LCD / LED שסלחנית לשידורי SD. יש חייה כזאת?
שלום לכולם
אני עדיין עם מסך CRT...
יש לי טלויזיה מעולה - טושיבה 34AX9UH. אחת הטובות שיוצרו אי פעם.
אבל נשברתי... רוצה מסך גדול ודק .
אחרי התלבטויות בין פלזמה ל LCD החלטתי שאני מעדיף .LCD.
ברב הפלזמות יש השתקפויות ואני אוהב יותר את התמונה של LCD (עניין של טעם. אין מה להתווכח פה)
עם זאת, רב התכנים שאני רואה הם ערוצים רגילים (1,2,10, סרטים של יס) דרך ממיר רגיל של YES וסרטים שאני מוריד ברזולוציה נמוכה (700 על 400 מקסימום)
והשאלה שלי:
האם יש טלויזית LCD / LED גודל סביבות 42 אינץ' , שידועה כמתמודדת טוב (יחסית לשאר ה LCD) עם שידורי SD?
העין שלי מאוד רגישה לרעש שיש בד"כ על אוביקטים בתזוזה בתמונת SD על פלזמה / LCD
הבנתי שפלזמה אמורה לעשות פה עבודה טובה יותר אבל אם במקרה יש איזו LCD שעושה עבודה טובה בתחום או ממש מתקרבת אני מעדיף אותה.
תודה לכם!
אני עדיין עם מסך CRT...
יש לי טלויזיה מעולה - טושיבה 34AX9UH. אחת הטובות שיוצרו אי פעם.
אבל נשברתי... רוצה מסך גדול ודק .
אחרי התלבטויות בין פלזמה ל LCD החלטתי שאני מעדיף .LCD.
ברב הפלזמות יש השתקפויות ואני אוהב יותר את התמונה של LCD (עניין של טעם. אין מה להתווכח פה)
עם זאת, רב התכנים שאני רואה הם ערוצים רגילים (1,2,10, סרטים של יס) דרך ממיר רגיל של YES וסרטים שאני מוריד ברזולוציה נמוכה (700 על 400 מקסימום)
והשאלה שלי:
האם יש טלויזית LCD / LED גודל סביבות 42 אינץ' , שידועה כמתמודדת טוב (יחסית לשאר ה LCD) עם שידורי SD?
העין שלי מאוד רגישה לרעש שיש בד"כ על אוביקטים בתזוזה בתמונת SD על פלזמה / LCD
הבנתי שפלזמה אמורה לעשות פה עבודה טובה יותר אבל אם במקרה יש איזו LCD שעושה עבודה טובה בתחום או ממש מתקרבת אני מעדיף אותה.
תודה לכם!
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תקציב?
מקווה בשבילך שברגע שתעבור למסך איכותי - תעבור גם לתכנים HD - לפחות בתכנים מהמחשב.
מקווה בשבילך שברגע שתעבור למסך איכותי - תעבור גם לתכנים HD - לפחות בתכנים מהמחשב.
אכן שאלה מעניינת, יש לי תחושה שבסופו של דבר 90% מהואכלוסיה שצופה במסכי טלויזיה דקים יכולה להזדהות עם פותח השרשור וכנראה רק מעט באמת צורכים שידורים באיכות גבוהה.
אשמח לקבל התייחסות גם לתקציב של כ-8,000 ש"ח למסך LCD סלחני לשידורי SD - אבל, כמובן בעל יכולת להתמודד טוב מאד עם HD.
אשמח לקבל התייחסות גם לתקציב של כ-8,000 ש"ח למסך LCD סלחני לשידורי SD - אבל, כמובן בעל יכולת להתמודד טוב מאד עם HD.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
ממליץ לך להגדיל את מסגרת התקציב שלך ולרכוש מסך פלזמה איכותי של פנאסוניק דגם V-20 גודל 50 אינצ' .
מסך פלזמה איכותי ביותר . הכולל פאנל שמתמודד הייטב בתנאי תאורה .
שים לב מסך הפלזמה הוא הכי קרוב למסך CRT בשידרי SD .
בהצלחה .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
oh, יופי של שאלה. זו בדיוק גם ההתחבטות שלי, כשאצלי מדובר בגדלים קטנים יותר, ובממיר הוט.
מרחק צפיה 2.5 מטר, כשגם 32 וגם 37 אינטש אפשרי, כש 37 יותר כיף כמובן, 40 כבר נראה לי גדול מדי, אולם ב 37 כל המסכים הם FHD, בעוד שהבנתי ש hd-ready יותר מתאים ל sd, וגם אז אני חושש קשות מהמעבר מ crt המעולה שלי (lg, מסך... 21, כן כן, אבל תמונה מעולה ואני חושב ש 4 רמקולים)
מכאן שאשמח לשמוע ממי שהתנסה במעבר כזה.
מרחק צפיה 2.5 מטר, כשגם 32 וגם 37 אינטש אפשרי, כש 37 יותר כיף כמובן, 40 כבר נראה לי גדול מדי, אולם ב 37 כל המסכים הם FHD, בעוד שהבנתי ש hd-ready יותר מתאים ל sd, וגם אז אני חושש קשות מהמעבר מ crt המעולה שלי (lg, מסך... 21, כן כן, אבל תמונה מעולה ואני חושב ש 4 רמקולים)
מכאן שאשמח לשמוע ממי שהתנסה במעבר כזה.
כדאי כדאי...
תשקול שוב פלזמה טובה, היא ללא ספק בתקציב שלך ותפורה עליך בול...
אם בכל זאת LCD תנסה את הLED 40LE814 של שארפ, יש לה מעבד החלקת תמונה שהופך SD לנעים לעין ופיקסל שמורכב מארבעה צבעי יסוד שנותן יותר צבעים לתמונה.
לפרטים היכן אפשר למצוא בארץ אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי
אם בכל זאת LCD תנסה את הLED 40LE814 של שארפ, יש לה מעבד החלקת תמונה שהופך SD לנעים לעין ופיקסל שמורכב מארבעה צבעי יסוד שנותן יותר צבעים לתמונה.
לפרטים היכן אפשר למצוא בארץ אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי
- taoyossi
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 93 פעמים
כבעלים של מסך כזה (כפי שמצויין בחתימתי)9000es כתב:ממליץ לך להגדיל את מסגרת התקציב שלך ולרכוש מסך פלזמה איכותי של פנאסוניק דגם V-20 גודל 50 אינצ' .
בהצלחה ....
אני יכול להגיד לך שבשידורי SD היא לא ממש עושה חסד
עניין של הרגל.
ה-LCD הרבה ייותר טובים היום מבעבר, תופעת המריחות פחות נפוצה.
פלזמות- מתמודדות טוב יותר, זמן תגובה אפסי.
כפי שאמרתי, ההבדלים היום בין שתי הטכנולוגיות פחות נראים לעין.
אך לא משנה איזו טכנולוגיה, אם המסך גדול ומרחק הצפייה קצר, האיכות לא משהו ,במיוחד אחרי שצופים ב-HD.
ה-LCD הרבה ייותר טובים היום מבעבר, תופעת המריחות פחות נפוצה.
פלזמות- מתמודדות טוב יותר, זמן תגובה אפסי.
כפי שאמרתי, ההבדלים היום בין שתי הטכנולוגיות פחות נראים לעין.
אך לא משנה איזו טכנולוגיה, אם המסך גדול ומרחק הצפייה קצר, האיכות לא משהו ,במיוחד אחרי שצופים ב-HD.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
רק אזכיר שה 50 V20 מגיע גם ב42".
נראה לי שזה יותר רלבנטי לשואל ולנלווים
נראה לי שזה יותר רלבנטי לשואל ולנלווים
ראיתי בחנות את ה V20 גודל 50''
משחק כדורגל SD לא נראה טוב בכלל. בצילום מרחוק (רבע מגרש על המסך) השחקנים נראו כמו כתמים מרוחים...
אני תוהה עד כמה המצב ב 42'' יותר טוב. מישהו פה מהבעלים של V20 גודל 42'' יכול לענות?
מישהו יודע איפה אפשר לראות אותה בתצוגה?
גם ה LED של סוני לא היה משהו בתחום ה SD
מתחיל להרהר אולי כדאי לי להישאר עם ה CRT טושיבה המעולה שלי...
אמנם שמנה , וקטנה (34''') אבל עושה עבודה מדהימה
משחק כדורגל SD לא נראה טוב בכלל. בצילום מרחוק (רבע מגרש על המסך) השחקנים נראו כמו כתמים מרוחים...
אני תוהה עד כמה המצב ב 42'' יותר טוב. מישהו פה מהבעלים של V20 גודל 42'' יכול לענות?
מישהו יודע איפה אפשר לראות אותה בתצוגה?
גם ה LED של סוני לא היה משהו בתחום ה SD
מתחיל להרהר אולי כדאי לי להישאר עם ה CRT טושיבה המעולה שלי...
אמנם שמנה , וקטנה (34''') אבל עושה עבודה מדהימה