שמומלץ במדריכים. מאיפה נלקח המחיר 420 שקל?
אני מוצא רק ב470 ומעלה רק על הכרטיס, בלי שאר חלקי הערכה
תודה
מעוניין לרכוש את Hauppauge HVR 1700 Media Center Kit
-
gs1
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
- iakovl
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
המומלצים שיש עכשיו בפורום הם לא מעודכנים... ולכן המחיר לא זהה
-
gs1
-
- חבר שרק התחיל

אולי הייתי צריך לשאול שאלה אחרת אם ככה.
אני מבקש המלצה לכרטיס לכידה לצורכי הקלטה וצפייה של שידורי לויין שמגיעים ממיר לויין קיים (חיצוני למחשב)
(חיבור RCA)
אני מבקש המלצה לכרטיס לכידה לצורכי הקלטה וצפייה של שידורי לויין שמגיעים ממיר לויין קיים (חיצוני למחשב)
(חיבור RCA)
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
ברוך הבא לפורום!
יש כרטיסים זולים יותר של AverMedia ו-ComPro, שהם מצויינים. בנתונים אתה צריך לוודא שיש לכרטיס כניסת Composite וכניסת S-Video.
ערכה לשליטה מרחוק מלאה הכוללת IR Blaster תצטרך לקנות בנפרד (140 ש"ח ברשתות המחשבים הגדולות).
יש כרטיסים זולים יותר של AverMedia ו-ComPro, שהם מצויינים. בנתונים אתה צריך לוודא שיש לכרטיס כניסת Composite וכניסת S-Video.
ערכה לשליטה מרחוק מלאה הכוללת IR Blaster תצטרך לקנות בנפרד (140 ש"ח ברשתות המחשבים הגדולות).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
אני קניתי מהמציאון של KSP כרטיס PVR 150, שלדעתי כולם יאשרו שהוא בהחלט אחד הטובים (קידוד חומרתי וכו'..).
עלה לי כ 190 ש"ח (לא זוכר בדיוק) כולל ערכה (שלט + עינית + IRBlaster).
אגב, השלט שקיבלתי היה ממש חדש, נראה שלא השתמשו בו בכלל, למרות שמדובר במציאון. מצד שני, אני לא משתמש בו אז אין לי מושג מה טיבו.
עלה לי כ 190 ש"ח (לא זוכר בדיוק) כולל ערכה (שלט + עינית + IRBlaster).
אגב, השלט שקיבלתי היה ממש חדש, נראה שלא השתמשו בו בכלל, למרות שמדובר במציאון. מצד שני, אני לא משתמש בו אז אין לי מושג מה טיבו.
-
gs1
-
- חבר שרק התחיל

תודה רבהpixies כתב:ברוך הבא לפורום!...
אתה יכול להסביר למה צריך את שני סוגי הכניסות? הממיר dvb-s שלי מוציא רק RCA/RFpixies כתב:יש כרטיסים זולים יותר של AverMedia ו-ComPro, שהם מצויינים. בנתונים אתה צריך לוודא שיש לכרטיס כניסת Composite וכניסת S-Video....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
RCA זה Composite והוא עדיף מבחינת איכות על RF.
S-Video זהו חיבור איכותי ומומלץ יותר שניתן למצוא אותו בחיבור SCART.
אם יש לך ממיר DVB-S, אולי בכלל כדאי לך לרכוש כרטיס DVB-S, ואז תוכל לקלוט ישירות ללא ממיר.
S-Video זהו חיבור איכותי ומומלץ יותר שניתן למצוא אותו בחיבור SCART.
אם יש לך ממיר DVB-S, אולי בכלל כדאי לך לרכוש כרטיס DVB-S, ואז תוכל לקלוט ישירות ללא ממיר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"