטובו (מעבר ל"סתם" לתקן את הקובץ ולבדוק תקינותו) גם לחבר את שאר החלקים שלו לכדי קובץ אחד גדול... אני כבר משתמש ב-HDTVTOMPEG2 רק בכדי להוציא AUDIO STREAM ספציפי בלבד, וכבר לא משתמש בו בכדי לחבר קבצים (כי אחרי זה עדיין צריך להעביר את הקובץ דרך MPEG2REPAIR גם ככה...).
תודה רבה , מצטער על ה double post.oferlaor כתב:הסיבה שאתה לא מצליח לחבר אותם זה בגלל שהתוכנה לא מצאה PID מתאים.
אם זה לא עובד לך, פיתרון אחר זה שימוש ב-MPEG2REPAIR אשר אם תבחר רק את הקובץ הראשון יואיל בטובו (מעבר ל"סתם" לתקן את הקובץ ולבדוק תקינותו) גם לחבר את שאר החלקים שלו לכדי קובץ אחד גדול... אני כבר משתמש ב-HDTVTOMPEG2 רק בכדי להוציא AUDIO STREAM ספציפי בלבד, וכבר לא משתמש בו בכדי לחבר קבצים (כי אחרי זה עדיין צריך להעביר את הקובץ דרך MPEG2REPAIR גם ככה...)....
תהליך התיקון התבצע בהצלחה בשני הסרטים spaceballs ו batman begins.
אני משתמש בגרסה 1.1.83 מכיוון שהגרסאות החדשות עד 1.1.87 קורסות מייד שאני עושה ADD (לא יודע למה).
ומה הסיבה שאני רואה שהסרט קצר יותר ממה שהוא אמור להיות ? TS דפוק או אותה סיבה?
יכול להיות שקלקלתי את קבצי ה TS עם התיקון שעשיתי ועכשיו אני צריך להוריד את הסרט מחדש ?
תודה רבה.