Konka 980/990 או Innova7002HD
-
eliran8s
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 263
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 35 פעמים
היי
אני עומד בפני רכישת ממיר דיגיטלי השבוע
לאחר שוטטות פה בפורום נוכחתי לראות שהרוב ממליצים על אינובה 7002 HD
האם יש למישהו ניסיון עם דגמי הקונקה 980\990 ?
ובכלל - מה עדיף לקנות? את הקונקה או האינובה?
תודה
אני עומד בפני רכישת ממיר דיגיטלי השבוע
לאחר שוטטות פה בפורום נוכחתי לראות שהרוב ממליצים על אינובה 7002 HD
האם יש למישהו ניסיון עם דגמי הקונקה 980\990 ?
ובכלל - מה עדיף לקנות? את הקונקה או האינובה?
תודה
מגיע עם אנטנה, שלט ו-2 סוללות.
לא מתחמם
נח לשימוש
לא נתקע בזמן הצפייה והצפייה עימו רציפה.
חסרונות:
יש השהייה של כ-2 שניות כשעוברים מערוץ אחד לשני, גופן קטן מאד בתפריטים וב- EPG.
לא הקלטתי עדיין תוכניות כך שלגבי זה אין לי חוות דעת.
יש לי את שניהם ושניהם טובים.
ה innova נראה קצת טוב יותר, אם זה רלבנטי לך.
הקונקה מעט יציב יותר לדעתי ואני מעדיף אותו.
נקודה נוספת - אם יש לך טלויזיה של lg, אז יש התנגשות בין השלטים שלהם ושל innova....
אני לא יודע האם זה הסטטוס בכל הדגמים.
ה innova נראה קצת טוב יותר, אם זה רלבנטי לך.
הקונקה מעט יציב יותר לדעתי ואני מעדיף אותו.
נקודה נוספת - אם יש לך טלויזיה של lg, אז יש התנגשות בין השלטים שלהם ושל innova....
אני לא יודע האם זה הסטטוס בכל הדגמים.
-
eliran8s
-
- חבר פעיל מאוד

מאוד מאוד חשובים לי עניין ההקלטה ועוד יותר - עניין ה TIME SHIFTING
מה מהם יהיה לי יותר עדיף ? לפי קריאה כאן בפורום בעניין ההקלטה והTIME SHIFTING ה NOWCOM עדיף על כולם , אבל בהתחשב בזה שהוא כבר לא נמכר - איך ה INNOVA בכל מה שקשור להקלטה ו TIME SHIFTING ?
תודה על העזרה!
מה מהם יהיה לי יותר עדיף ? לפי קריאה כאן בפורום בעניין ההקלטה והTIME SHIFTING ה NOWCOM עדיף על כולם , אבל בהתחשב בזה שהוא כבר לא נמכר - איך ה INNOVA בכל מה שקשור להקלטה ו TIME SHIFTING ?
תודה על העזרה!
מדריך קניה לסטרימרים, טאבלטים ומיני PC
www.MyminiPC.co.il
www.MyminiPC.co.il
-
eliran8s
-
- חבר פעיל מאוד

ידוע לך איך ה 990 בכל מה שנוגע להקלטה ו TIME SHIFTING ?
פיצ'ר מעולה שכפי שידוע לי יש רק ב NOWCOM זה העניין שהוא מקליט אוטומטית כ 45 דקות את הערוץ שאתה רואה , כך שאתה יכול לעשות REWIND לתכנית שאתה רואה , גם בלי להקליט אותה מלכתחילה.
פיצ'ר מעולה שכפי שידוע לי יש רק ב NOWCOM זה העניין שהוא מקליט אוטומטית כ 45 דקות את הערוץ שאתה רואה , כך שאתה יכול לעשות REWIND לתכנית שאתה רואה , גם בלי להקליט אותה מלכתחילה.
מדריך קניה לסטרימרים, טאבלטים ומיני PC
www.MyminiPC.co.il
www.MyminiPC.co.il
אצלי התכונה הזו עובדת טוב מאוד. החיסרון היחיד היא העובדה של ביצוע "קדימה מהר" (FF) אפשרי ב- 4 מהירויות שונות ואין אפשרות, כמו ב- NOWCOM, לקפץ טווח זמן מוגדר מראש בלחיצת כפתור יחידה. כך למעשה יוצא שבזמן פרסומות אני נאלץ לצפות בהן במהירות ואילו ב- NOWCOM יכולתו פשוט ללחוץ על כפתור שיוביל את ההקלטה דקה שלמה קדימה (או חצי דקה או 5 דקות בהתאם להגדרה). לא יודע אם יש תכונה כזו בקונקה.eliran8s כתב:מאוד מאוד חשובים לי עניין ההקלטה ועוד יותר - עניין ה TIME SHIFTING
תודה על העזרה!...
אם כך, אני חושב שעדיף לך להקליט ישירות למחשב עם דונגל USB .eliran8s כתב:מאוד מאוד חשובים לי עניין ההקלטה ועוד יותר - עניין ה TIME SHIFTING
...
העלות שלהם זניחה: קניתי את ה- UTQ-200 QUE ב- 65 ש"ח.
הממירים הטלוויזיונים פחות מצליחים להתמודד עם זה מאחר
שהדונגל משתמש ביכולת של המחשב.
-
eliran8s
-
- חבר פעיל מאוד

Brendan כתב:אצלי התכונה הזו עובדת טוב מאוד. החיסרון היחיד היא העובדה של ביצוע "קדימה מהר" (FF) אפשרי ב- 4 מהירויות שונות ואין אפשרות, כמו ב- NOWCOM, לקפץ טווח זמן מוגדר מראש בלחיצת כפתור יחידה. כך למעשה יוצא שבזמן פרסומות אני נאלץ לצפות בהן במהירות ואילו ב- NOWCOM יכולתו פשוט ללחוץ על כפתור שיוביל את ההקלטה דקה שלמה קדימה (או חצי דקה או 5 דקות בהתאם להגדרה). לא יודע אם יש תכונה כזו בקונקה.eliran8s כתב:מאוד מאוד חשובים לי עניין ההקלטה ועוד יותר - עניין ה TIME SHIFTING
תודה על העזרה!......
יש לך ממיר INNOVA 7002 ?
חיובי. גם את ה- NOWCOM יש ליeliran8s כתב:Brendan כתב:אצלי התכונה הזו עובדת טוב מאוד. החיסרון היחיד היא העובדה של ביצוע "קדימה מהר" (FF) אפשרי ב- 4 מהירויות שונות ואין אפשרות, כמו ב- NOWCOM, לקפץ טווח זמן מוגדר מראש בלחיצת כפתור יחידה. כך למעשה יוצא שבזמן פרסומות אני נאלץ לצפות בהן במהירות ואילו ב- NOWCOM יכולתו פשוט ללחוץ על כפתור שיוביל את ההקלטה דקה שלמה קדימה (או חצי דקה או 5 דקות בהתאם להגדרה). לא יודע אם יש תכונה כזו בקונקה.eliran8s כתב:מאוד מאוד חשובים לי עניין ההקלטה ועוד יותר - עניין ה TIME SHIFTING
תודה על העזרה!......
יש לך ממיר INNOVA 7002 ?...