תקלה מרגיזה בווידג'טים של HTC
עשיתי "טיפול 10,000" ל- HTC Desire Z שלי והסרתי הרבה אפליקציות מיותרות. כצפוי במקרים כגון אלו הסרתי משהו שלא הייתי צריכה להסיר...
מאז נעלמו לי כמה ווידג'טים של HTC תחת ה- Settings (כפתורים ספציפיים כמו GPS שפשוט נעלמו),
אבל הכי מטריד זה ש- People - הווידג'ט של אנשי הקשר הפסיק לעבוד.
כשאני מנסה להוסיף אותו אני לא רואה אותו בתצוגה מקדימה ומיד מקבלת הודעת שגיאה:
The application Rosie Utility (process com.htc.RosieUtillity) has stopped unexpectedly. Please try again.
עשיתי קצת גוגל אבל לא מצאתי פתרון מעשי.
יש למישהו רעיון, או לחילופין המלצה לווידג'ט חלופי טוב שמציג רשימות נבחרות של אנשי קשר כווידג'ט על מסך שלם?
מצאתי ווידג'ט מקביל שנקרא People אבל הוא הרבה פחות מוצלח בעיני ומסורבל להגדרה.
תודה!
מאז נעלמו לי כמה ווידג'טים של HTC תחת ה- Settings (כפתורים ספציפיים כמו GPS שפשוט נעלמו),
אבל הכי מטריד זה ש- People - הווידג'ט של אנשי הקשר הפסיק לעבוד.
כשאני מנסה להוסיף אותו אני לא רואה אותו בתצוגה מקדימה ומיד מקבלת הודעת שגיאה:
The application Rosie Utility (process com.htc.RosieUtillity) has stopped unexpectedly. Please try again.
עשיתי קצת גוגל אבל לא מצאתי פתרון מעשי.
יש למישהו רעיון, או לחילופין המלצה לווידג'ט חלופי טוב שמציג רשימות נבחרות של אנשי קשר כווידג'ט על מסך שלם?
מצאתי ווידג'ט מקביל שנקרא People אבל הוא הרבה פחות מוצלח בעיני ומסורבל להגדרה.
תודה!
PopPy,
השאלה שלי בטח מיותרת אבל בכל זאת, יש אפשרות שיש לך גיבוי של המכשיר לפני הבעיה?
אם כן, אז כמובן שהפיתרון הוא פשוט לעשות restore לגיבוי.
אם לא, האם ה"רום" שלך זה רום מקורי שבא עם המכשיר או רום שאת התקנת בעצמך?
אם את התקנת אותו אז פשוט תתקיני שוב ( אחרי wipe אולי) ותתחילי דף חדש. אם זה רום שקיבלת עם המכשיר תנסי לעשות שחזור להגדרות יצרן ( רק שימי לב - אני חושב שפעולה זו תבטל פעולות שנעשו על המכשיר עד היום כמו "Root", התקנת עברית וכו' )
אם לא, אז אני ממליץ לך להיכנס לעולם ה"רומים" ולמצוא לך רום חדש במקום מה שיש לך עכשיו.
מדריכים לכל נושא החלפת הרומים אפשר למצוא גם בפורום זה וגם בהמון מקומות אחרים ברשת.
בכל מקרה, גם עכשיו זה זמן טוב לעשות גיבוי ( Rom Manager) לפני שתעשי פעולות כאלו על המכשיר.
בהצלחה.
השאלה שלי בטח מיותרת אבל בכל זאת, יש אפשרות שיש לך גיבוי של המכשיר לפני הבעיה?
אם כן, אז כמובן שהפיתרון הוא פשוט לעשות restore לגיבוי.
אם לא, האם ה"רום" שלך זה רום מקורי שבא עם המכשיר או רום שאת התקנת בעצמך?
אם את התקנת אותו אז פשוט תתקיני שוב ( אחרי wipe אולי) ותתחילי דף חדש. אם זה רום שקיבלת עם המכשיר תנסי לעשות שחזור להגדרות יצרן ( רק שימי לב - אני חושב שפעולה זו תבטל פעולות שנעשו על המכשיר עד היום כמו "Root", התקנת עברית וכו' )
אם לא, אז אני ממליץ לך להיכנס לעולם ה"רומים" ולמצוא לך רום חדש במקום מה שיש לך עכשיו.
מדריכים לכל נושא החלפת הרומים אפשר למצוא גם בפורום זה וגם בהמון מקומות אחרים ברשת.
בכל מקרה, גם עכשיו זה זמן טוב לעשות גיבוי ( Rom Manager) לפני שתעשי פעולות כאלו על המכשיר.
בהצלחה.
כן, נראה לי ששיחזור הגדרות יצרן יפתור לך את הבעיות.PopPy כתב:לצערי לא, אין גיבוי.
זה הרום המקורי של HTC, לא עשיתי רוט.
אני בסה"כ מרוצה מ- HTC Sense והסתדרתי עד היום מצוין עם הרום המקורי אז אני לא חושבת שזו בעיה שאני אחליף בשבילה רום, מקסימום אאפס הגדרות יצרן....
ד"א, את מדברת על המכשיר שלך בלשון נקבה?... נחמד.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
מה ? מאיפה הבאת את זה ?
היא כתבה שהיא לא חושבת שזאת בעיה שבשבילה שווה להחליף רום
היא כתבה שהיא לא חושבת שזאת בעיה שבשבילה שווה להחליף רום
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |