כמובטח , קצת תמונות וסרטון קצרצר על המכונה שלא מוכרת כ"כ בישראל...
ראשית , לפני הכל חשוב להדגיש שאני לא צלם או בריסטה מקצוען לכן אנא סלחו לי על איכות הצילום (או הקפה).אך עשיתי את המיטב ואם יש שאלות בקשות נוספות הרגישו חופשי.
קצת מילים על המכונה מההתנסות שלי (לאחר שימוש קצר של פחות משבוע).
לצערי , אין לי מכונות אחרות שאני יכול להשוות את המכונה , חוץ ממכונת קפה שעבדתי איתה לפני שנים רבות בבית קפה בבית ציוני אמריקה בת"א
ולענייננו ,המכונה מלפנים.

Uploaded with ImageShack.us
ו

מצד ימין מיכל המים , ומצד שמאל המטחנה , מלפנים יש טיימר שניתן לכוון (1-9 , אני לא בטוח שאלו שניות מדודות אבל שטויות) , לצערי , לא גיליתי עד עכשיו דרך לטחון ללא הטיימר
צד שמאל, המטחנה אשר ניתן לכוון לפי דרגות חיתוך, אגב בניגוד למכונות "יקרות" יותר מאותה סדרה , מיכל הקפה לא צמוד למכונה עצמה ולכן פולי הקפה לא מתחממים בגלל הקרבה לבסיס המכונה.

משום מה בחיתוך דק לא יוצאים לי יותר מדי מים (ניסיתי להדק יותר\פחות חזק...) אגב, בעיית הטיימר, בסרטון בכוונה יש קצת יותר מדי קפה טחון אשר נטחן על ידי הפעלת המטחנה פעמיים).
אני יודע שהקפה רץ קצת מהר מדי , אשמח לקבל המלצות לשיפור העניין אף על פי שהארומה יצאה לא רע בסרטון.
צדה הימני של המכונה

וכשהמיכל בחוץ

לא חושב שיש פה מה להרחיב יותר מדי :$.
עקב השעה המאוחרת, סיכום קצרצר של בעיות\יתרונות של המכונה
1. הפעלה מהירה ביותר , לאחר דקה וחצי של הדלקת המכונה ניתן להכין את הקפה!.
2. מגיעה עם מטחנה איכותית שיחסית לא מגיישת (לדעתי כמובן) אך חובת השימוש בטיימר מקלקלת.
3. המקציף מתחיל לאט ולוקח לו שלושה פמפומים להתחיל לתת לחץ כמו שצריך (אולי זה אמור להיות במכונות "פשוטות" יחסית? ) , כמו כן , לא ניתן להקציף ולהכין את הקפה כמובן באותו הזמן והמקציף חייב להיות מקופל בעת הכנת הקפה ,כנראה בגלל דרך הפעולה של המכונה, ניתן לראות גם שלפני ההקצפה כשאני מוציא אותו נוזלים מים לפני הפעלתו...
ולסרט , שוב , ההקצפה,הקפה וכ'ו לא קרובים להיות מושלמים אבל זה היה הצילום הכי טוב (מבחינת תאורה...) , מקווה שלא טחנתי יותר מדי "תרתי משמע" ואשמח שוב להערות הארות וכ'ו.
נ.ב. קיבלתי בתוך מיכל המים גומיה , יש סיכוי שזאת גומיה רזרבית? אם כן לאן? (החנות סגורה במשך הסו"ש...).
נ.ב. 2 , בגללכם חסכתי על מערכת הקולנוע על מנת לקנות את המכונה הזאת! שרשור המערכת עוד כמה ימים
נ.ב. 3 , הציפורניים נקצצו לאחר הסרט