אגרת טלוויזיה
הבנתי שכשקונים טלוויזיה המוכר לוקח את הפרטים ומוסר אותם לרשויות לצורך גביית אגרה.
אם מישהו אחר (שיש לו כבר טלוויזיה בבית) קונה בשבילי את הטלוויזיה, יכולה להיות בעיה עם האחריות?
השימוש שלי בטלוויזיה הוא רק לסרטים ואין לי שום כוונה לשלם אגרה.
אם מישהו אחר (שיש לו כבר טלוויזיה בבית) קונה בשבילי את הטלוויזיה, יכולה להיות בעיה עם האחריות?
השימוש שלי בטלוויזיה הוא רק לסרטים ואין לי שום כוונה לשלם אגרה.
- adidas1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 784
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
אני חושב שאתם טועים, לפני כארבע שנים קניתי טלוויזיה על שמי, לא קיבלתי שום אגרה. לפני כמה חודשים קניתי טלוויזיה נוספת, בחנות שאלתי את המוכר לגבי העניין הזה והוא אמר לי שזה שטויות, הם לא עושים דברים כאלה. קשה לי להאמין שהוא ישקר. בכל אופן, אגרה לא קיבלתי.
עושים גם עושים, אבל זו שאלה של מזל.adidas1 כתב:אני חושב שאתם טועים, לפני כארבע שנים קניתי טלוויזיה על שמי, לא קיבלתי שום אגרה. לפני כמה חודשים קניתי טלוויזיה נוספת, בחנות שאלתי את המוכר לגבי העניין הזה והוא אמר לי שזה שטויות, הם לא עושים דברים כאלה. קשה לי להאמין שהוא ישקר. בכל אופן, אגרה לא קיבלתי....
לפני שנים, אחרי שרכשתי מכשיר לחבר ושילמתי באשראי שלי (דרך המכרז של המדינה, או משהו דומה) , קיבלתי פתאום דרישה לתשלום אגרה. הסתבר שאותו גוף העביר את הפרטים לאגף הגבייה, ומאז אנחנו חברים טובים (אני והאגרה).
אולי לא כולם מדווחים, אבל לדעתי ישנם לא מעט שכן. למשל אתרי מכירות גדולים ברשת כמו ynet-shops וכו' - לדעתי מדווחים.
היום כבר לא מעבירים פרטים אלא הולכים לפי רישומים של משרדי הממשלה השונים כגון :
חתונות, רווק שמשכיר דירה ומשנה כתובת או חיוב ארנונה ,כבלים וכו.
כלל הברזל הוא קודם כל לחייב ואחר כך לבדוק וכך נוצרים מצבים אבסורדים כגון : זוג שהתחתן וגר אצל ההורים צריך גם לשלם אגרה וכמובן יש טעויות של אי חיובים וכו'.
דרך אגב ניתן פסק דין בנושא אגרה על מסכי פלזמה שאין להם טיונר ( משהו שהיה נפוץ בעבר ) ואין חיבור לאחת מחברות הכבלים אז אין חובת תשלום.
חתונות, רווק שמשכיר דירה ומשנה כתובת או חיוב ארנונה ,כבלים וכו.
כלל הברזל הוא קודם כל לחייב ואחר כך לבדוק וכך נוצרים מצבים אבסורדים כגון : זוג שהתחתן וגר אצל ההורים צריך גם לשלם אגרה וכמובן יש טעויות של אי חיובים וכו'.
דרך אגב ניתן פסק דין בנושא אגרה על מסכי פלזמה שאין להם טיונר ( משהו שהיה נפוץ בעבר ) ואין חיבור לאחת מחברות הכבלים אז אין חובת תשלום.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
אוטוטו ערוץ אחד יתחיל לשדר בתלת מימד, לא?
זוכרים כשהוא שידר ב hd? אני כבר שכחתי, אף פעם זה לא עולה לי יותר ב hd...
זוכרים כשהוא שידר ב hd? אני כבר שכחתי, אף פעם זה לא עולה לי יותר ב hd...
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
אין ספק כבר שכחנו איך נראה חדשות ב HD ממה שאני עוקב בערוץ הראשון 511 . משודרת הסידרה המשטרתית "חוק וסדר מדור מיוחד" עונה 10 ב HD באיכות מצויינת .oferlaor כתב:אוטוטו ערוץ אחד יתחיל לשדר בתלת מימד, לא?
זוכרים כשהוא שידר ב hd? אני כבר שכחתי, אף פעם זה לא עולה לי יותר ב hd......
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"