מיקרוסופט מציגה את Windows 8
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78822
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
הרבה עדכונים מגיעים לגבי Windows 8. נתחיל בזה שב-Computex יש הרבה מידע והחברה הציגה ליצרני החומרה את הדרישות לחומרה מ-Windows 8. מתברר שלא מדובר בסתם עוד עדכון מערכת הפעלה אלא משהו מהותי שדורש שינויי חומרה. המשמעות הראשונה היא שהממשק יהיה הרבה יותר קשור למגע, יהיה בו תמיכה מובנית ובסיסית ל multi touch, הרבה מעבר למה שיש כיום במערכת ההפעלה.
כידוע, זה ירוץ גם על גבי סביבות Intel בנוסף ל-ARM, כאשר עדיין לא ברור אם אפליקציות רגילות (כלומר, לא .NET או כאלה שקומפלו מראש ל-ARM) ירוצו על גבי המערכת ARM.
מבחינת ממשק, נראה שהכיוון יהיה tiles, שזה הרבה יותר דומה ל-Windows Phone 7. אני מניח שזה יהיה די שוק למי שהתרגל לממשקים הקיימים של Windows.
כידוע, זה ירוץ גם על גבי סביבות Intel בנוסף ל-ARM, כאשר עדיין לא ברור אם אפליקציות רגילות (כלומר, לא .NET או כאלה שקומפלו מראש ל-ARM) ירוצו על גבי המערכת ARM.
מבחינת ממשק, נראה שהכיוון יהיה tiles, שזה הרבה יותר דומה ל-Windows Phone 7. אני מניח שזה יהיה די שוק למי שהתרגל לממשקים הקיימים של Windows.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
- tovtovtov
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 520
- שם מלא: tovtovtov
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
התמיכה והדרישה למסכי מגע הכרחית פה. השאלה איך המערכת תתפקד בצורה דואלית כלומר מגע ועכבר.
LG 65CX
Receiver-Denon AVR-X4500
Speakers-SVS Ultra BS, Q Acoustics 3090, Morel SP-1
Sub-SVS SB2000
Receiver-Denon AVR-X4500
Sub-SVS SB2000
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78822
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
- agent__smith
- חבר מכור קשה

tovtovtov אף פעם לא חברת לאותו מחחשב שני עכברים ? אני משער שזה יהיה ככה.
- tovtovtov
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 520
- שם מלא: tovtovtov
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
עופר,
אין לי ספק שהם חשבו על זה.....אבל אתה יודע שהם הוציאו את מערכת מילניום הם חשבו על הרבה דברים שלא בדיוק קרו כמו שצריך.
אין לי ספק שהם חשבו על זה.....אבל אתה יודע שהם הוציאו את מערכת מילניום הם חשבו על הרבה דברים שלא בדיוק קרו כמו שצריך.
LG 65CX
Receiver-Denon AVR-X4500
Sub-SVS SB2000
Receiver-Denon AVR-X4500
Sub-SVS SB2000
- agent__smith
- חבר מכור קשה

היי שנים עברו מאז מילניום.... וכמו ויסטה צריך לבצע לפעמים הדחקה 
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73273
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
תקנו אותי אם אני טועה, אבל זו לא מערכת ל PC, קרי זו לא מערכת שאמורה להחליף את ווינדוס 7 בתחום המיחשוב האישי אלא לתת מענה לאנדרואיד/MEGOO/IOS וליצור להם שוק בתחום הטאבלטים/סמארטפונים וכל תחום המיחשוב הנישא, לא? אם כך, השם לא אמור להיות ווינדוס 8 
- agent__smith
- חבר מכור קשה

היא תבוא בכל מיני תצורות.
הKERNEL (ליבה) של המערכת תהיה גרסא 8.
הKERNEL (ליבה) של המערכת תהיה גרסא 8.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73273
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
אם זה מה שמחליף את ווינדוס 7, אבדנו. זה נראה כמו ממשק Dumbed Down של ווינדוס "מלא". נראה כאילו מיקרוסופט אמרו "כרגע אין לנו דריסת רגל מספקת בבתחום ממשקי המגע/טאבלטים, בואו נכריח את כולם להתרגל לממשק שלנו ע"י הצפת שוק ה PC שבשליטתנו בממשק הבא שלנו". יש פה מישהו שבאמת ישקול ממשק שכזה במחשב האישי שלו ולא על טאבלט? למה שרובם המכריע של משתמשי המחשב שעובדים כיום עם מסך סטנדרטי ומקלדת/עכבר ירצו לעבור לממשק שתוכנן למסכי מגע? מה ההיגיון?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
נוראי. הקונספט של Tiles נראה דפוק על מסך קטן של טלפון נייד והרחבתו למסכים גדולים לא משפר את החוויה בלשון ההמעטה.
מכל הבחינות עדיף היה שישקיעו את המשאבים בלהיפטר מהצרה שנקראת svchost ושיפור הארכיטקטורה הפנימית מאשר להציג לפנינו את גרסת המאה ה 21 ל Microsoft Bob
מכל הבחינות עדיף היה שישקיעו את המשאבים בלהיפטר מהצרה שנקראת svchost ושיפור הארכיטקטורה הפנימית מאשר להציג לפנינו את גרסת המאה ה 21 ל Microsoft Bob
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- agent__smith
- חבר מכור קשה

אני חושב שהכל בגלל אפל... הם אלה שהתחיל בקונספט הסגור הזה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כמובן שידרשו שדרוגי חומרה.
תמיד צריך שדרוגי חומרה להתקנת גרסאות חדשות של חלונות. מיקרוסופט עושה יד אחת עם יצרני החומרה ומנפחת את דרישות המערכת בכוונה כדי שצרכנים לא יקנו רק את מערכת ההפעלה, אלא ישדרגו את המחשב.
אני יודע את זה ממקור פנימי במיקרוסופט.
בנושא קצת אחר, אם עוברים ל tiles, אז זה כבר לא windows...
תמיד צריך שדרוגי חומרה להתקנת גרסאות חדשות של חלונות. מיקרוסופט עושה יד אחת עם יצרני החומרה ומנפחת את דרישות המערכת בכוונה כדי שצרכנים לא יקנו רק את מערכת ההפעלה, אלא ישדרגו את המחשב.
אני יודע את זה ממקור פנימי במיקרוסופט.
בנושא קצת אחר, אם עוברים ל tiles, אז זה כבר לא windows...
נערך לאחרונה על ידי shayze ב 07/06/2011 8:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
מיקרוסופט משקיעים המון בחקר ממשקים בשיטה של שינוי דברים שעובדים ומימוש רעיונות שלא עובדים טוב עבור חלק מאוד נכבד מהלקוחות שלהם. לדעתי זה חלק מהשתלטות מנטליות ה Powerpoint וזה יבעט להם בתחת בהמשך הדרך.
ה Ribbon הוא אחד מאותם רעיונות - לכאורה פישוט ממשק המשתמש אבל הלכה למעשה אני מבלה הרבה יותר זמן בחיפוש פונקציות ממה שביזבזתי על אותם פעולות עם התפריטים הסטנדרטיים.
הממשק של ה Media Center ב Vista וב Windows 7 הוא עוד דוגמא למצב שבו מנסים בכוח לדחוף רעיון שנשמע cool תוך דריסת פונקציונליות בסיסית.
הרעיון של Tiles בממשק מחשב שולחני פורץ גבולות חדשים בתחום האיוולת. למזלנו מיקרוסופט לא יצליחו להכניס את הקונספט בחברות ומוסדות ה Enterprise שממנו הם ניזונים כי בפעם הראשונה שהם ינסו לשכנע מנהל מערכות מידע שזה ממש רעיון מצויין להחליף את XP ו 7 בדראעק הזה הם יעופו משם כל כך מהר שיהיה צורך לשלוח את הצל שלהם בעיקבותם בדואר שליחים. כך שרוב הסיכויים ש Windows 8 יגיע אלינו עם ממשק נורמלי אחרי הכל.
ה Ribbon הוא אחד מאותם רעיונות - לכאורה פישוט ממשק המשתמש אבל הלכה למעשה אני מבלה הרבה יותר זמן בחיפוש פונקציות ממה שביזבזתי על אותם פעולות עם התפריטים הסטנדרטיים.
הממשק של ה Media Center ב Vista וב Windows 7 הוא עוד דוגמא למצב שבו מנסים בכוח לדחוף רעיון שנשמע cool תוך דריסת פונקציונליות בסיסית.
הרעיון של Tiles בממשק מחשב שולחני פורץ גבולות חדשים בתחום האיוולת. למזלנו מיקרוסופט לא יצליחו להכניס את הקונספט בחברות ומוסדות ה Enterprise שממנו הם ניזונים כי בפעם הראשונה שהם ינסו לשכנע מנהל מערכות מידע שזה ממש רעיון מצויין להחליף את XP ו 7 בדראעק הזה הם יעופו משם כל כך מהר שיהיה צורך לשלוח את הצל שלהם בעיקבותם בדואר שליחים. כך שרוב הסיכויים ש Windows 8 יגיע אלינו עם ממשק נורמלי אחרי הכל.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.