עזרה דחופה מאוד- חיבור מערכת
שלום לכולם!
קניתי מערכת חדשה :
רסיבר 7.1 KENWOOD KRF-V7771D
רמקולים Eltax Librety 5.1
די.וי.די Hyundai HU-DIV 3899
עכשיו יש לי איתה כמה בעיות:
ביום חמישי חיברתי את כל החוטים של הרמקולים לרסיבר, את הכאבל בין הDVD למגבר, הכל טוב ויפה עד שהגיע יום שישי....
שמעתי מוזיקה ב2 הרמקולים הקדמיים בלבד, המטרה שלי (שימו לב) הייתה לשמוע בכל ה5 רמקולים שלי......
ביום שישי בטעות הזזתי את השידה שעליה המגבר לאחור, ומאז לא שמעו כלום ברמקולים: רק שהייתי מגביר את הווליום עד הסוף, הייתי שומע ברמקולים הקדמיים ממש ממש חלש....למה זה?
ופתאום גם השלט של המגבר, שהוא מן שלט גידיטלי כזה עם מסך בגודל 4 אינץ`, הפסיק להגיב למגבר, והמגבר הפסיק להגיב לו.....
עשיתי לשלט ריסט , הכפתור של הריסט נמצא מתחת לסוללות, והשלט עדין לא מגיב למגבר.....מה לעזעזל אני עושה?
אז בקיצור השאלות שלי:
*למה הרמקולים שלי לא עובדים פתאום
*למה השלט לא מגיב למגבר
*ואיך אני עושה שתיהיה אפשרות לשמוע את כל ה5 רמקולים ביחד?
* ומה כאבל אופטי יעזור לי בכל התהליכים האלה?
שאלות נוספות בהמשך....
תמונה של המערכת מאחורה :
http://img118.imageshack.us/img118/1954/0786uo.jpg
הערה- התמונה צולמה במהלך ההרכבה, אז כל הרמקולים כבר חוברים
תודה
ניב
קניתי מערכת חדשה :
רסיבר 7.1 KENWOOD KRF-V7771D
רמקולים Eltax Librety 5.1
די.וי.די Hyundai HU-DIV 3899
עכשיו יש לי איתה כמה בעיות:
ביום חמישי חיברתי את כל החוטים של הרמקולים לרסיבר, את הכאבל בין הDVD למגבר, הכל טוב ויפה עד שהגיע יום שישי....
שמעתי מוזיקה ב2 הרמקולים הקדמיים בלבד, המטרה שלי (שימו לב) הייתה לשמוע בכל ה5 רמקולים שלי......
ביום שישי בטעות הזזתי את השידה שעליה המגבר לאחור, ומאז לא שמעו כלום ברמקולים: רק שהייתי מגביר את הווליום עד הסוף, הייתי שומע ברמקולים הקדמיים ממש ממש חלש....למה זה?
ופתאום גם השלט של המגבר, שהוא מן שלט גידיטלי כזה עם מסך בגודל 4 אינץ`, הפסיק להגיב למגבר, והמגבר הפסיק להגיב לו.....
עשיתי לשלט ריסט , הכפתור של הריסט נמצא מתחת לסוללות, והשלט עדין לא מגיב למגבר.....מה לעזעזל אני עושה?
אז בקיצור השאלות שלי:
*למה הרמקולים שלי לא עובדים פתאום
*למה השלט לא מגיב למגבר
*ואיך אני עושה שתיהיה אפשרות לשמוע את כל ה5 רמקולים ביחד?
* ומה כאבל אופטי יעזור לי בכל התהליכים האלה?
שאלות נוספות בהמשך....
תמונה של המערכת מאחורה :
http://img118.imageshack.us/img118/1954/0786uo.jpg
הערה- התמונה צולמה במהלך ההרכבה, אז כל הרמקולים כבר חוברים
תודה
ניב
דבר ראשון, תחבר את הDVD לרסיבר בכבל אופטי..
דבר שני, תבדוק שוב את החיבורים של הרמקולים.
דבר שלישי הכבל אופטי יעביר לך סאונד בצליל היקפי וכן בסטריאו..
אל תשכח להגדיר ברסיבר שזה מחובר בצורה דיגיטלית וכן גם בDVD..
אחרי שאתה עושה את כל זה תעשה TEST TONE ותבדוק מה לא עובד ומה כן עובד..
דבר שני, תבדוק שוב את החיבורים של הרמקולים.
דבר שלישי הכבל אופטי יעביר לך סאונד בצליל היקפי וכן בסטריאו..
אל תשכח להגדיר ברסיבר שזה מחובר בצורה דיגיטלית וכן גם בDVD..
אחרי שאתה עושה את כל זה תעשה TEST TONE ותבדוק מה לא עובד ומה כן עובד..
1. בפאנל הקדמי של הרסיבר יש כפתור שמנתק רמקולים – אולי לחצת עליו בטעות? אם לא -
2. נתק את כל כבלי הרמקולים מהרסיבר, תוציא אותו משקע למספר דקות, חבר בחזרה לשקע (אבל על תחבר את הרמקולים! ), תדליק ובדוק אם יש תקשורת בין שלט לרסיבר. אם אין – קרוב לוודאי שהלך הבקר ברסיבר. אם יש תקשורת -
3. ברסיבר הזה יש הגנה נגד קצר ביציאת רמקולים. אם יש קצר – נורית ההדלקה מהבהבת ולא דולקת באופן רציף. יכול להיות שהכבלים שלך מקצרים.
אגב, זה רסיבר 5.1 ולא 7.1 – פשוט יש לו אפשרות לחבר רמקולים 2nd zone.
2. נתק את כל כבלי הרמקולים מהרסיבר, תוציא אותו משקע למספר דקות, חבר בחזרה לשקע (אבל על תחבר את הרמקולים! ), תדליק ובדוק אם יש תקשורת בין שלט לרסיבר. אם אין – קרוב לוודאי שהלך הבקר ברסיבר. אם יש תקשורת -
3. ברסיבר הזה יש הגנה נגד קצר ביציאת רמקולים. אם יש קצר – נורית ההדלקה מהבהבת ולא דולקת באופן רציף. יכול להיות שהכבלים שלך מקצרים.
אגב, זה רסיבר 5.1 ולא 7.1 – פשוט יש לו אפשרות לחבר רמקולים 2nd zone.
תודה רבה לכם!
אוקי, אני אסביר לכם מה עשיתי לשלט:
אבא שלי שיחק עם השלט, אין לי מושג במה הוא נגע, לא הייתי לידו באותו רגע, אבל מאותו רגע שהוא הביא לי את השלט הרסביר לו הגיב לו....וזה ממש מוזר...
עשיתי ריסט, ועדין השלט לא הגיב לרסיבר וכך ההפך.
אין לי מושג מה לעשות, אני אובד עצות!
בקשר לרמקולים- הזזנו את השידה שעליה המגבר לאחור, לכמה דקות, ואז החזרנו, שמתי דיסק ופתאום לא שומעים מוזיקה ברמקולים......רק שמגבירים עד הסוף שומעים אבל ממש חלש:
אז אתמול, ניתקתי את כל החוטים מהמגבר, ואת כל החוטים מהרמקולים ופשוט חיברתי הכל מחדש......ועדין לא עובד
בקשר לניתוק רמקולים- A וB דולקים.....אז מה כבר יכולה להיות הבעיה
עם יש מישהו באיזור המרכז שמוכן לעזור לי באופן פיזי, אודה לו על כך מאוד....
תודה
ניב
אוקי, אני אסביר לכם מה עשיתי לשלט:
אבא שלי שיחק עם השלט, אין לי מושג במה הוא נגע, לא הייתי לידו באותו רגע, אבל מאותו רגע שהוא הביא לי את השלט הרסביר לו הגיב לו....וזה ממש מוזר...
עשיתי ריסט, ועדין השלט לא הגיב לרסיבר וכך ההפך.
אין לי מושג מה לעשות, אני אובד עצות!
בקשר לרמקולים- הזזנו את השידה שעליה המגבר לאחור, לכמה דקות, ואז החזרנו, שמתי דיסק ופתאום לא שומעים מוזיקה ברמקולים......רק שמגבירים עד הסוף שומעים אבל ממש חלש:
אז אתמול, ניתקתי את כל החוטים מהמגבר, ואת כל החוטים מהרמקולים ופשוט חיברתי הכל מחדש......ועדין לא עובד
בקשר לניתוק רמקולים- A וB דולקים.....אז מה כבר יכולה להיות הבעיה
עם יש מישהו באיזור המרכז שמוכן לעזור לי באופן פיזי, אודה לו על כך מאוד....
תודה
ניב
איפה בדיוק באיזור המכרז?
אגב תבטל את B
אגב תבטל את B
ביטלת את B ברסיבר?
ואם תוכל להעלות תמונה ברורה וחדשה של החיבורים, זה יעזור..
ואם תוכל להעלות תמונה ברורה וחדשה של החיבורים, זה יעזור..
לא זה לא אמור להיות ככה, B זה עוד זוג קדמיים..
בכל רסיבר אפשר לעשות את זה, לא רק ברסיבר "המיוחד" הזה..
אבל זה לא אמור להיות ככה..
אבל זה לא אמור להיות ככה..
מצטער על הדאבל פוסט, אבל מצאתי את החיבור AUX שלי !
הוא בכלל בפרונט של המגבר....בקיצור, חיברתי את הכאבל מהיציאה הירוקה של המחשב למגבר, חיברתי את הבננה הלבנה ואת הבננה האדומה למגבר......
אבל עדין שומעים חלש מאוד ברמקולים! אין לי מושג איך פתאום זה קרה שהם לא עובדים.....
בהתחלה שחיברתי הכל גם הרמקולים לא עבדו טוב ושמעו חלש, עד שאבא שלי נגע במשהו ואז הכל הושמע טוב.....והרמקולים שוב לא הושמעו טוב מהרגע שהזזתי את השידה אחורה.....אין לי מושג מה הולך פה.....
וקניתי כאבל אופטי, והוא מחובר
ניב
הוא בכלל בפרונט של המגבר....בקיצור, חיברתי את הכאבל מהיציאה הירוקה של המחשב למגבר, חיברתי את הבננה הלבנה ואת הבננה האדומה למגבר......
אבל עדין שומעים חלש מאוד ברמקולים! אין לי מושג איך פתאום זה קרה שהם לא עובדים.....
בהתחלה שחיברתי הכל גם הרמקולים לא עבדו טוב ושמעו חלש, עד שאבא שלי נגע במשהו ואז הכל הושמע טוב.....והרמקולים שוב לא הושמעו טוב מהרגע שהזזתי את השידה אחורה.....אין לי מושג מה הולך פה.....
וקניתי כאבל אופטי, והוא מחובר
ניב
תעלה תמונה של כל החיבורים.
ותבדוק שאין קצר.
ותבדוק שאין קצר.