בעיה מוזרה - תצוגת קבצים - כריכה
-
matan5165
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 617
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
קניתי היום DVICO TVIX N1 CAFE
וישבתי לא מעט זמן להכין כריכות לכל התיקיות שלי.
הורדתי תמונה של הזמר, שמתי בתיקיה ונתתי לתמונה את השם folder.
ברוב התיקיות זה יצא טוב, הבעיה שיש תיקיות עם שירים שבחלק מהשירים יש תמונה ואז זה לא מראה לי את התמונה ששמתי בתיקייה, זה מראה את אחד התמונות מהשירים.
שאני עומד על השיר במחשב רואים למטה את התמונה (כל פעם תמונה אחרת, לא זאת שבחרתי) ושאני נכנס לפרטים או למאפיינים של הקובץ אני לא רואה שום דבר שקשור לתמונה.
מה אני יכול לעשות ?
תודה מראש.
וישבתי לא מעט זמן להכין כריכות לכל התיקיות שלי.
הורדתי תמונה של הזמר, שמתי בתיקיה ונתתי לתמונה את השם folder.
ברוב התיקיות זה יצא טוב, הבעיה שיש תיקיות עם שירים שבחלק מהשירים יש תמונה ואז זה לא מראה לי את התמונה ששמתי בתיקייה, זה מראה את אחד התמונות מהשירים.
שאני עומד על השיר במחשב רואים למטה את התמונה (כל פעם תמונה אחרת, לא זאת שבחרתי) ושאני נכנס לפרטים או למאפיינים של הקובץ אני לא רואה שום דבר שקשור לתמונה.
מה אני יכול לעשות ?
תודה מראש.
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4810
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
טוב, קודם כל תעשה בלגן בסדר...
כל ספריה ב TVIX אשר ברצונך לראות כריכה, יש לשים בה את קובץ התמונה בשם folder.jpg. בגודל שלא עולה על 500X500. עדיף בסביבות 200X200.
לא ברור לי מה זה שיר עם תמונה. אם מדובר באלבומי מוזיקה, צריך שכל השירים יהיו בספרייה אחת ובתוכה גם קובץ ה folder ככריכה.
בהצלחה
כל ספריה ב TVIX אשר ברצונך לראות כריכה, יש לשים בה את קובץ התמונה בשם folder.jpg. בגודל שלא עולה על 500X500. עדיף בסביבות 200X200.
לא ברור לי מה זה שיר עם תמונה. אם מדובר באלבומי מוזיקה, צריך שכל השירים יהיו בספרייה אחת ובתוכה גם קובץ ה folder ככריכה.
בהצלחה