מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית קומפקטית עם אחלה וידאו ..
-
udi_bletter
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 32
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי
עד לא מזמן הייתה לי מצלמה של Canon IXUS 860IS , המצלמה טובה מאוד , הוידאו שלה יוצא מושלם , אני מצלם איתה במסיבות והסאונד מדהים , התמונה לא חשוכה מדי והמצלמה מאוד מהירה. הייתי מאוד מרוצה ממנה אך מכיוון שהיא כבר ישנה וכן אני רוצה מצלמה עם יכולות זום סבירות , איכות וידאו HD בצילום ובגלל הכתם הענק שיש לי במסך LCD העדפתי לקנות חדשה.
קניתי את Panasonic Lumix TZ10 , בסה"כ המצלמה די אחלה , הוידאו שלה באיכות גבוהה , הסאונד יוצא מושלם אבל אני מרגיש שזה לא זה. במסיבה או בתאורה בעייתית היא לא יודעת להתמודד עם זה יפה והוידאו יוצא חשוך לגמרי. מהירות התגובה שלה לא מהירה כ"כ , המצלמה נגמרת מהר וצריך להיות ממש מיומן עליה כדי להוציא תמונות טובות.
הייתה לי גם לתקופה מאוד קצרה את Canon PowerShot SX210 , המצלמה מעולה אך מכיוון שלא אהבתי את הקטע של הפלאש הקופץ ובעיקר איכות הסאונד בוידאו הייתה בלתי נסבלת החזרתי אותה לחנות.
רציתי לדעת האם למישהו יש ניסיון עם מצלמה שיכולה לצלם אחלה וידאו במסיבות ובנוסף לצלם תמונות סטילס לא רעות
אולי תוכלו להפנות אותי לאתר נורמלי להשוואה בין מצלמות שגם מוסיף דוגמאות מצולמות.
תודה מראש
אודי
עד לא מזמן הייתה לי מצלמה של Canon IXUS 860IS , המצלמה טובה מאוד , הוידאו שלה יוצא מושלם , אני מצלם איתה במסיבות והסאונד מדהים , התמונה לא חשוכה מדי והמצלמה מאוד מהירה. הייתי מאוד מרוצה ממנה אך מכיוון שהיא כבר ישנה וכן אני רוצה מצלמה עם יכולות זום סבירות , איכות וידאו HD בצילום ובגלל הכתם הענק שיש לי במסך LCD העדפתי לקנות חדשה.
קניתי את Panasonic Lumix TZ10 , בסה"כ המצלמה די אחלה , הוידאו שלה באיכות גבוהה , הסאונד יוצא מושלם אבל אני מרגיש שזה לא זה. במסיבה או בתאורה בעייתית היא לא יודעת להתמודד עם זה יפה והוידאו יוצא חשוך לגמרי. מהירות התגובה שלה לא מהירה כ"כ , המצלמה נגמרת מהר וצריך להיות ממש מיומן עליה כדי להוציא תמונות טובות.
הייתה לי גם לתקופה מאוד קצרה את Canon PowerShot SX210 , המצלמה מעולה אך מכיוון שלא אהבתי את הקטע של הפלאש הקופץ ובעיקר איכות הסאונד בוידאו הייתה בלתי נסבלת החזרתי אותה לחנות.
רציתי לדעת האם למישהו יש ניסיון עם מצלמה שיכולה לצלם אחלה וידאו במסיבות ובנוסף לצלם תמונות סטילס לא רעות
אולי תוכלו להפנות אותי לאתר נורמלי להשוואה בין מצלמות שגם מוסיף דוגמאות מצולמות.
תודה מראש
אודי
-
udi_bletter
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 32
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
בדקתי את הLX5
היא נראית ממש טוב
חיסרון יחידי - זום אופטי די נמוך
אבל אני מניח שעם קניית עדשה טובה אפשר לפתור את זה.. אבל אז כמובן נכנסים לנזק כלכלי
תודה על העזרה
אגב למה לא ללכת על המקבילה שלה G12 של קנון ?
היא נראית ממש טוב
חיסרון יחידי - זום אופטי די נמוך
אבל אני מניח שעם קניית עדשה טובה אפשר לפתור את זה.. אבל אז כמובן נכנסים לנזק כלכלי
תודה על העזרה
אגב למה לא ללכת על המקבילה שלה G12 של קנון ?
- Frosti7
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 596
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
קודם כל העדשה של LX5 מכניסה פי-2 יותר אור, שנית הG12 לטעמי גדולה ומאסיבית מידי מכדי ליהיות קומפקטית (במקרה זה יעדיף מצלמת מל"מ CSC כמו סוני NEX או פאנאסוניק GF2)
לLX5 ישנה עדשה בעלת זוית ראייה רחבה יותר כך שאתה יכול להכניס יותר פרטים לתמונה, (יהיה לך שימושי בצילומי פנים)
המצב "צילום אוטמוטי" הוא אחד המוצלחים בLX5 (כמו בשאר פאנאסוניק)
והצילום וידאו שלה הוא טוב משמעותית מG12 גם באיכות וגם ביכולת של המצלמה לפקס ולעשות זום בזמן הצילום (בילתי אפשרי בG12)
לLX5 ישנה עדשה בעלת זוית ראייה רחבה יותר כך שאתה יכול להכניס יותר פרטים לתמונה, (יהיה לך שימושי בצילומי פנים)
המצב "צילום אוטמוטי" הוא אחד המוצלחים בLX5 (כמו בשאר פאנאסוניק)
והצילום וידאו שלה הוא טוב משמעותית מG12 גם באיכות וגם ביכולת של המצלמה לפקס ולעשות זום בזמן הצילום (בילתי אפשרי בG12)
לעבור לדגם אחר של מלצמה קומפקטית לא יעזור. צריך ללכת על דגם כמו ה GH2 שכבר מהווה קפיצה רצינית ב $.
- Frosti7
- חבר פעיל במיוחד

איזו קפיצה,מקופקטית זולה הקפצת אותו לטופ.HazooM כתב:לעבור לדגם אחר של מלצמה קומפקטית לא יעזור. צריך ללכת על דגם כמו ה GH2 שכבר מהווה קפיצה רצינית ב $....
לצלם המתחיל שמחפש גודל קומפקטי אז גם הGF2 תספיק, או הG3 החדשה אשר כמעט זהה לGH2 בוידאו,
חוץ מזה- עוד כחודש בלבד אמורה לצאת GF3 אשר תכיל את האלקטרוניקה של G3 ותיהיה קטנה יותר מGF2 ב15%, ז"א עם עדשה קבוע (ללא זום) היא תיהיה בגודל של LX5 או G12 ותתן איכות של DSLR עם וידאו מהטובים שקיים.
בכל אופן אני לא חושב שפותח השרשור מחפש מצלמות עם עדשות מתחלפות או x(Compact system camera)-CSC
נערך לאחרונה על ידי Frosti7 ב 04/06/2011 0:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Frosti7
- חבר פעיל במיוחד

Frosti7 כתב:החיישן של-LX5 גדול יותר משל TZ10 ב80%, ויכול לצלם בתנאי תאורה פי-2 קשים יותר(הבדל של סטופ לפחות)HazooM כתב:לעבור לדגם אחר של מלצמה קומפקטית לא יעזור....
העדשה של LX5 מכניסה פי 2.5 יותר אור (F/3.3 מול F/2.0)
אז (לפחות בתאוריה כי לא ניסיתי) סך הכל הLX5 תוכל לצלם בתנאי תאורה פי-5+- קשים יותר מTZ10
הנה וידאו שמצאתי ברשת
...