אני לא מרגיש לאג כרגע, לאחר שהחלפתי מסך.
אני חושב שהלאג ברוב המשחקים הוא פחות מפריים בודד, בהחלט לא מורגש.
לדעתי, רוב האנשים חושבים שיש לאג לMove בגלל שזה יותר בולט מלאג (input lag) של הDS3, מאחר שבעזרת הmove אתה מצביע על נקודה מסויימת במסך, או מסתכל על החיווי במסך שאמור לעקוב אחרי תנועת היד שלך, וקל מאוד לזהות אם זה לא מסונכרן היטב, בניגוד לתנועה בעזרת הג'ויסטיק.
במשחק The Fight ששיחקתי על המסך הקודם שלי, הרגשתי input lag משמעותי אך נסבל, והצלחתי להסתגל אליו ולהנות מהמשחק.
לאחר שהחלפתי למסך פלזמה חדש, ניסיתי שוב את המשחק (גם ב3D

) ומאוד הופתעתי כמה חלק זה מרגיש ולא הצלחתי להחליט אם אני מרגיש לאג או לא.
אני מאמין שיש לאג, אבל מאוד זניח. ייתכן שזה בדיוק אותו לאג שקיים בשימוש בDS3.
המשחק עם הSharpshooter הוא מאוד כיף (שוב, מאוד נחמד לשלב את זה עם תלת מימד), אבל יותר קשה להסתגל אליו ולהיות תחרותי במולטיפלייר, לדעתי.
שמתי לב שלעומת סיבובים מעולים שהיו לי בKZ3 שבהם הייתי מאוד דומיננטי עם שימוש בmove בלבד ללא Sharpshooter, כאשר עברתי אליו, נדרשו כמה סיבובים להסתגל שבהם הייתי די גרוע, ולאחר מכן השתפרתי בהדרגה, אבל לא הגעתי לרמה שהייתי בה ללא הSharpshooter. ייתכן שזה אפשרי, אבל בינתיים עברתי למשחקים אחרים.
מבחינתי, תמיכה בMove ובSharpshooter הולכת להיות גורם מכריע בשבילי בהמשך בשאלה אם לקנות shooter חדש או לא.
נתקלתי בבלוג מעולה של בחור עם מבטא מצחיק שסוקר מאוד בהרחבה את התמיכה בmove שיש למשחקים חדשים, ונותן הרבה טיפים למשחק טוב ונוח:
http://www.iwaggle3d.com/