dts hd בXTEARMER PRO
-
big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3723
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 854 פעמים
- קיבל תודות: 279 פעמים
הורדתי את ההופעה הזאת
Simply Red - Farewell Live in Concert at Sydney Opera House (2011) DTS-MA BluRay DISC | 22.28 GB
העניין הוא כך:
ברשותי מגבר של מרנץ SR5400 ו- SLIM PS3 שמשמש בין השאר כנגן בלוריי כאשר אני מנגן בו סרט עם פסקול DTS HD הרסיבר מציג לי DTS רגיל כמובן מפני שאינו תומך בפורמטים החדשים.עד כאן אין לי בעיה אה הPS3 מחובר ע"י כבל אופטי לרסיבר.
בנוסף יש לי את הXTREAMER PRO וגם הוא מחובר ע"י כבל אופטי לרסיבר כאשר אני מנגן את ההופעה הנ"ל לא מופיע לי ברסיבר DTS רגיל אלא סטריאו.
השאלה היא איך יכול להיות שבPS3 מצליח להוציא מתוך הבלוריי DTS רגיל לרסיבר כאשר הפרו לא מצליח?
מה הסיבה , ואיך ניתן לפתור אותה חוץ מקניית רסיבר?
Simply Red - Farewell Live in Concert at Sydney Opera House (2011) DTS-MA BluRay DISC | 22.28 GB
העניין הוא כך:
ברשותי מגבר של מרנץ SR5400 ו- SLIM PS3 שמשמש בין השאר כנגן בלוריי כאשר אני מנגן בו סרט עם פסקול DTS HD הרסיבר מציג לי DTS רגיל כמובן מפני שאינו תומך בפורמטים החדשים.עד כאן אין לי בעיה אה הPS3 מחובר ע"י כבל אופטי לרסיבר.
בנוסף יש לי את הXTREAMER PRO וגם הוא מחובר ע"י כבל אופטי לרסיבר כאשר אני מנגן את ההופעה הנ"ל לא מופיע לי ברסיבר DTS רגיל אלא סטריאו.
השאלה היא איך יכול להיות שבPS3 מצליח להוציא מתוך הבלוריי DTS רגיל לרסיבר כאשר הפרו לא מצליח?
מה הסיבה , ואיך ניתן לפתור אותה חוץ מקניית רסיבר?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
-
big007
-
- חבר מביא חבר

לא מובן לי! יש להם רשיון להעביר DTS HD ואין אפשרות להוציא מתוכו DTS רגיל לרסיבר בעל הפורמטים הקודמים??oferlaor כתב:רשיון...
-
big007
-
- חבר מביא חבר

לאחר התייעצות עם זיו אתמול בתערוכה הוא הציע לי מספר דברים.ניסיתי ולצערי ללא הצלחהץ כנראה שפה זאת אחת "הנפילות" של הXTREAMER PRO .
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
big007,
ה- Xtreamer Pro בעל יכולת חילוץ Core DTS מפסקול DTS-HD Master Audio. כנראה שהכותר המסויים הזה בעייתי משום מה עבור ה- Xtreamer. כפתרון מסויים אתה יכול לקחת את הכותר ולהעביר אותו דרך tsMuxerGUI אשר אם תגדיר אותו נכון, הוא ישאיר רק את ה- Core של הפסקול אשר עימו הסטרימר שברשותך יותר מסתדר.
ה- Xtreamer Pro בעל יכולת חילוץ Core DTS מפסקול DTS-HD Master Audio. כנראה שהכותר המסויים הזה בעייתי משום מה עבור ה- Xtreamer. כפתרון מסויים אתה יכול לקחת את הכותר ולהעביר אותו דרך tsMuxerGUI אשר אם תגדיר אותו נכון, הוא ישאיר רק את ה- Core של הפסקול אשר עימו הסטרימר שברשותך יותר מסתדר.
-
big007
-
- חבר מביא חבר

בצעתי את מה שהצעת זה עובד יפה.אבל אני סימנתי את M2TS וזה הפך לי לקובץ אחד קטן יותר של 17GB לעומת 20GB .עם זה אין לי בעיה איך אני יכול לשמור על הקובץ כמו בקובץ המקורי שאפשר לעבור בין שיר שיר ז"מ מחולק לקטעים.ziv_r כתב:big007,
ה- Xtreamer Pro בעל יכולת חילוץ Core DTS מפסקול DTS-HD Master Audio. כנראה שהכותר המסויים הזה בעייתי משום מה עבור ה- Xtreamer. כפתרון מסויים אתה יכול לקחת את הכותר ולהעביר אותו דרך tsMuxerGUI אשר אם תגדיר אותו נכון, הוא ישאיר רק את ה- Core של הפסקול אשר עימו הסטרימר שברשותך יותר מסתדר....
האם יש מדריך איך לבצע את זה בתוכנה?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

-
big007
-
- חבר מביא חבר

לצערי היא כן במקרה שלי ביטלה את הפרקים.ziv_r כתב:שמירת ה- Core לא מבטלת את הפרקים, אם לזה התכוונת....
אולי אני אמור להגדיר אחרת את התוכנה?חוץ מלסמן את הוי בהמרה לDTS רגיל.
ושוב תודה לך זיו!
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

בלשונית ה- Blu-ray ניתן לבחור את המיקומים המדוייקים בהם יוכנסו סימנים לפרקים.
-
big007
-
- חבר מביא חבר

האם התוכנה יכולה להפוך את הקובץ לMKV ?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

-
big007
-
- חבר מביא חבר

חשבתי אולי להקטין את הקובץ.לשאלתך ויתרתי.ziv_r כתב:שלילי.
למה שתרצה זאת?...
השאלה היא את מה אני אמור לסמן TS או M2TS מי מהם עדיף ומה ההבדל בינהם?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני מבין כי אתה משאיר רק את הקובץ הראשי ומוחק הכל, אם כך, בחר ב- m2ts.