סיוע בטלויזיה שהתקלקלה C530 (מציעים משהו חילופי - האם כדאי).
בדרך כלל מחליפים לאותו דגם שברשותך.במידה ואין להם ,ניתן לפצותך בדגם גבוה יותר.
אבל זה מאד תלוי במקום ובתודעת השרות שלהם.אם מדובר במעבדת רטפון....אללי...
עצתי לך לפנות לחנות ממנה קנית.אם יש לה כוח היא בהחלט יכולה לעזור לך מול היבואן ולפצותך בדגם חדש יותר.
לגבי כדאיות הפיצוי למסך של LG אינני יודע . רשום כאן את הדגם והאם מדובר במסך חדש או מתוקן ומומחים ממני יענו לך אם זה שווה ערך או יותר לעומת מסך הסמסונג ז"ל שלך.
בהצלחה
ליאור
אבל זה מאד תלוי במקום ובתודעת השרות שלהם.אם מדובר במעבדת רטפון....אללי...
עצתי לך לפנות לחנות ממנה קנית.אם יש לה כוח היא בהחלט יכולה לעזור לך מול היבואן ולפצותך בדגם חדש יותר.
לגבי כדאיות הפיצוי למסך של LG אינני יודע . רשום כאן את הדגם והאם מדובר במסך חדש או מתוקן ומומחים ממני יענו לך אם זה שווה ערך או יותר לעומת מסך הסמסונג ז"ל שלך.
בהצלחה
ליאור
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
תפרט יותר היכן רכשת את המסך ומי נותן השרות שלו .pup26 כתב:הם לא מצליחים לתקן אותה ולאחר איומים (מכתב מעורך דין) מכיוון שאי אפשר להשיג את הדגם הקיים, זאת האופציה שהציעו.
השאלה אם זאת אופציה שוות ערך....
נשמע מעט הזויי להחליף סמסונג באלג'י .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- yonatansch
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
הבהרות
שלום לכולם
אני הבחור מהשאלה שבשרשור, חבר שלי עזר לי כי לא היה לי יוזר בפורום.
הנה ההבהרות:
הטלוויזיה נרכשה מסניף אבי סופר בנתניה, נותן השירות הוא י. שלום (ואני יודע שהוא יבואן מקביל ויכול להיות שבגלל זה עברתי את כל התהליך... אבל כנראה שגם היבואן הרשמי מוציא טלוויזיות דפוקות מדי פעם
)
אחרי שלוש פעמים שהטלויזיה היתה בתיקון שלחתי להם מכתב מעו"ד בדרישה לטלויזיה חדשה או לבית משפט (בחירה שלהם). המכתב נשלח גם לסניף וגם ליבואן, והיבואן הוא זה שחזר אלי עם ההצעה לטלוויזיה החלופית (47lk460), מכיוון שאין להם את הדגם של סמסונג במלאי.
מכיוון שעד שהחלטתי על הדגם של סמסונג לקח לי משהו כמו חודשיים (אני לא חזק בתחום), לנסות לברר עכשיו מה שווה הדגם המוצע בטח יקח זמן דומה
. אני מחפש משהו שיתן לי את אותה התמורה לפחות. לקחת פיצוי כספי מלא נשמע לי לא רע, אבל אולי בגלל שלהם זה עולה פחות הם יכולים לתת לי טלוויזיה ששווה (לי) יותר מהפיצוי. יכול להיות?
בכל מקרה, אשמח לשמוע חוות דעת על המכשיר של LG, או לחלופין מכשיר שכדאי לרכוש ב5400 ש"ח, שזה מה ששילמתי בזמנו על המכשיר (בהנחה שאקבל מהם את הפיצוי). ה-LG בזאפ עולה עכשיו 4800 ש"ח.
תודה מראש לכל המשיבים, וחג שמח.
אני הבחור מהשאלה שבשרשור, חבר שלי עזר לי כי לא היה לי יוזר בפורום.
הנה ההבהרות:
הטלוויזיה נרכשה מסניף אבי סופר בנתניה, נותן השירות הוא י. שלום (ואני יודע שהוא יבואן מקביל ויכול להיות שבגלל זה עברתי את כל התהליך... אבל כנראה שגם היבואן הרשמי מוציא טלוויזיות דפוקות מדי פעם
אחרי שלוש פעמים שהטלויזיה היתה בתיקון שלחתי להם מכתב מעו"ד בדרישה לטלויזיה חדשה או לבית משפט (בחירה שלהם). המכתב נשלח גם לסניף וגם ליבואן, והיבואן הוא זה שחזר אלי עם ההצעה לטלוויזיה החלופית (47lk460), מכיוון שאין להם את הדגם של סמסונג במלאי.
מכיוון שעד שהחלטתי על הדגם של סמסונג לקח לי משהו כמו חודשיים (אני לא חזק בתחום), לנסות לברר עכשיו מה שווה הדגם המוצע בטח יקח זמן דומה
בכל מקרה, אשמח לשמוע חוות דעת על המכשיר של LG, או לחלופין מכשיר שכדאי לרכוש ב5400 ש"ח, שזה מה ששילמתי בזמנו על המכשיר (בהנחה שאקבל מהם את הפיצוי). ה-LG בזאפ עולה עכשיו 4800 ש"ח.
תודה מראש לכל המשיבים, וחג שמח.
- yonatansch
-
- חבר שרק התחיל

אה ופיספסתי את השאלה - המסך שהוצע לי הוא כמובן חדש מהשקית.
- clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
אמרת הכל אחי :
אבי סופר / י. שלום
צמד חמד ,לא רשת שיווק רישמית+לא יבואן רישמי!
בקישור הזה תוכל לראות, מי היא הרשת המשווקת הרישמית:
http://www.miniline.com/Samsung/?CategoryID=105
והיבואן הרישמי של סמסונג היא "סמליין"
ולא אדון י.שלום.
ורק שתדע לך שהמוצרים של אדון י.שלום
פשוט קטסרופה!
אם תרצה לדעת עליו עוד , אספר לך בפרטי!
*לסיכום כפי שאמר לך "אוריאל" וגם אני ..
קח את הכסף , ולך לאחת החנויות המורשות בקישור שצירפתי לך..
ככה תהיה בלב שקט.
אבי סופר / י. שלום
צמד חמד ,לא רשת שיווק רישמית+לא יבואן רישמי!
בקישור הזה תוכל לראות, מי היא הרשת המשווקת הרישמית:
http://www.miniline.com/Samsung/?CategoryID=105
והיבואן הרישמי של סמסונג היא "סמליין"
ולא אדון י.שלום.
ורק שתדע לך שהמוצרים של אדון י.שלום
פשוט קטסרופה!
אם תרצה לדעת עליו עוד , אספר לך בפרטי!
*לסיכום כפי שאמר לך "אוריאל" וגם אני ..
קח את הכסף , ולך לאחת החנויות המורשות בקישור שצירפתי לך..
ככה תהיה בלב שקט.
- clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
הוא כתב שנותן השרות הוא י.שלוםC0rnFlex כתב:יש לציין שאבי סופר מוכר גם מיבוא רשמי, ו2 חנויות שלו (אחרי בירור טלפוני מול לסמליין) גם מאושרות כמשווק מורשה....
אם ככה אין מצב , שזה יהיה 3 שנים אחריות , מה עוד זה לא שרות
של סמליין .. זה העיקר הבעיה שהוא נתקע
עם מכשיר תקול , ולך תדע בכלל אם קבל את כספו בחזרה..
הבנת הנקרא.. רשמתי בכללי ובלי קשר לבעיה של פותח השרשור.clubnet כתב:הוא כתב שנותן השרות הוא י.שלוםC0rnFlex כתב:יש לציין שאבי סופר מוכר גם מיבוא רשמי, ו2 חנויות שלו (אחרי בירור טלפוני מול לסמליין) גם מאושרות כמשווק מורשה....
אם ככה אין מצב , שזה יהיה 3 שנים אחריות , מה עוד זה לא שרות
של סמליין .. זה העיקר הבעיה שהוא נתקע
עם מכשיר תקול , ולך תדע בכלל אם קבל את כספו בחזרה.....
- yonatansch
-
- חבר שרק התחיל

תגידו - ובהנחה שהם יתחילו לריב איתי בנושא ההחזר הכספי, ובהנחה שלא יהיה לי המון כוח לריב איתם בחזרה, מישהו מכיר את המסך הנדון בכל זאת ויכול להגיד אם הוא שווה משהו? אם לא זה יתן לי מוטיבציה לריב יותר חזק
זה המסך - LG 47LK460
תודה!
זה המסך - LG 47LK460
תודה!
- yonatansch
-
- חבר שרק התחיל

טוב, הנה עדכון:
אחרי שיחה ארוכה עם מנהלת השירות של ח.י, היא הבהירה שמצידה אין להם שום כוונה לתת לי החזר כספי, וגם מבחינת הדגם של הטלוויזיה אין להם כוונה לתת משהו אחר. היא טוענת שכרגע אין להם דגם חדיש יותר של סמסונג במלאי (בכל הסניפים שמשווקים אותם!) ואם אני רוצה להמתין עד שיגיעו דגמים חדשים - אני מוזמן...
אני יודע שזה נשמע כמו החירטוט הכי גדול בעולם, אבל אני מודה שאחרי הסחבת ואחרי שלושת החודשים האחרונים, לא ממש בא לי להילחם איתם. הבעיה שלי כרגע היא שאני לא מוצא שום מידע על הדגם שהוצע לי - אם הייתי יודע שהוא באיכות טובה כמו הדגם של סמסונג, הייתי לוקח אותו - על אף העיקרון...
יש למישהו מושג לגבי הדגם, או אם יש לו שם נוסף (דגם אירופאי או משהו כזה) - אני לא מוצא עליו שום דבר באינטרנט, לא באנגלית לפחות.
תודה וחג שמח
יונתן
אחרי שיחה ארוכה עם מנהלת השירות של ח.י, היא הבהירה שמצידה אין להם שום כוונה לתת לי החזר כספי, וגם מבחינת הדגם של הטלוויזיה אין להם כוונה לתת משהו אחר. היא טוענת שכרגע אין להם דגם חדיש יותר של סמסונג במלאי (בכל הסניפים שמשווקים אותם!) ואם אני רוצה להמתין עד שיגיעו דגמים חדשים - אני מוזמן...
אני יודע שזה נשמע כמו החירטוט הכי גדול בעולם, אבל אני מודה שאחרי הסחבת ואחרי שלושת החודשים האחרונים, לא ממש בא לי להילחם איתם. הבעיה שלי כרגע היא שאני לא מוצא שום מידע על הדגם שהוצע לי - אם הייתי יודע שהוא באיכות טובה כמו הדגם של סמסונג, הייתי לוקח אותו - על אף העיקרון...
יש למישהו מושג לגבי הדגם, או אם יש לו שם נוסף (דגם אירופאי או משהו כזה) - אני לא מוצא עליו שום דבר באינטרנט, לא באנגלית לפחות.
תודה וחג שמח
יונתן