דעתכם על כיול YPAO בהשוואה ל AUDISSEY ?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
LiorShap פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3068
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 491 פעמים

שליחה #1 

אם נשווה את הכיול מהסדרות החדשות של ימהה 1067/2067/3067 לכיול של AUDISSEY , יתרונות וחסרונות
מנסיון שיצא לכם לשמוע ? אשמח לקבל חוות דעת מכיוון שאני מעוניין לקנות רסיבר ימהה 2067 .

תודה.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17926
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2492 פעמים

שליחה #2 

תראה קשה לענות על זה באופן חד משמעי מאחר וזה תלוי המון בחלל שהמערכת פועלת כי מדובר פה על תיקונים לבעיות אקוסטיקה.

בנוסף יש לחדד את הנקודה שלאודסי יש מספר רמות כאשר הגבוהה והמתקדמת ביותר היא האודסי XT32 שנמצאת בדרך כלל ברסיברים /פרוססורים הבכירים של החברות השונות.

מנסיון אישי אני יכול להגיד לך שאצלי האודסי הזה עשה אחלה עבודה . ההיתרון שלו הוא שאתה כמשתמש קצה מריץ את המדידות וזהו התוכנה עושה הכל. לך אין אפשרות שליטה על עקומות התדרים השונות. במידה ואתה תרצה לבצע שינויים ,מרחיקי לכת ,אתה תאלץ לרכוש רשיון מאודסי על מנת שיפתחו לך את התוכנה לביצוע שינויים . זה מגיע עם תוכנת מחשב ודורש התעסקות רבה ועולה די הרבה. :( אצלי לא היה צורך ומה שהתוכנה נתנה התאים לי בינגו.

ממה שראיתי התוכנה של ימאהה מאפשרת התעסקות נרחבת יותר עם ההגדרות והכיוונים מה שאומר יותר כאב ראש למשתמש הקצה. OUT OF THE BOX אצל חבר, בחדר יעודי, עם רסיבר 2067 התוכנה לא הרשימה אותי במיוחד.לאחר הכיול הסאונד היה בומי ומרוח ממש לא אהבתי.

אני בטוח שיש משתמשים שאצלהם התוכנה של ימאהה עושה אחלה עבודה

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”