ערב מושלם . פעם בחיים!
-
Eff
- חבר ותיק

- תגובות: 1246
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
ג'ימי פייג' ורוברט פלאנט בהופעה חיה תחת כיפת השמיים , ערב קסום , היה מדהים , ממש כמו שעשו בבריטניה ובמרוקו לפני שנים .
ההופעה הייתה סטייל קיסריה , הסתובב בין הקהל ושר , אף אחד לא התנפל עליו , כולם פשוט נהנו מהרגע ,היו אולי עשרים אלף איש מסביב ועדיין לא הייתה צפיפות , וכולם שרו , לא נירשמה הזעת יתר אפילו ..האווירה הייתה מקסימה השמש בדיוק שקעה , והמקום היה מואר בפרוג'קטורים עם אורות צהובים , הייתה רוח קרירה , ממש מזג אויר מושלם להופעה ענקית .
הצלחתי ליראות רק אחד מהם - לא ברור מי - .כשהתחיל לשיר את ה battle of evermore פשוט צרחתי ..ניראה לי שהערתי את המתים , התרגשתי ..הוא היה ממש קרוב אלי , ואני כל כך אוהבת את הגיטרה שפותחת את הקטע ,מיד שלפתי את הקנון וצילמתי בווידאו ,וידעתי שאני מה זה הולכת להעלות את זה ליוטיוב .
זה היה אחד מהרגעים שאני אנצור לחיים ..
-אחר כך המוזיקה התערבבה פתאום עם דיוויד בואי , לאט לאט הבנתי שזה בעצם גבע אלון- עושה קאבר לדיוויד בואי , לפי הצעקות באולם הבנתי שזה קליפ שאני בעצמי צילמתי מהופעה שלו , וג'ימי פייג' התמוסס . הבן הקטן גלש ביוטיוב , מאז שלמד לכתוב , כל היום ביוטיוב.. התעוררתי .
בכל זאת אני אסכם את זה כאחת ההופעות הטובות ביותר והמרגשות ביותר שראיתי בחיים שלי , וראיתי המון .
תמיד ידעתי שאת לד זפלין אראה מופיעים רק בחלומות , מי אמר שחלומות לא מתגשמים ..
Queen of Light took her bow, And then she turned to go,
The Prince of Peace embraced the gloom, And walked the night alone.
הקטע מיוטיוב (לא זה שצילמתי)
ההופעה הייתה סטייל קיסריה , הסתובב בין הקהל ושר , אף אחד לא התנפל עליו , כולם פשוט נהנו מהרגע ,היו אולי עשרים אלף איש מסביב ועדיין לא הייתה צפיפות , וכולם שרו , לא נירשמה הזעת יתר אפילו ..האווירה הייתה מקסימה השמש בדיוק שקעה , והמקום היה מואר בפרוג'קטורים עם אורות צהובים , הייתה רוח קרירה , ממש מזג אויר מושלם להופעה ענקית .
הצלחתי ליראות רק אחד מהם - לא ברור מי - .כשהתחיל לשיר את ה battle of evermore פשוט צרחתי ..ניראה לי שהערתי את המתים , התרגשתי ..הוא היה ממש קרוב אלי , ואני כל כך אוהבת את הגיטרה שפותחת את הקטע ,מיד שלפתי את הקנון וצילמתי בווידאו ,וידעתי שאני מה זה הולכת להעלות את זה ליוטיוב .
זה היה אחד מהרגעים שאני אנצור לחיים ..
-אחר כך המוזיקה התערבבה פתאום עם דיוויד בואי , לאט לאט הבנתי שזה בעצם גבע אלון- עושה קאבר לדיוויד בואי , לפי הצעקות באולם הבנתי שזה קליפ שאני בעצמי צילמתי מהופעה שלו , וג'ימי פייג' התמוסס . הבן הקטן גלש ביוטיוב , מאז שלמד לכתוב , כל היום ביוטיוב.. התעוררתי .
בכל זאת אני אסכם את זה כאחת ההופעות הטובות ביותר והמרגשות ביותר שראיתי בחיים שלי , וראיתי המון .
תמיד ידעתי שאת לד זפלין אראה מופיעים רק בחלומות , מי אמר שחלומות לא מתגשמים ..
Queen of Light took her bow, And then she turned to go,
The Prince of Peace embraced the gloom, And walked the night alone.
הקטע מיוטיוב (לא זה שצילמתי)
GO VEGAN
נחמד............
בפעם הבאה שאת חולמת חלומות כאלה........תקראי לי גם ,אני בטוח יהנה............
אני אתחיל לבקש כאלה חלומות גם.........לפחות אולי החלומות יתגשמו.......
רפי_א
אני אתחיל לבקש כאלה חלומות גם.........לפחות אולי החלומות יתגשמו.......
רפי_א
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים