מדוע האיכות הוידאו משתנה ממסך מחשב למסך טלויזיה?
אהלן!
יש לי שאלה שמטרידה אותי זמן רב,
מדוע כשמפעילים קובץ וידאו במחשב, לדוגמה באיכות DVDRIP, ומגדילים למסך מלא הוא נראה מרוח ובאיכות ירודה
ולעומת זאת, כאשר מחברים אותו למסך טלויזיה ע"י צריבתו על דיסק או העברתו דרך USB של מכשיר נייד, איכותו משתפרת פלאים?
האם יש קשר להיותו של מסך הטלויזיה CRT או LCD?
תודה רבה!
יש לי שאלה שמטרידה אותי זמן רב,
מדוע כשמפעילים קובץ וידאו במחשב, לדוגמה באיכות DVDRIP, ומגדילים למסך מלא הוא נראה מרוח ובאיכות ירודה
ולעומת זאת, כאשר מחברים אותו למסך טלויזיה ע"י צריבתו על דיסק או העברתו דרך USB של מכשיר נייד, איכותו משתפרת פלאים?
האם יש קשר להיותו של מסך הטלויזיה CRT או LCD?
תודה רבה!
נערך לאחרונה על ידי Jonny123 ב 11/07/2011 15:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
לא ממש, אבל יש לזה לזה קשר ישיר לנגן המדיה במחשב וליכולת העיבוד שלו לעומת מעבד הוידיאו הנמצא בטלביזיה.
כשאתה מריץ סרט ישירות ב DOK המחובר לשקע USB במסך מי שמבצע את עבודת הפענוח והעיבוד של התמונה הוא המסך. כשאתה מריץ סרט במחשב העבודה הזו נופלת על כתפיו של נגן המדיה, הקודקים המותקנים במחשב והדרייבר של כרטיס המסך. כדי לקבל תמונה טובה צריך לקנפג את המחשב בהתאם ורוב האנשים לא יודעים כיצד עושים זאת.
כשאתה מריץ סרט ישירות ב DOK המחובר לשקע USB במסך מי שמבצע את עבודת הפענוח והעיבוד של התמונה הוא המסך. כשאתה מריץ סרט במחשב העבודה הזו נופלת על כתפיו של נגן המדיה, הקודקים המותקנים במחשב והדרייבר של כרטיס המסך. כדי לקבל תמונה טובה צריך לקנפג את המחשב בהתאם ורוב האנשים לא יודעים כיצד עושים זאת.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
מישהו יודע איך "לקנפג את המחשב" או מכיר מאמר/מדריך שיתן קצה חוט בנושא אם הדבר אפשרי?Catskinner כתב:לא ממש, אבל יש לזה לזה קשר ישיר לנגן המדיה במחשב וליכולת העיבוד שלו לעומת מעבד הוידיאו הנמצא בטלביזיה.
כשאתה מריץ סרט ישירות ב DOK המחובר לשקע USB במסך מי שמבצע את עבודת הפענוח והעיבוד של התמונה הוא המסך. כשאתה מריץ סרט במחשב העבודה הזו נופלת על כתפיו של נגן המדיה, הקודקים המותקנים במחשב והדרייבר של כרטיס המסך. כדי לקבל תמונה טובה צריך לקנפג את המחשב בהתאם ורוב האנשים לא יודעים כיצד עושים זאת....
תודה
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
יש מדריכים דביקים בפורומים.
כולל התקנה של SHARK קודק.
תקרא תתקין ונתקדם !
כולל התקנה של SHARK קודק.
תקרא תתקין ונתקדם !
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
דביק אומר שהדיון תמיד ימצא בתחילת הפורום למעלה ולא יירד אם לא כותבים בו.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!