קניית כבל HDMI
-
orel13orel
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי חברה יש לי שאלה בפנייכם:
זה עתה רכשתי מסך LED FULLHD 42"של HISENSE ואני מעוניין לחבר אותו למחשב בשביל לראות סרטים (קובץ MKV FULL HD ) ואני מתלבט איזה כבל לHDMI לרכוש. בדרך כלל אני קניתי למסכים אחרים כבל בכי פשוט שיש ב50 שקל
אבל המתקין המליץ לי להשקיע יותר על הכבל בטענה יהתמונה תהיה יותר חדה ואני יאבד פחות מידע. נכון הוא צודק אבל השאלה שלי האם זה שווה את ההשקה לרנות כבל שעולה פי 4 יותר ??? אני באמת הולך להרגיש בהבדל???
כי לדעתי לא,
מה לדעתך?
תודה מראש , אוראל
זה עתה רכשתי מסך LED FULLHD 42"של HISENSE ואני מעוניין לחבר אותו למחשב בשביל לראות סרטים (קובץ MKV FULL HD ) ואני מתלבט איזה כבל לHDMI לרכוש. בדרך כלל אני קניתי למסכים אחרים כבל בכי פשוט שיש ב50 שקל
אבל המתקין המליץ לי להשקיע יותר על הכבל בטענה יהתמונה תהיה יותר חדה ואני יאבד פחות מידע. נכון הוא צודק אבל השאלה שלי האם זה שווה את ההשקה לרנות כבל שעולה פי 4 יותר ??? אני באמת הולך להרגיש בהבדל???
כי לדעתי לא,
מה לדעתך?
תודה מראש , אוראל
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
עדיף שתשקיע ברכישת תוכנה לבדיקת איות כי ממש קשה להבין מה שכתבת.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
orel13orel
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
כמו שחשבתי , הוא סתם ניסה למכור לי כבל על הדרך, תודה רבה שעניתם מהר
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
אני הכי אוהב תגובות חד משמעיות לויכוחים שנמשכים על פני שנים. באמת. תודה מושההשפיץ.
ran הויכוח הוא על כבלים אנלוגיים, ששם אפשר להתווכה עד מחר על מצב הרוח של הנחושת והלחות היחסית באוויר, כי איבוד מידע או עיוות שלו לא מתוקן.
בHDMI כאות דיגיטלי יש מגנון לתיקון (PARITY) והוא אחראי על זה שהמידע שהגיע הוא המידע שנשלח.
יש כמובן סבילות מסויימת לכמה מידע אפשר לאבד. ואכן יש הבדל בין כבלים לכמה מידע מאבדים, זה הגיוני. אבל אם יש תמונה אז היה תהיה זהה על כבלים ללא הבדל מחיר, לפחות לא הבדל שאתה או משהו יכולים לזהות ללא ציוד מיוחד.
אתה גם מוזמן לקרוא את הדעה של CNET בעניין:
http://reviews.cnet.com/2719-11276_7-22 ... =page;page
בHDMI כאות דיגיטלי יש מגנון לתיקון (PARITY) והוא אחראי על זה שהמידע שהגיע הוא המידע שנשלח.
יש כמובן סבילות מסויימת לכמה מידע אפשר לאבד. ואכן יש הבדל בין כבלים לכמה מידע מאבדים, זה הגיוני. אבל אם יש תמונה אז היה תהיה זהה על כבלים ללא הבדל מחיר, לפחות לא הבדל שאתה או משהו יכולים לזהות ללא ציוד מיוחד.
אתה גם מוזמן לקרוא את הדעה של CNET בעניין:
http://reviews.cnet.com/2719-11276_7-22 ... =page;page