יש לי שאלה - שלמרות שבאופן זה או אחר כבר "דוסקסה" פה לא מצאתי תשובה הולמת עד כה...
אני מחסידי ה-SAGETV וה HTPC ובסלוני הקט ישנה מערכת HTPC ממנה אני רואה טלויזיה (בעזרת ה SAGE) , את ה DVD (כרגע משתמש גם ב SAGE) וגם קבצי DIVX ובקיצור את כל מהווי הצפיה שלי אני רואה מיציאת כרטיס NVIDIA 6200TC.
להבנתי פלאזמות עדיפות יותר לשידורי טלויזיה בעוד שקיימת עדיפות ל LCD או פלאזמות HD בצפיה בתכני מחשב...
מאחר שאני רואה את שידורי הטלויזיה דרך המחשב (משתמש ב PUREVIDEO) מה עדיף ברמה עקרונית LCD או פלאזמה HD (נגיד ה PHD8)
קצת קשה לאתר חנות שתאפשר לי לראות טלויזיה דרך מחשב למטרת השוואה (ואני עוד צפוני)
תודה על העזרה !
האם פלאזמת HD היא בשבילי
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
יש בעיה עם מה שאתה אומר.
הסיבה היחידה ש- LCD תהיה מתאימה לך יותר זה רק אם אתה רואה הרבה תכנים קבועים (לדוגמה גולש עם המחשב).
מלבד זאת, כאשר רואים תכנים באיכות גרועה (כמו divx לא איכותי, שידורי טלויזיה ובטח ובטח שידורי טלויזיה דרך Sage) הפלאזמה עדיפה בכמה רמות לדעתי.
אם עכשיו אין לך מסך "דק" לדעתי ברגע שתרכוש אתה תפסיק לראות שידורים חיים דרך sage אלא רק הקלטות (וזה בסדר לדעתי
).
PHD8 בשילוב HTPC נותנת תוצאה מצויינת לטעמי. אההה ואל תוותר על 42" אם יש לך 3 מטר מרחק צפייה (מהספה הרחוקה).
דבר עם שראגי מלגאסי אודיו בחיפה, בטח יש לו שם מחשב או מקסימום תביא את שלך אז תבין על מה אני מדבר.
הסיבה היחידה ש- LCD תהיה מתאימה לך יותר זה רק אם אתה רואה הרבה תכנים קבועים (לדוגמה גולש עם המחשב).
מלבד זאת, כאשר רואים תכנים באיכות גרועה (כמו divx לא איכותי, שידורי טלויזיה ובטח ובטח שידורי טלויזיה דרך Sage) הפלאזמה עדיפה בכמה רמות לדעתי.
אם עכשיו אין לך מסך "דק" לדעתי ברגע שתרכוש אתה תפסיק לראות שידורים חיים דרך sage אלא רק הקלטות (וזה בסדר לדעתי
PHD8 בשילוב HTPC נותנת תוצאה מצויינת לטעמי. אההה ואל תוותר על 42" אם יש לך 3 מטר מרחק צפייה (מהספה הרחוקה).
דבר עם שראגי מלגאסי אודיו בחיפה, בטח יש לו שם מחשב או מקסימום תביא את שלך אז תבין על מה אני מדבר.
HiFiMusic IL