הצעה לשרשור - התאמת רכישת SGS2 מאתרים בחו"ל לחוק ניתוק זיקה
-
kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 20 פעמים
שלום.
אני רוצה להזמין SGS2 מ-CLOVE (או מאתר אחר באנגליה) ורציתי לשאול את אלו שכבר הזמינו וקיבלו את המכשיר -
האם ציינתם בהזמנה שיש לרשום את ה-IEMI של המכשיר על החשבונית כדי שתוכלו לבצע ניתוק זיקה בחברות הסלולר בארץ?
הבנתי מפוסטים אחרים שהם עושים בעיות עם בקשות כאלה - זה נכון?
אם אפשר לנצל את הפוסט הזה ולהפוך אותו לשרשור של "מה מומלץ לציין כאשר מבצעים הזמנה של סלולרי דרך אתרים מחו"ל" זה יהיה נחמד (מה לרשום על האריזה, על החשבונית לגבי המשלוח וכו').
אני חושב שזה יעזור מאוד לכל מי שמתעניין ולא בקיא בהזמנות בסדר גודל של אלפי שקלים מחו"ל...
תודה לעוזרים.
אני רוצה להזמין SGS2 מ-CLOVE (או מאתר אחר באנגליה) ורציתי לשאול את אלו שכבר הזמינו וקיבלו את המכשיר -
האם ציינתם בהזמנה שיש לרשום את ה-IEMI של המכשיר על החשבונית כדי שתוכלו לבצע ניתוק זיקה בחברות הסלולר בארץ?
הבנתי מפוסטים אחרים שהם עושים בעיות עם בקשות כאלה - זה נכון?
אם אפשר לנצל את הפוסט הזה ולהפוך אותו לשרשור של "מה מומלץ לציין כאשר מבצעים הזמנה של סלולרי דרך אתרים מחו"ל" זה יהיה נחמד (מה לרשום על האריזה, על החשבונית לגבי המשלוח וכו').
אני חושב שזה יעזור מאוד לכל מי שמתעניין ולא בקיא בהזמנות בסדר גודל של אלפי שקלים מחו"ל...
תודה לעוזרים.
אני הזמנתי מ clove וביקשתי מהם שיכתבו על החבילה USB DEVICE וכמובן את ה IMEI שלי והם השיבו כך:
Mr ****,
Many thanks for you response – your order is now ready to be processed.
Your order should ship within the next couple of days, we have noted your requests also.
Regards
Sales Team
Clove Technology
אפשר להבין מפה שהם התחשבו בבקשה - לא יודע אם הם מילאו אותה - את זאת אדווח ברגע שהמכשיר יהיה בידיי.
Mr ****,
Many thanks for you response – your order is now ready to be processed.
Your order should ship within the next couple of days, we have noted your requests also.
Regards
Sales Team
Clove Technology
אפשר להבין מפה שהם התחשבו בבקשה - לא יודע אם הם מילאו אותה - את זאת אדווח ברגע שהמכשיר יהיה בידיי.
הדבר היחיד החשוב הוא שהחשבונית תהיה על שם בעל המנוי ותהיה כתובה באנגלית. אורנג' כבר אישרו לי ניתוק זיקה אל מול מכשיר ה SGSII וזה רק בעקבות שליחת חשבונית הרכישה שלי מ Clove אליהם (אין על החשבונית שלי מספר IMEI)
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
הם אישרו לך לפי התנאים של מכשיר שלא נמכר באורנג'?
מה זאת אומרת, הם מחוייבים על פי חוק!
הם מוצאים לך מכשיר שלדעתם שווה מבצע למכשיר שיש לך
הם מוצאים לך מכשיר שלדעתם שווה מבצע למכשיר שיש לך