אז קודם כל, תודה רבה לכולם על כל האינפורמציה בפורום
1. אני מעוניין לפרוץ את הקונסולה מיד כשאני קונה אותה (בתשלום, בחנות) או לקנות כבר פרוצה. אבל עדיין לא הבנתי מה סוגי הפריצות שקיימות ומה היתרונות של כל אחת. הבנתי שבסוג מסוים של פריצות מחליפים כונן אופטי ובסוג אחר מתחברים ל- JTAG על הבורד אבל אז נשארים חוטים שיוצאים מהקונסולה. פשוט עדיין לא הבנתי מה ההבדלים מבחינת יכולות ואם יש עוד אפשרות "נקיה" יותר (כמו למשל להוסיף צ'יפ כמו שהיה פעם בפלייסטיישן 2)
2. מה היתרונות של דיסק גדול? יש סיבה לקנות יותר מארבעה ג'יגה? יש אפשרות להתקין על הקונסולה תוכנות ולהפוך אותה ל- HTPC (כולל הורדות) או שהדיסק רק נותן לי אפשרות לאחסן משחקים וסרטים מהמחשב ולקצץ בשימוש בקורא אופטי?
3. במידה ואני קונה 4 ג'יגה ואז מחבר דיסק חיצוני, יש הבדל? או שזה יהיה אותו דבר בדיוק?
4. שמתי לב שיש מוצרים שבהם המחירים בזאפ הם לא ממש אמינים (כמו למשל פלאזמה - שלא מזמן קניתי ב-20% פחות מהמחיר בזאפ). מה לגבי קונסולות? יש טעם להסתובב בין חנויות, להתמקח ולהשוות או שהמחיר בזאפ הוא באמת מחיר רצפה ולא באמת יתנו לי הנחה משמעותית עליו?
5. האם xbox אחרי פריצה יכולה להקרין סרטים בכל פורמט או רק כמה פורמטים בודדים?
אני אשמח גם לתשובות על חלק מהשאלות או אם תפנו אותי למקורות מידע. אין לי בעיה לקרוא מידע טכני (גם באנגלית) ואני אשמח ללמוד יותר
תודה רבה לכל המשיבים!