המלצה לממיר לוויני
השבוע אני מתקין לעצמי צלחת לווינית ואני מחפש ממיר שעושה תעבודה טוב מהיר קל נוח לשימוש ועם יש בעברית גם טוב..
ועוד שאלה יש ממיר שיודע לרפצוץ ערוצים נעולים? או שזה אני צריך לעשות בעצמי ? ואיך אני עושה את זה?
טווח מיחירים 300 -400 ניראה לי סביר
תודה תעוזרים
ועוד שאלה יש ממיר שיודע לרפצוץ ערוצים נעולים? או שזה אני צריך לעשות בעצמי ? ואיך אני עושה את זה?
טווח מיחירים 300 -400 ניראה לי סביר
תודה תעוזרים
הטווח שלך מאוד לא סביר ביחס לדרישות.
מתקין הצלחת יוכל להמליץ לך בקלות על האופציות שעומדות בפניך, ויש טונות של מידע בכל הנוגע לתחום בפורום של sat-israel.com
מתקין הצלחת יוכל להמליץ לך בקלות על האופציות שעומדות בפניך, ויש טונות של מידע בכל הנוגע לתחום בפורום של sat-israel.com
קודם בדוק מה בכלל יש בלווין, מה אתה רוצה לראות. נסה כאן lyngsat.com.
אח"כ בדוק בפורום israel sat מה צריך בשביל לקלוט את הערוצים הללו.
קרא גם באתר של עלי שביט www.satil.com
אח"כ בדוק בפורום israel sat מה צריך בשביל לקלוט את הערוצים הללו.
קרא גם באתר של עלי שביט www.satil.com
ממירים של 350-400 שקלים טובים ל-FTA או לצפיה מבוססת CAM+כרטיס. יכולות הפריצה שלהם מוגבלות בד"כ ל-CAM מתקדם שניתן לרכוש (Diablo, T-Rex), שעולה יותר מהממיר עצמו.
זו הסיבה לתשובה שלי.
אם אתה מעוניין רק בערוצים חופשיים, ובלי תמיכה ב-HD, אזי ממירים של 400 שקלים באמת יספיקו לך, אחרת, המחירים מהר מאוד יאמירו לסביבות ה-800-1000.
זו הסיבה לתשובה שלי.
אם אתה מעוניין רק בערוצים חופשיים, ובלי תמיכה ב-HD, אזי ממירים של 400 שקלים באמת יספיקו לך, אחרת, המחירים מהר מאוד יאמירו לסביבות ה-800-1000.
מה הוא תחום העניין שלך??
ספורט/סקס/ילדים?
שפות: אנגלית/ערבית/ספרדית/טורקית וכו'.
במידה ואתה מתעניין נלהב בספורט ויש לך טלויזיה שתומכת באבחנה גבוהה אז תקנה ממיר HD אבודאבי שעולה 2000 כולל כרטיס וממיר תואם. יש לך שם 6 ערוצי HD של ספורט. ועוד כמה ערוצי נישה.
או שתקנה
דריםבוקס מקורי שעולה בערך 3500 שקל+כרטיס אל ג'זירה ספורט שעולה 550 שקל שיש בו מעל 10 ערוצי SD וערוץ HD.
תגיד את תחומי עניין ואני יחפש לך כרטיס וממיר מתאים.
נ.ב. יכול להיות שאני טועה כי הרבה זמן לבדקתי סכומים.
ספורט/סקס/ילדים?
שפות: אנגלית/ערבית/ספרדית/טורקית וכו'.
במידה ואתה מתעניין נלהב בספורט ויש לך טלויזיה שתומכת באבחנה גבוהה אז תקנה ממיר HD אבודאבי שעולה 2000 כולל כרטיס וממיר תואם. יש לך שם 6 ערוצי HD של ספורט. ועוד כמה ערוצי נישה.
או שתקנה
דריםבוקס מקורי שעולה בערך 3500 שקל+כרטיס אל ג'זירה ספורט שעולה 550 שקל שיש בו מעל 10 ערוצי SD וערוץ HD.
תגיד את תחומי עניין ואני יחפש לך כרטיס וממיר מתאים.
נ.ב. יכול להיות שאני טועה כי הרבה זמן לבדקתי סכומים.
לא מכיר ממיר "שעושה את העבודה" ב-300 - 400 ש"ח
לא ברור איזה "עבודה" ומה רוצים.
ניתן לרכוש סביב המחיר הנ"ל מוצרים נחותים סיניים שיאפשרו צפייה, כפי שצויין, FTA , עם איכות תמונה ירודה ואורך חיים קצר...
השוק די פרוע וכנראה קונים סחורה כזו ...."הפראיירים רק מתחלפים.."
לא ברור איזה "עבודה" ומה רוצים.
ניתן לרכוש סביב המחיר הנ"ל מוצרים נחותים סיניים שיאפשרו צפייה, כפי שצויין, FTA , עם איכות תמונה ירודה ואורך חיים קצר...
השוק די פרוע וכנראה קונים סחורה כזו ...."הפראיירים רק מתחלפים.."