מבקש המלצה למסך פלזמה עד 20K
ברור שאפשר למצוא, יש כמה מסכים כאלה בארץ שנמכרים בסביבות ה15K ואפילו פחות של וPrimeview BENQ Pixxeltevel3 כתב:אממ אין שום סיכוי שבעולם שתמצא מסך FHD ב20 אלף...
אין מצב! אולי אתה תמצא מסך פלאזמה HD Ready מעולה, אבל בשום מצב לא 1080...
הוא דיבר על פלזמה, לא LCDntk כתב:ברור שאפשר למצוא, יש כמה מסכים כאלה בארץ שנמכרים בסביבות ה15K ואפילו פחות של וPrimeview BENQ Pixxeltevel3 כתב:אממ אין שום סיכוי שבעולם שתמצא מסך FHD ב20 אלף...
אין מצב! אולי אתה תמצא מסך פלאזמה HD Ready מעולה, אבל בשום מצב לא 1080......
אני מדבר על מותגים ממש טובים כמו nec , pioneer , panasonic ועוד..ntk כתב:ברור שאפשר למצוא, יש כמה מסכים כאלה בארץ שנמכרים בסביבות ה15K ואפילו פחות של וPrimeview BENQ Pixxeltevel3 כתב:אממ אין שום סיכוי שבעולם שתמצא מסך FHD ב20 אלף...
אין מצב! אולי אתה תמצא מסך פלאזמה HD Ready מעולה, אבל בשום מצב לא 1080......
אגב למה נראה לי שרק לnec יש מבין השלושה יש מסך FHD?
ולא חברות כמו pixxel וכדומה...
אגב אלו לא מסכי lcd?
כפי שציינתי עיקר השימוש כעת הוא צפייה בכבלים\ YES
בקרוב אני מוסיף מחשב HTPC כך שאוכל להנות מתכני HD
קצת מוזר שאין למצוא FHD ב 20K מחברות מכובדות
ככל הנראה אני הולך על ה - Panasonic 42PHD8B
תגובות הערות בשמחה
בקרוב אני מוסיף מחשב HTPC כך שאוכל להנות מתכני HD
קצת מוזר שאין למצוא FHD ב 20K מחברות מכובדות
ככל הנראה אני הולך על ה - Panasonic 42PHD8B
תגובות הערות בשמחה
צחי
==============================
==============================
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
nickname,
הבעיה היא שזה רוטט במרחקים קצרים (תופעה שהיא אקסקלוסיבית ל-ALIS). ניסיתי לאהוב ALIS במסכים של היטאצ'י, סוני, פוג'יטסו, סמינס, פיליפס ו-LOEWE, אבל בכולם זה בסופו של דבר פשוט מהבהב/רוטט יותר מדי. אחרי 5 דקות שאני מנסה לשכנע את עצמי שרואים רזולוציה יותר גבוהה אני משפשף עיניים ומוותר...
הבעיה היא שזה רוטט במרחקים קצרים (תופעה שהיא אקסקלוסיבית ל-ALIS). ניסיתי לאהוב ALIS במסכים של היטאצ'י, סוני, פוג'יטסו, סמינס, פיליפס ו-LOEWE, אבל בכולם זה בסופו של דבר פשוט מהבהב/רוטט יותר מדי. אחרי 5 דקות שאני מנסה לשכנע את עצמי שרואים רזולוציה יותר גבוהה אני משפשף עיניים ומוותר...
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
יש עוד 25 דקות נכון לרגע כתיבת שורה זוtsahim כתב:DannyZ כתב:אם כך שים לב לקבוצת הרכישה במבצעים ופרסומים.tsahim כתב:כן האמת שדי התרשמתי מה PHD8
אולי היום אני יעשה סיבוב נוסף ואז יחליט.......ההרשמה נסגרה
...