האם מישהו יכול להסביר או לתת לינק ל"איך לכל הרוחות מפעילים את הדבר הזה?"
חובה בשפה קלה למאותגר ה-איי (פון, פד, פוד וכו')
מבטיח לעזור בתמורה בכירורגיה וטרינרית או בקפה.......
תודה מראש, אורון

דעתי כדעתך ... גם אני רחמנא ליצלן קונה את האפליקציות שלי גם בipad וגם בסלולרי ..ואפילו במחשב וגם ב xbox ...רונן כתב:סליחח על ההתערבות , אבל לפי הודעתך בפתיחת השרשור , אם אתה חווה בעיות בהפעלה ומשתף אותנו כאן , אני ממליץ לך לא לפרוץ את המכשיר מכמה סיבות לדעתי:
1. לא פורצים כלל ואייפד / אייפון בפרט
2. המכשיר אמין יותר לדעתי כשהו "סגור"
3. מכשיר פרוץ דורש "תחזוקה" של התאמה למערכות ההפעלה המתעדכנות מעת לעת ע"י אפל - ראה סעיף קודם
4. לי יש אייפון "סגור" ואני מתלהב משלמות ההפעלה ללא תקלות - טפו טפו ..![]()
5. מכשיר פרוץ - יתרונו בחסכון כספי ובמבחר אפליקציות שלדעתי אינן שוות את המעשה של פריצה
כמו שאמרתי - זו דעתי...

אני מסכים איתך בנושא היציבות ..זה גם תלוי מה מתקינים ,לדוג' Slideaway למרות שהיא יצאה כבר מבטא גורמת ללא מעט קריסות לאייפון שלי ..אבל לפני שהתקנתי ,אפשר היה לספור את כמות הקריסות על יד אחת .oferlaor כתב:עניין של העדפה, לא הייתי פוסל חד משמעית JB, זה בהחלט נוח להוסיף יכולות שאפל חסמה.
באייפד למשל לא טרחתי לפרוץ. ממילא הפריצות אצלי זה בשביל פונקציונליות, אני רוכש (כן כן, רוכש!) כל תוכנה שממילא אני משתמש בה, כך שזה לא ממש משנה לי במובן הזה.
יציבות בהחלט נפגמת לאחר JB, אם כי לא באופן מהותי. אפשר לספור על יד אחת את המקרים שהאייפון שלי נתקע או עשה בעיות שאפשר לקשר אותן ל-JB....
amir073 כתב:אני אנצל את השרשור לשאלה קשורה - אם יש לי אייפוד טאצ' פרוץ ואני אעדכן את התוכנה עליו דרך האייטונס, זה יעשה לי בעיות? אני לא מתייחס לאחריות, כי המכשיר הוא בן כמה שנים טובות ועבר את תקופת האחריות. אבל האם העדכון ינעל לי את המכשיר או יפרמט אותו?
לגבי האייפד, מצטרף להמלצות שלא לפרוץ. לא רואה את היתרון הגדול בזה...
nati-va כתב:העניין פה הוא ידע וניסיון- אתה רוצה להרוס לעצמך את המכשיר פרוץ עכשיו.
אתה רוצה לעבוד בטוח וטוב - צבור ידע (כרגע הידע שלך הוא לא משהו בלשון המעטה- בלי להעליב)
ואחר כך תפרוץ. אם בכלל תרצה.
מסכים עם רונן לגמרי....