סגירת הסניף של בלוקבאסטר בצפון בסוף החודש
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9321
- נתן תודות: 1555 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
שלום רב,
היום בצהריים התקשר אליי נציג של בלוקאבסטר מהסניף שבכרמל (היחיד בצפון) והודיע לי על הסגירה הצפויה שלהם בסוף החודש.
לדבריו, אוכל לקבל זיכוי כספי על יתרת הסרטים שנותרו לי
ועכשיו אני שואל את כל החכמולוגים הקשורים לתעשיית הסרטים, ומנסים להלחם בחרפת נפש מול המורידים הפיראטיים-
איזה אופציות הם מעמידים לרשות המשתמש, שמוכן לשלם תמורת צריכת תכנים באופן חוקי וכשר למהדרין?
לרכוש סרטים??? נו באמת. אני אמנם עושה זאת לעיתים, אבל בינינו, מרבית הסרטים צופים בהם לא יותר מפעם אחת בלבד, ואחר כך הם רק יושבים על המדף בסלון ומעלים אבק...
נכון שגם המצב הקיים, היה רחוק מלהיות אידיאלי בגלל המיעוט בכותרי בלוריי מתורגמים, ובגלל הזמן הרב שהיה צריך להקדיש לצורך לקיחת סרט והחזרתו.
אבל לפחות תיאורטית, עמדה בפניי כל הזמן אופציה חוקית...
היום בצהריים התקשר אליי נציג של בלוקאבסטר מהסניף שבכרמל (היחיד בצפון) והודיע לי על הסגירה הצפויה שלהם בסוף החודש.
לדבריו, אוכל לקבל זיכוי כספי על יתרת הסרטים שנותרו לי
ועכשיו אני שואל את כל החכמולוגים הקשורים לתעשיית הסרטים, ומנסים להלחם בחרפת נפש מול המורידים הפיראטיים-
איזה אופציות הם מעמידים לרשות המשתמש, שמוכן לשלם תמורת צריכת תכנים באופן חוקי וכשר למהדרין?
לרכוש סרטים??? נו באמת. אני אמנם עושה זאת לעיתים, אבל בינינו, מרבית הסרטים צופים בהם לא יותר מפעם אחת בלבד, ואחר כך הם רק יושבים על המדף בסלון ומעלים אבק...
נכון שגם המצב הקיים, היה רחוק מלהיות אידיאלי בגלל המיעוט בכותרי בלוריי מתורגמים, ובגלל הזמן הרב שהיה צריך להקדיש לצורך לקיחת סרט והחזרתו.
אבל לפחות תיאורטית, עמדה בפניי כל הזמן אופציה חוקית...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
לא הבנתי על מה אתה מלין.
זה שאנשים מורידים לא חוקית סרטים זו הסיבה שהם כבר לא כלכליים...
הפיתרון החוקי היחיד הוא יס והוט VOD וכו'.
זה שאנשים מורידים לא חוקית סרטים זו הסיבה שהם כבר לא כלכליים...
הפיתרון החוקי היחיד הוא יס והוט VOD וכו'.
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

לפחות שיעברו לשיטה של השכרת סרטים חוקית דרך הרשת, כמו בארה"ב .
עופר אתה הרי יודע יפה מאוד שלצפות בסרט דרך הוט/יס (ואני אגב מנוי של הוט) זה אפילו לא מתקרב לאיכות של כותר בלוריי.
לא מבחינת תמונה, ולא מבחינת סאונד.
וככל שלבן אדם יש ציוד יותר איכותי, כך הוא גם יותר "סובל" מבחינת אי ניצול המשאבים שברשותו...
עופר אתה הרי יודע יפה מאוד שלצפות בסרט דרך הוט/יס (ואני אגב מנוי של הוט) זה אפילו לא מתקרב לאיכות של כותר בלוריי.
לא מבחינת תמונה, ולא מבחינת סאונד.
וככל שלבן אדם יש ציוד יותר איכותי, כך הוא גם יותר "סובל" מבחינת אי ניצול המשאבים שברשותו...
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

big27
על פי תקדימים של סגירת סניפים אחרים ברחבי הארץ, צפוי שתהיה מכירת חיסול כלשהי.
כדאי לעקוב, אשתדל לעדכן במידת האפשר.
על פי תקדימים של סגירת סניפים אחרים ברחבי הארץ, צפוי שתהיה מכירת חיסול כלשהי.
כדאי לעקוב, אשתדל לעדכן במידת האפשר.