מחפש זוג רמקולים רצפתיים סאב וסנטר 10K ל...
אתה חושש ובצדק , צריך להיות יסודי אבל קח בחשבון שרמקולים זהו עסק יקר .
מה יש לך כרגע כאחוריים?האם השימוש הוא ק"ב בלבד ? במידה ולא מה הם השימושים האחרים ומה היחס בין השימושים השונים ?
האם שמעת משהו כבר ואהבת או שכלל אין לך מושג ?
מה יש לך כרגע כאחוריים?האם השימוש הוא ק"ב בלבד ? במידה ולא מה הם השימושים האחרים ומה היחס בין השימושים השונים ?
האם שמעת משהו כבר ואהבת או שכלל אין לך מושג ?
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
ואני הייתי קונה רק יד שניה
כל עוד אין כמה עשרות אלפי שקלים לזרוק על התחביב, אין תחליף לאיכות שניתן לקבל ביד שניה אם הוא תקין (ואפשר לבדוק את זה. ממש אין מה להיבהל מקנייה ביד שניה)
כל עוד אין כמה עשרות אלפי שקלים לזרוק על התחביב, אין תחליף לאיכות שניתן לקבל ביד שניה אם הוא תקין (ואפשר לבדוק את זה. ממש אין מה להיבהל מקנייה ביד שניה)
- שמעון-מור-יוסף
- עוסק בתחום

- תגובות: 1321
- שם מלא: שמעון מור יוסף
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 28 פעמים
- יצירת קשר:
Re: כיום אפשר לרכוש חדש במחיר יד שניה
תוכל לפרט קצת?Av1 כתב:למה להתפשר אם אפשר לרכוש חדש במחיר יד שניה?!?!?...
תודה.
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
כנראה שהוא רמז לך לקנות בחו"לAv1 כתב:למה להתפשר אם אפשר לרכוש חדש במחיר יד שניה?!?!?...
במידה וזאת כוונתו של Av1, אני חסיד של קניות מחו"ל וברוב הדברים זה אכן משתלם משמעותית.BreezeNET כתב:כנראה שהוא רמז לך לקנות בחו"לAv1 כתב:למה להתפשר אם אפשר לרכוש חדש במחיר יד שניה?!?!?......
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
אני חושב שהוא דווקא דיבר על תצוגה.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
בתור "עוסק בתחום", אני לא חושב ש Av1 ימהר לשלוח אנשים לקנות בחו"ל - זוהי פגיעה בפרנסה גם שלו בסופו של דבר...BreezeNET כתב:כנראה שהוא רמז לך לקנות בחו"לAv1 כתב:למה להתפשר אם אפשר לרכוש חדש במחיר יד שניה?!?!?......
חג שמח
ran_carney כתב:ואני הייתי קונה רק יד שניה![]()
כל עוד אין כמה עשרות אלפי שקלים לזרוק על התחביב, אין תחליף לאיכות שניתן לקבל ביד שניה אם הוא תקין (ואפשר לבדוק את זה. ממש אין מה להיבהל מקנייה ביד שניה)...
מסכים בהחלט +1
- שמעון-מור-יוסף
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
צור קשר לאחר החגAlmogc כתב:תוכל לפרט קצת?Av1 כתב:למה להתפשר אם אפשר לרכוש חדש במחיר יד שניה?!?!?...
תודה....
חג שמח
- שמעון-מור-יוסף
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
גם תצוגה וגם חדש אבל לא מחו"ל (זה לא משתלם כל כך ברמות הללו)ran_carney כתב:אני חושב שהוא דווקא דיבר על תצוגה....
חג שמח
הייי
הצעות לא חסר תסתכל בלוחות תתרשם רק תראה רצינות !! ב: ישנה חנות בירושליים ושמה BG-SAUOND יש להם סנטר במחיר מצחיק אבל חדש מהקופסה וחברה איכותית ג: לחדר גודל שלך ישנם רמקולים שיורדים עם הבאס נמוך וחוסכים לך את העניין שאפילו ככה אני חושב שאם תוסיף סאב יהיה לך אובר . ד: ראיתי רמקולים של אופרה במחיר של 7 + תנסה מעולים בהצלחה שיהיה
הצעות לא חסר תסתכל בלוחות תתרשם רק תראה רצינות !! ב: ישנה חנות בירושליים ושמה BG-SAUOND יש להם סנטר במחיר מצחיק אבל חדש מהקופסה וחברה איכותית ג: לחדר גודל שלך ישנם רמקולים שיורדים עם הבאס נמוך וחוסכים לך את העניין שאפילו ככה אני חושב שאם תוסיף סאב יהיה לך אובר . ד: ראיתי רמקולים של אופרה במחיר של 7 + תנסה מעולים בהצלחה שיהיה
ואני ממליץ לך לקנות רק בחו"ל ומצידי שכול היבואנים ובעלי החנויות בארץ יפשטו את הרגל....זה פשוט בושה איזה קופון הם גוזרים עלינו בכול קניה.
אני ממליץ לך לרדת לת"א לאחת החנויות המובילות לשמוע רמקולים ולהתרשם... לקחת דגם ולרוץ לאינטרנט ולקנות בחול ולשלוח לארץ.... בצורה זו אתה חוסר עד 50% ממחיר הרמקול בארץ.
רק לשם דוגמא.... היום הזמנתי באתר בחול את סט הרמקולים של קליפש שכולל:
שני רמקולים קדמיים Klipsch RF-82 II Black (pair), Dual 8" Cerametallic Woofers
רמקול סנטר Klipsch RC-62 II Black (each) Dual 6.5" Cerametallic Woofers
שני רמקולים סראונד צדדיים klipsch RS-52 II Black (pair) Dual 5.25” Cerametallic™ Woofers
שני רמקולים סראונד אחוריים Klipsch RS-42 II Black (pair) Dual 4" Cerametallic Woofer
סב 12 אינץ Klipsch RW-12d Subwoofer(black ash) each
מחיר עד הבית לא יעבור את ה 13,000 ש"ח כאשר עבור חבילה פחות טובה בארץ (אותם רמקולים רק מהסידרה הישנה של קליפש) דרשו ממני בארץ יותר מ 20,000 ש"ח !!! אני מתאר לעצמי שעבור הסידרה החדשה המחיר בארץ יקפוץ בעוד 25%....כלומר 25,000 ש"ח
חסכון של כמעט 50% !!!!
מצורף לינק לאתר שממנו קניתי.... יש להם כמעט את כול הרמקולים המובילים במחירים הכי זולים שמצאתי באינטרנט בהחלט שווה בדיקה....אם אתה צריך עזרה...פנה אלי בפרטי ואני יותר מאשמח לעזור לך !
http://www.newaudiovideo.com/
נשאר לי רק לאחל לך קניה מוצלחת ושלא תצא פראייר !
ציון
אני ממליץ לך לרדת לת"א לאחת החנויות המובילות לשמוע רמקולים ולהתרשם... לקחת דגם ולרוץ לאינטרנט ולקנות בחול ולשלוח לארץ.... בצורה זו אתה חוסר עד 50% ממחיר הרמקול בארץ.
רק לשם דוגמא.... היום הזמנתי באתר בחול את סט הרמקולים של קליפש שכולל:
שני רמקולים קדמיים Klipsch RF-82 II Black (pair), Dual 8" Cerametallic Woofers
רמקול סנטר Klipsch RC-62 II Black (each) Dual 6.5" Cerametallic Woofers
שני רמקולים סראונד צדדיים klipsch RS-52 II Black (pair) Dual 5.25” Cerametallic™ Woofers
שני רמקולים סראונד אחוריים Klipsch RS-42 II Black (pair) Dual 4" Cerametallic Woofer
סב 12 אינץ Klipsch RW-12d Subwoofer(black ash) each
מחיר עד הבית לא יעבור את ה 13,000 ש"ח כאשר עבור חבילה פחות טובה בארץ (אותם רמקולים רק מהסידרה הישנה של קליפש) דרשו ממני בארץ יותר מ 20,000 ש"ח !!! אני מתאר לעצמי שעבור הסידרה החדשה המחיר בארץ יקפוץ בעוד 25%....כלומר 25,000 ש"ח
חסכון של כמעט 50% !!!!
מצורף לינק לאתר שממנו קניתי.... יש להם כמעט את כול הרמקולים המובילים במחירים הכי זולים שמצאתי באינטרנט בהחלט שווה בדיקה....אם אתה צריך עזרה...פנה אלי בפרטי ואני יותר מאשמח לעזור לך !
http://www.newaudiovideo.com/
נשאר לי רק לאחל לך קניה מוצלחת ושלא תצא פראייר !
ציון