דו ערוצי עם כיול/בלי כיול :מבולבל:

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
itay123 פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שליחה #1 

בוקר טוב לכל החברים ושבוע מקסים (f)

הייתה לי ההתלבטות אם לשייך את הפוסט הבא לפורום רב ערוצי או לפורום דו ערוצי ולבסוף החלטתי שמכיוון שלא מדובר על סטיראו קלאסי (סטיראו דו ערוצי old fashion, אלא מדובר בסטיראו דו ערוצי דרך פרוססור קולנוע עם כיול משובח). הפוסט יותר קשור לכאן. אם אני טועה אשמח והמנהלים יעבירו אותו לפורום הנכון 8) (Y)

זה כבר שנים רבות שאני מוצא עצמי "נקרע" בין סטיראו דו ערוצי איכותי וקולנוע ביתי רב ערוצי משובח, שני התחומים אהובים עליי כאחד, ובשניהם השקעתי רבות עם זה מזמני/כספי וניסיון רב.
קשה מאוד עד בלתי אפשרי להגיע למצב בו אתה נהנה משני התחומים ומתקרב לאידיאל שלך בקופסא אחת, לכן האופציה שחשבתי בזמנו הייתה לקחת פרוססורים הייאנד בזמנם (כמו: LEXICON MC-1/DC2, SUNFIRE GRAND 2, THETA KASANOVA, CLASSE וכו'...) במיוחד כאילו שעמדו בתקציב היד 2, בכדי לקבל מענה איכותי בשני התחומים.
אמנם ואם כל הכבוד לפרוססורים, הסטיראו היה נשמע מצויין אבל לצערי זה עדיין לא התקרב לפרה איכותי ולמגבר תואם שיעבדו בסינרגיה טובה, כמו ציוד אחר סטיראו שהיה לי.

אני כאדם נשוי עם משפחה, כאשר אני מכלכל בעיקר את ביתי עם משכורת צנועה קשה לעמוד ולחבוק ידיים עם התחביב היקר שלנו, לכן מאז ומתמיד הרגשתי שיש פשרה או לכיוון הקולנוע או לכיוון הסטיראו...
לכן השוק של היד 2 וכמובן שוק ה-trade (מאז ומתמיד היה החלופה הכי טובה עבורי)...
"חדש" עבורי היה out of the question...במיוחד עם סכומים של כמה 10Ks...
ומפה החלה ההתנסות עם מוצרים והחלפות רבות שביצעתי והיה לי חלק בהם...במטרה לקבל במינימום (יחסית) השקעה ומקסימום ביצועים עבור הכיס שלי...כל זאת ביד רמה ועם הרבה מחשבה לפני.. :)

היו אצלי ציוד רב ומאוד איכותי...כאשר הגעתי לאידיאל בסטריאו (עם CD AMR 777, + מגבר מנורות איכותי של mystere 21, + כבלים איכותים של audioquest SKY ו-סופרנובה של VDH עם רמקולים טובים...הרגשתי נחלה מסויימת הסטיראו נשמע טוב מאוד והרמה מעל תהיה עניין של עלות שלי לפחות היא בגדר פנטזיה...
אמנם ה-mystere כמו שהיה אטרקטיבי בסטיראו בקולנוע לא עמד בד בבד עם ההגברה שהייתה לי בזמנו...וכמובן הרמקולים (avance dana 980) התחלתי להרגיש את מגבלותיייהם, כאשר חוברו ל-mystere ובקולנוע כאשר ה-mtstetre "דחף" אותם לצערי לא הצלחתי להוציא את מירב התדרים הנמוכים שלהם ואיפה שהוא בתחום העליון היה חסר לי ספייס...ובמה.
לכן החלטתי לשחרר את הציוד ולהתמקד ברמקולים, עם תקציב של 20K ביד 2...
שמעתי רבות עד שהצלחתי לשכנע את מכרי הטוב (שהיה חם על זוג ווילסונים איכותיים), לשחרר לי את ה-801 של B&W...שבהחלט עשה בית ספר למה שהיה לי קודם...אז נותרי ללא הגברה + קדם איכותי למוזיקה וללא מקור...אך עם רמקולים מעולים והגברהת קולנוע...התחלתי שוב במסעות אך אני משפר את הסטיראו עם תקציב סופר מוגבל ואיפה אני יכול להתפשר... :מבולבל:

מאז ומתמיד, עם כל ציוד קולנוע שהיה לי, הושבתי עצמי כמה שעות, ימים ושבועות במטרה להוציא את המקסימום שלהם בעיקר במוזיקה...קולנוע בדר"כ היה משובח...זאת מתוך מחשבה שאין מה לעשות אני לא הולך לקפוץ מעל הפופיק ולהכניס עצמי להוצאות שלא אוכל לעמוד בהם במיוחד כאשר אני איש משפחה...כאשר הייתי רווק, אז תמיד המחשבה הייתה, "נו חיים רק פעם אחת"... (f)

אחרי ששיגעתי אותכם..מה שבעצם אני רוצה לומר...שכאדם שמאזין ומוקיר סטיראו old fashion...קשה לי למצא עצמי לשמוע בפרוססור (אני יודע שזה נשמע קטנוני :oops: )...האמנם...עד כה הייתי שומע באינטגרה שלי ב-DIRECT ללא השפעה של ה-audyssey, ללא סאב וולא כלום, וזה היה נשמע סה"כ טוב, האמנם...
יצא לי ביום חמישי, לשמוע קצת סשנים מהסימנרים הטובים והוותיקים של הפורום הכתום...ואמרתי לעצמי שה-audyssey עשה כזו עבודה טובה בקולנוע...אולי גם במוזיקה הוא יישפר פלאים...
ואכן התבדתי..
לאינטגרה משום מה אין DIRECT עם אודיסיי...והאופציה היחידה היא mode STEREO ששומר על ערכי ה-timber matching והכיול של אודיסיי, כולל קרוסים והשהיות...אני חייב לומר שמצב זה נשמע לפחות לאוזניי עדיף בהרבה 8O

הרזולוציה לחלוטין השתנתה ואני חשב ביותר details הבמה מפוקסת הרבה יותר, הסינרגיה של ה-801 בחלל פשוט יוצאת מגדר הרגיל, כאשר ב-mode DIRECT מרגגישים את גודלם הפיזי בחלל אצלי, אמנם זה נשמע טוב אבל עדיין יש איזו תחושה של "אילוץ"...עם הכיול ב-mode STEREO 2.1 התוצאה נשמעת לי אודיופילית מתמיד... (Y) , וכמובן הסאב פשוט משתלב perefectly עם ה-801 (כאמור ה-801 נחתכים ב-40hz עם אודיסיי ומחתח לזה הסאב משלים, ואכן התוצאה עדיפה לאוזניי, והבאס שמתקבל, ת-ע-נ-ו-ג....כאמור אצלי הסאב נמצא מאחור צמוד אליי, בעזרת ה-timber matching וה-BASS MENAGMENT האיכותי שיש ב-audyssey32XT הצליח "להעלים" לחלוטין את הלוקליזציה של הסאב אצלי...הסאב משתלב (מוזיקלי מאוד) עם ה-801 ויחד יש סינרגיה אדירה...
כמובן שהתוצאה היא טובה, מפורטת, בריאה עשירה ומלאה...אבל קדם מנורות איכותי באמת כמובן היה שידוח פנומנאלי עוד יותר...אבל יש גבול ופה אני שם את הקצה שלי בעניין...והתוצאה היא תענוג לאוזניי...

עוד אחד מהמעלות הכ"כ משובחות שקיימות ב-audyssey 32XT...

להבדיל וסליחה שוב שאני משווה לפיוניר, פשוט עם ה-81 היה לי הרבה הרבה הרבה זמן להשתעשע איתו, ראשית מצב ה-DIRECT ב-81 היה דיי מזוויע, צווחני ברמות, יבש וחסר נפח של mid...
עם מצב כיול אוטומטי...כבר עדיף לחזור למצב ה-DIRECT, ולכן הרגשתי שמשהו לא בסדר בצורת ההתנהלות הזו, והושבתי עצמי במשך ימים עד שבועות בלנסות לוציא את המיטב בסטיראו ובמוזיקה, אמנם הצלחתי באיזו צורה, ויצרתי mode למוזיקה ו-mode עבור קולנוע...(בעזרת ה-memories), סה"כ זה היה נשמע מצויין, במיוחד כאשר השוואתי לכמה קדמי הייאנד כמו KRELL, RADFORD...ועדיין התוצאה בפיוניר עם כיול אינטסיבי וירידה לדקויות הייתה לי עדיפה לאוזניי...אך חרב לי שכדאי להגיע לתוצאה טובה, אני צריך לעבור מסכת "עינויים, משהו שם לא היה ניראה לי טבעי ונכון, ובהשוואה לאינטגרה גם plug n play וגם עם כיול, העדיפות היא חד משמעית עם האינטגרה...במיוחד האינטגרה עם כיול audyssey... (Y)

מעניין לדעת, מי נהנה ומי "חי" בשלמות (כמובן עם פשרה מסויימת) עם שני העולמות, כאשר הסטיראו עובר כיול...ולא במצב DIRECT...?

סליחה על האורך בשעות בוקר אילו... :wink: (Y)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78931
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #2 

לא ממש הבנתי למה ברב ערוצי?

נראה לי שזה אכן יותר מתאים לדו ערוצי. שלח לי הודעה אם תרצה להעביר.

itay123 פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #3 

oferlaor כתב:לא ממש הבנתי למה ברב ערוצי?

נראה לי שזה אכן יותר מתאים לדו ערוצי. שלח לי הודעה אם תרצה להעביר.
...
היי עופר
סיבה פשוטה, שה"שיטה" לשמיעה היא דרך פרוססור רב ערוצי מכוייל....
ב-mode של STEREO 2.1 (בשילוב סאב)...

אבל אכן, השרשור יכול בהחלט להתאים עצמו גם בדו ערוצי קלאסי...
לבחירתכם... (Y) (f)

yosihary
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1271
שם מלא: יוסף הרי
נתן תודות: 53 פעמים
קיבל תודות: 119 פעמים

קצת קשה להבין

שליחה #4 

עם איזה ציוד אתה עובד היום? רסיבר או פרוססור ואיזו הגברה? מרוב יער לא רואים את העצים. :)

לעניות דעתי אתה צודק (אם קלטתי אותך) שרוב פעולת ה- RC אינן מיטיבות עם מוסיקה טהורה.

אני חושב שאם יש רמקול משובח, מוטב לא לנסות "לתקן" את עקומי ההענות שלו.

בפיוניר AX4 הישן שלי, הייתי זקוק להשוואה עם 3067 ועם LX83 בשביל לכייל אותו למצב FRONT וזאת לאחר 6 שנים של שימוש.

מצב FRONT נותן לך כיול של קולנוע, עם שני כיולים שהאחד מבלי לתקן את מאפייני הקדמיים. ל- LX83 יש 3 כיולים שונים.

ואז אני שומע לרוב במצב DIRECT שזה בעצם מצב 2.1 (ע"י הגדרת סאב פלוס) עבור סטריאו, וזה נהדר למוסיקה רב ערוצית (יש לי כבר עשרות כותרי BD)

עדיין במצב PURE DIRECT יש לדעתי מעט "נקיון צליל" נוסף עבור דו ערוצי.

ולמשתמשי פיוניר אחרים שאלה:

האם השוויתם את הרסיברים של פיוניר עם ובלי PHASE - תוספת כיול הפאזה ?
אני מצאתי שהכיול הזה גם הוא דופק מעט את איכות הסאונד הטהור.

מה דעתכם?

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #5 

מעניין מאוד , זאת באמת התלבטות שיש לי כרגע , אני לפני רכישת רסיבר חדש ואני מתלבט מאוד אם לקנות רסיבר טוב או למכור את האינטגרייטד שלי
וכך יהיה לי כסף לרסיבר מצויין אבל אני אצטרך לשמוע דרכו דו ערוצי.
לגבי החוויות שלי , ברסיברים שהיו לי תמיד היה עדיף ללא RC.

itay123 פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #6 

אריאל ויוסי זה בדיוק מה שאני מדבר ולכן התחלתי את השרשור... (f)

גם אני מאמין שצריך מכשיר טוב (קדם-פרוססור לשם הדיון ועל זה עסקינן) שייתן ביצועים מעולים גם במצב DIRECT ללא "שום התערבות"...קיימים כאילו אך הם יקרים בטירוף...והרבה מעבר ל-budget שלי... 8O

עם זאת גיליתי לפחות אצלי במערכת...שדווקה עם הכיול שעשה audyssey, התוצאות לפחות עבור אוזניי ובחלל אצלי..התוצאה והצורת השמיעה, ( תוספת הסאב כ-2.1) אני מרגיש שאני מגלה מחדש את אוסף המוזיקה אצלי...

כל הספתח (מייגע :oops: :wink: ) שעליו דברתי לפני, הינו ההתנסות בפרוססורים גבוהים (וותיקים) שנתנו יופי של ביצועים בסטיראו דו ערוצי אך עם זאת מרביתם נשמעו פחות טוב בהשוואה ישירה עם קדמים יקרים ייעודיים...
פרט לעניין האקוסטיקה שחשוב ומהותי ביותר, אך לא תמיד אפשרי אסטטית (והנהלה) בסלון המגורים, יש את אופציית הכיול האקוסטי המודרני, שאני מאוד מצדד, כאשר הוא פועל נכון...

הבאתי את פיוניר 81 כדוגמה לא טובה של כיול אוטומטי ושכיול כזה אסור להסתמך עליו, לכן בהקשר עוד לכתבה שלך יוסי על ה-83, יש להכנס לקרביים של ה-83 ובכלל, ולהוציא ביצועים טובים, מה זה אומר על המכשיר עבור המשתמש :מבולבל: ...השתעשתי עם הפיוניר כשנה כאשר כל פעם הרגשתי צורך לכייל/לשנות...הגעתי אמנם לביצועים מצוינים, אך עם זאת הרגשתי שמשהו מסריח פה, זה לא יכול להיות שכדי להגיע לביצועים טובים צריך "כל הזמן" להתעסק עם המכשיר, לכן החלטתי לשחרר את הפיוניר ולהתחדש ולהשתדרג במכשיר שיודע לתת כיול מעולה (בלי כאבי ראש) ו-DIRECT איכותי...

עד כה לא ניסיתי את ה-audyssey במוזיקה מתוך רצון "לא להתערב" במוזיקה.
וכאשר כן הפעלתי את ה-audyssey במוזיקה, התוצאה לפחות לאוזניי הייתה עדיפה בהרבה....
ה-801 משתלבים באופן מושלם עם הסאב ובחלל...אני מודע לזה שאנ י חותך את ה-801 ב-40hz..(ה-801 יורדים עד 32hz) הסאב אצלי יורד עד 22hz).לטעמי, השלמתו עם הסאב עושה רק טוב לאופי הסאונד הכללי הנשמע...הסאונד מרגיש ממוקד יותר, אוורירי יותר וזאת בזכות ה-room correction של AUDYSSEY 32XT...שעושה נפלאות אצלי...שמעתם את זה בקולנוע אצלי, צריך גם לשמוע במוזיקה...הבטחה שלי שזה נשמע לא פחות ממדהים... (Y)
נערך לאחרונה על ידי itay123 ב 05/06/2011 14:57, נערך 4 פעמים בסך הכל.

itay123 פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #7 

אוריאל כתב:מעניין מאוד , זאת באמת התלבטות שיש לי כרגע , אני לפני רכישת רסיבר חדש ואני מתלבט מאוד אם לקנות רסיבר טוב או למכור את האינטגרייטד שלי
וכך יהיה לי כסף לרסיבר מצויין אבל אני אצטרך לשמוע דרכו דו ערוצי.
לגבי החוויות שלי , ברסיברים שהיו לי תמיד היה עדיף ללא RC.
...
צודק בהחלט וזו הייתה גישתי גם כן...בדוק אמנם לעומק את עניין האודיסיי החדש המצוי ב-ONKYO, INTEGRA ו-DENON, אתה תופתע לדעתי...פשוט עושה "סדר" בבלגן...

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

שורש ההתלבטות שלי זה האודיסי , אני מתלבט בין להשאיר את האינטגרייטד שלי ולקנות אונקיו 809/1009 (תלוי מה יהיה ההבדל במחיר , תכלס הם כמעט זהים) או לחילופין למכור את האינטגרייטד ולקנות את ה3008 (או 3009 אם יצא)...
ההתלבטות הגדולה נובעת מעניין האודיסי (כי באשר הפרמטרים ההבדל בין ה809/1009 ל3008 לא מצדיק את ההפרש במחיר , החדר שלי קטן).
על פניו ההבדל בין הXT ל32XT הוא די גדול אך אין לי כל אפשרות להשוות בינהם בפועל וגם השוואה בחנות אינה רלוונטית כי זהו אינו החדר שלי....
מה עושים מה עושים . . .התלבטות קשה...

itay123 פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #9 

אוריאל כתב:שורש ההתלבטות שלי זה האודיסי , אני מתלבט בין להשאיר את האינטגרייטד שלי ולקנות אונקיו 809/1009 (תלוי מה יהיה ההבדל במחיר , תכלס הם כמעט זהים) או לחילופין למכור את האינטגרייטד ולקנות את ה3008 (או 3009 אם יצא)...
ההתלבטות הגדולה נובעת מעניין האודיסי (כי באשר הפרמטרים ההבדל בין ה809/1009 ל3008 לא מצדיק את ההפרש במחיר , החדר שלי קטן).
על פניו ההבדל בין הXT ל32XT הוא די גדול אך אין לי כל אפשרות להשוות בינהם בפועל וגם השוואה בחנות אינה רלוונטית כי זהו אינו החדר שלי....
מה עושים מה עושים . . .התלבטות קשה...
...
ה-cetch הכי גדול ב-audyssey הוא כיצד התפקוד יהיה אצלך ורק אצלך בחלל...כאשר..
את ה- audyssey והכיול עם כל ה-Measurement שלו, חייבים לעשות "נכון"...אחרת זה יהרוס מאשר יטפל וזה מניסיון...עשיתי כארבע ניסיונות בסה"כ וכל פעם התוצאה הייתה שונה...

בסשן הראשון-
שמעו משמעותית לא טוב, מפני שהכיול לא היה נכון, המיקומים לא היו נכונים, המיקרופון היה גבוה מידי, הסאב לא כיול בדיוק לפי 75db וכו...
בסשן השני-
לאחר שקראתי את הלינק, אכן הגיעו שיפורים מהותיים..ובהחלט התוצאה הייתה טובה.אמנם לא "מושלמת".

בסשן השלישי-
לאחר שקראתי גם ש-"עדיף" לפנות את כל החלל מריהוט ויש לכוון את המיקרופון כאשר המשטח BLANK וע"פ הס"מ...התוצאה הייתה פשוט מאלפת...

בסשן הרביעי (הנוכחי) -
כאשר חיברתי 9.1 והסאב עבר מקום, התוצאה הייתה פנומנאלית ומה שאתם שומעים בעצם אצלי היום...האודיסיי התעורר יותר לחיים וכייל באופן מדוייק את ניטוב הבאס, את הפורפורציות בין הרמקולים-מדהים, וכאמור גם במוזיקה התוצאה יותר ממשובחת...

*כמובן שישנם fine tuning שעושים מבחינת crossים ועוצמות אבל בקטנה... (Y)

הלינק הבא מתוך AVS...יכול קצת "לשפוך" אור בנושא...

http://www.avsforum.com/avs-vb/showthre ... p=14456895

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

יש לי שתי הערות על מה שכתבת:
1.מה הרעיון לפנות את הרהיטים ? הרי אחרי הכיול אני אחזיר את הרהיטים...המערכת בסלון לא בחדר קולנוע...לפי הבנתי הכיול אמור להיות קורב ככל הניתן למצב בו אתה משתמש במערכת , אולי ניתן להוציא מהמערכת יותר ממה שהכיול יוציא ממנה אבל אם יש מגבלות עקב חלל קטן או ריהוט וכו' אז זה מה יש...
2.זה שהיית צריך לעשות 4 כיולים לא מעיד טובות על הכיול הזה אלא אם כן הטעות בכיול היתה אצלך ולא במנגנון הכיול

itay123 פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #11 

אוריאל כתב:יש לי שתי הערות על מה שכתבת:
1.מה הרעיון לפנות את הרהיטים ? הרי אחרי הכיול אני אחזיר את הרהיטים...המערכת בסלון לא בחדר קולנוע...לפי הבנתי הכיול אמור להיות קורב ככל הניתן למצב בו אתה משתמש במערכת , אולי ניתן להוציא מהמערכת יותר ממה שהכיול יוציא ממנה אבל אם יש מגבלות עקב חלל קטן או ריהוט וכו' אז זה מה יש...
2.זה שהיית צריך לעשות 4 כיולים לא מעיד טובות על הכיול הזה אלא אם כן הטעות בכיול היתה אצלך ולא במנגנון הכיול
...
1. מצאתי לנכון שהכיול שנעשה לאחר שפיניתי את הריהוט אצלי עשה רק טוב למערכת...ניסוי ותהייה
2. אמת, הכיול שנעשה על ידי לא היה נכון ושגוי...

yosihary
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1271
שם מלא: יוסף הרי
נתן תודות: 53 פעמים
קיבל תודות: 119 פעמים

האם הגדרת את B&W כקטנים?

שליחה #12 

אם לא אז את חותך (בעדינות רק את הסאב במצב סטריאו בלבד (כאשר LFE לא מקבל אות)

בכל התוכנות ישנה אפשרות להגדיר את הקדמיים כגדולים ואז להגדיר SUB PLUS או EXTRA BASS וכל מיני שמות, ואז אתה לא חותך כלום לגדולים.

עם איזה מגבר /פרוססור /רסיבר אתה עובד?

itay123 פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

Re: האם הגדרת את B&W כקטנים?

שליחה #13 

yosihary כתב:אם לא אז את חותך (בעדינות רק את הסאב במצב סטריאו בלבד (כאשר LFE לא מקבל אות)

בכל התוכנות ישנה אפשרות להגדיר את הקדמיים כגדולים ואז להגדיר SUB PLUS או EXTRA BASS וכל מיני שמות, ואז אתה לא חותך כלום לגדולים.

עם איזה מגבר /פרוססור /רסיבר אתה עובד?
...
יוסי ידידי, אני רואה שאתה לא קורא בן השורות... :wink: :lol: (f)

אני משתמש ב-integra DHC 80.2 שהינו פרוססור הדגל של חברת אינטגרה.

בשביל ה-801 אני משתמש ב-פאואר דו ערוצי של GAMUT D200 MK3
בשביל ערוצי הסראוונד והסנטר אני משתמש ב-פאואר רב ערוצי של Tag Mclaren.

אצלי המוטו מאז ומתמיד היה ניסוי ותהייה...ואף פעם לא הסתמכתי ככלל אצבע על ביקורות מחול וכו'...

האודיסיי קבע מבחינת החלל ומיקומם של ה-801 אצלי ש"עדיף" לחתוך אותם ב-40hz...ואכן לטעמי הוא נשמע מצויין ואף יותר מדוייק בקולנוע והשילוב שלו עם הסאב (AVANCE Signature MKII) ההרמוניה חוגגת.
נכון ה-801 כאשר הם מוגדרים על fullband ללא השילוב של הסאב, התוצאה גם כן טובה, אבל בגלל מגבלות החלל אצלי, לאוזני לפחות אני מרגיש איזה over תחום תחתון בגלל אקוסטיקה וקרבה לקירות...

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17930
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #14 

ואני בכלל שומע דו ערוצי בעזרת פרה דו ערוצי יעודי .
הפרוססור והסאב כבויים והסאונד לטעמי מעולה. :)

itay123 פותח השרשור
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #15 

istarmini כתב:ואני בכלל שומע דו ערוצי בעזרת פרה דו ערוצי יעודי .
הפרוססור והסאב כבויים והסאונד לטעמי מעולה. :)
...
נו וזה מעולה... (Y)

האודיסיי אצלי עושה לטעמי עבודה טובה יותר מאשר בלי...במוזיקה, דבר שגם אותי מפתיע ומרתק באותו זמן...
ישנה תחושת ספייס ולוקליות טובה יותר, במה אחידה וסופר מפוקסת במרכז...בעוד האינסטרומטים מנגנים מהצדדים באווריריות, והגוון נעים מאוד גם ב-levelים גבוהים במיוחד, אין תחושת צרימה או עיוות אפילו לשבריר שנייה...והבאס, אך איזה באס....באמת ללקק את האצבעות, פשוט תענוג...ואתה יודע כמה אני מחמיר... :wink:

abir
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 39
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #16 

אני בעצמי שומע עם מגבר מנורות se 7w סטראו והוספתי סאבאופר לשני הרמקולים לאחר שנים ששמעתי רק בשני רמקולים . עם הסב לפי דעתי נשמע מצויין כמובן שזה תלוי מאוד באכות הציוד . לאחר שקראתי את הכתבה שלך הציוד שלך מאוד אכותי ואני לא רואה שום סיבה לא לצרך סאב לזוג רמקולים. כמובן כל עוד הסב לא משטלת על הצליל או על האקוסטיקה.הרמקולים שלי בעלי נצילות של 94 ועכבה של 4 אוהם.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”