שלט Logitech® Harmony® 1100
שלום לכולם צריך עזרה קניתי שלט של Logitech® Harmony® 1100 הוא שולט על כל המוצרים שבבית אכשיו יש לי גם תאורה על שלט שהשלטים עובדים על אות רדיו RF איך אני יכול להגדיר את השלט שישלוט לי גם על התאורה יש לי גם את ה Harmony RF Wireless Extender שהוא אמור להיתחבר איך שהוא לתאורה אבל אני לא יודע איך להישתמש בו
נערך לאחרונה על ידי artyr ב 08/06/2011 21:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
אהלן. קודם כל, ברוך הבא לפורום.
דבר שני, תקן את הכותרת. כתבת שם הרמוני 1000 במקום 1100.
בנוגע לאקסטנדר, אל תתפוס אותי במילה כי לי אין עדיין אקסטנדר, אבל אם הבנתי נכון אתה אמור להניח את ה-EMITTER ליד המוצר שאתה רוצה לשלוט עליו , לוודא שאתה מחובר גם עם כבל USB למחשב בזמן ההגדרות, ולאחר מכן לבדוק אם יש לך את המוצר במאגר או ללמד שלט מול שלט (או מול מאריך? לא יודע). התוכנה מזהה לך את המאריך? ודא שעשית את התהליך הדרוש בלשונית REMOTE SETTINGS.
בהצלחה
דבר שני, תקן את הכותרת. כתבת שם הרמוני 1000 במקום 1100.
בנוגע לאקסטנדר, אל תתפוס אותי במילה כי לי אין עדיין אקסטנדר, אבל אם הבנתי נכון אתה אמור להניח את ה-EMITTER ליד המוצר שאתה רוצה לשלוט עליו , לוודא שאתה מחובר גם עם כבל USB למחשב בזמן ההגדרות, ולאחר מכן לבדוק אם יש לך את המוצר במאגר או ללמד שלט מול שלט (או מול מאריך? לא יודע). התוכנה מזהה לך את המאריך? ודא שעשית את התהליך הדרוש בלשונית REMOTE SETTINGS.
בהצלחה
אני לא חושב שהוא תומך בRF של מוצרים אחרים....
הRF EXSTENDER שלו פועל בצורה כזו:
הוא מקבל את האות מהשלט בRF וממיר אותו ל IR חזרה.
את המוצרים שאתה רוצה לשלוט עליהם (והם בארון / לא בקו הראיה וכו) אתה מניח ליד הRF EXSTENDER, ממנו יוצאים עד שמונה חיבורים (2X4) של IR, את הIR אתה מדביק על העינית של המוצר שאתה רוצה לשלוט עליו וכך זה פועל...
מקווה שעזרתי
הRF EXSTENDER שלו פועל בצורה כזו:
הוא מקבל את האות מהשלט בRF וממיר אותו ל IR חזרה.
את המוצרים שאתה רוצה לשלוט עליהם (והם בארון / לא בקו הראיה וכו) אתה מניח ליד הRF EXSTENDER, ממנו יוצאים עד שמונה חיבורים (2X4) של IR, את הIR אתה מדביק על העינית של המוצר שאתה רוצה לשלוט עליו וכך זה פועל...
מקווה שעזרתי
גיא, אני ואתה ודי!