פיצ'ר חדש של iOS5 ו-iTunes נחשף בטעות
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78897
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
בגלל באג של אפל, נראה שלזמן קצר קיבלו משתמשים הודעה שהם היו צריכים לאשר. אחד הפרטים החדשים שדלפו בעזרת ההודעה הזו היא פיצ'ר חדש של iTunes ו-iOS5 שאמור להחשף רק ביום שני רשמית...
הפיצ'ר הוא עדכונים אוטומטיים לאפליקציות. נכון שזה משגע אתכם כל הזמן ללחוץ על app store | Updates בשביל לראות אם יש עדכון לאפליקציה? למה שזה לא יוריד את זה אוטומטית?
כמובן שזה דורש אישור משתמש ולכן ההודעה שזלגה לה החוצה.
ככל הנראה מדובר על WWDC עם הכי הרבה הדלפות מאז ומעולם...
הפיצ'ר הוא עדכונים אוטומטיים לאפליקציות. נכון שזה משגע אתכם כל הזמן ללחוץ על app store | Updates בשביל לראות אם יש עדכון לאפליקציה? למה שזה לא יוריד את זה אוטומטית?
כמובן שזה דורש אישור משתמש ולכן ההודעה שזלגה לה החוצה.
ככל הנראה מדובר על WWDC עם הכי הרבה הדלפות מאז ומעולם...
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
מתבקש מאוד, אבל לא לכל האפליקציות - יש אפליקציות שאנשים נמנעים מלעדכן מסיבות טכניות (למשל - ynet הוציאו אפליקציה חדשה עם ממשק שנופל מהקודמת, וכנראה הכניסו לעדכון האחרון של האפליקציה הקודמת "time bomb" שיפסיק את העבודה שלה - אז עדיף להימנע מלעדכן).
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אבל כל פעם שאני נכנס לאפסטור הוא מעדכן אוטומטית את האפליקציות , מה הגליק ?
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אתה צריך לספר לנו איך בדיוק...רונן כתב:אבל כל פעם שאני נכנס לאפסטור הוא מעדכן אוטומטית את האפליקציות , מה הגליק ?...
אנחנו לוחצים על כפתור Update all (באייטונס) או דרך האייפון, צריך ללחוץ לכל אפליקציה בנפרד Update (אם רוצים לעדכן רק את חלקן), או שלוחצים על update all (אם אין את הבעיה הנ"ל).
נערך לאחרונה על ידי uriler ב 05/06/2011 0:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
- רונן
- חבר מכור קשה

לא ידע איך , אני נכנס ומופיעה שורה Search for uptates באופן אוטומטי ,uriler כתב:אתה צריך לספר לנו איך בדיוק...רונן כתב:אבל כל פעם שאני נכנס לאפסטור הוא מעדכן אוטומטית את האפליקציות , מה הגליק ?...
אנחנו לוחצים על כפתור Update all (באייטונס) או דרך האייפון, צריך ללחוץ לכל אפליקציה בנפרד Update....
בד"כ אין חדש ...
???
אולי תיהיה אפשרות לבחור אילו אפליקציות יעודכנו אוטומטית כמו הרשימה בעידכוני push.uriler כתב:מתבקש מאוד, אבל לא לכל האפליקציות - יש אפליקציות שאנשים נמנעים מלעדכן מסיבות טכניות (למשל - ynet הוציאו אפליקציה חדשה עם ממשק שנופל מהקודמת, וכנראה הכניסו לעדכון האחרון של האפליקציה הקודמת "time bomb" שיפסיק את העבודה שלה - אז עדיף להימנע מלעדכן)....
אלעד
- רונן
- חבר מכור קשה

אאופס , תיקון טעות ששלי , אני כן לוחץ על UPDATES ...רונן כתב:לא ידע איך , אני נכנס ומופיעה שורה Search for uptates באופן אוטומטי ,uriler כתב:אתה צריך לספר לנו איך בדיוק...רונן כתב:אבל כל פעם שאני נכנס לאפסטור הוא מעדכן אוטומטית את האפליקציות , מה הגליק ?...
אנחנו לוחצים על כפתור Update all (באייטונס) או דרך האייפון, צריך ללחוץ לכל אפליקציה בנפרד Update....
בד"כ אין חדש ...
???...
אבל זה לא כל כך עקרוני אני חושב
אני לא בטוח שזה "בטעות".
בטח יש לאפל סיבה לעשות את זה(כי הם גאוני שיווק, ולא בציניות או משהו)
בטח יש לאפל סיבה לעשות את זה(כי הם גאוני שיווק, ולא בציניות או משהו)
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אתם רוצים להגיד לי שעד היום אתם צריכים לבדוק פרטנית אם יש עדכונים לאפליקציות שהורדתם לאייפון?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
למענכם אני מקווה שאפל העתיקה 1:1 את מנגנון עדכון האפליקציות מאנדרואיד כי הוא עובד ממש טוב.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
זה באמת מעצבן , לעומת קניית אפלקציות ששם יש את הסיכוי שמישהו אחר כמו הילד קונה אפלקציות בלי אישורכם , עידכונים הם חינמיים ככה שאין באמת צורך בסיסמא ..Elad8 כתב:זה מודיע לך שיש עידכונים, אבל כל פעם צריך לאשר עם סיסמא....
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78897
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
ברגע שזה מוצא עדכונים אין בעיה לעדכן את כולם במכה.
לי מציק שאין רשימה מסודרת מה כבר שייך לי או רכשתי...
לי מציק שאין רשימה מסודרת מה כבר שייך לי או רכשתי...
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
איפה אריה שייתן פה איזה Like..Catskinner כתב:למענכם אני מקווה שאפל העתיקה 1:1 את מנגנון עדכון האפליקציות מאנדרואיד כי הוא עובד ממש טוב....
...
עזבו את השטויות האלה, כן ללחוץ על כפתור עדכן הכל או לא זה ממש שטויות.
מה שבאמת מפריע זה שיש עדכונים לאפליקציות אשר נמצאות בחנויות אחרת (ישראל וארה״ב לדוגמא) כל פעם צריך לצאת מיוזר אחד ולהכנס לשני במקום פעם אחת לאשר וזהו.
מה שבאמת מפריע זה שיש עדכונים לאפליקציות אשר נמצאות בחנויות אחרת (ישראל וארה״ב לדוגמא) כל פעם צריך לצאת מיוזר אחד ולהכנס לשני במקום פעם אחת לאשר וזהו.