אחריות בינלאומית למקרן שנקנה בארה"ב
איזו אחריות הכי טובה למקרן שנקנה ב B&H ? הם הציעו אחריות שלהם ויש גם MACK , מה עדיף ? משום מה בכל החברות האלו לא כתוב מה האחריות כוללת ואיך היא מתבצעת ? האם שה כולל נורה שנשרפת טרם זמנה ? האם יש לשלוח את המקרן לחו"ל על חשבונם ?
תודה
תודה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- jukin
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 757
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
לי יש אחריות של mack, אני מקווה שלא אצטרך לבדוק איך זה עובד...טפוטפוטפו...האחריות אינה כוללת נורה במקורה אך ניתן להוסיף אחריות נורה בתשלום נוסף...(כ170 דולר למיטב זכרוני)rleitman כתב:איזו אחריות הכי טובה למקרן שנקנה ב B&H ? הם הציעו אחריות שלהם ויש גם MACK , מה עדיף ? משום מה בכל החברות האלו לא כתוב מה האחריות כוללת ואיך היא מתבצעת ? האם שה כולל נורה שנשרפת טרם זמנה ? האם יש לשלוח את המקרן לחו"ל על חשבונם ?
תודה...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
ככה זה. מרבית היצרנים לא מכבדים אחריות בינלאומית ואומרים לך שהם ייתקנו לך אם תשלח את זה דרך החנות/קשת שקנית בה. זה חלק מה"מחיר" שאתה משלם על ה"חיסכון" במחיר הקניה כשקונים מחו"ל.rleitman כתב:מה זאת אומרת אחריות יצרן ? אני קניתי אותו בארה"ב וגר בישראל לכן אני צריך אחריות פה בישראל. לשלוח מקרן הלוך ושוב עולה 450 דולר כמעט כמו חדש ......
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1657 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
קצת חוצפה שהם לא מכבדים אחריות בינלאומית ,אבל בהמשך כאשר הם יראו שהרוב רוכשים בחו"ל לא כלכ כך תהיה להם ברירה.