עזרה/עצה בהתקנת LCD בחדר השינה
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
בבקשה:
שרשור קצת ישן שדיברנו על זה (בטח יש עוד כמה)
אני אישית מעדיף כמה שיותר גבוה (להשאיר כ 5 ס"מ מהתקרה),
ככה גם המלצתי לכל חברי וכולם מבסוטים.
אבל אני בטוח שהדעות יהיו חלוקות, זה מאוד סובייקטיבי ותלוי בזויויות צפייה של הטלויזיה (יתכן ותדרש מעט הטייה-שאותה ניתן לבצע בקלות ללא כל מתקן מיוחד)
אבל אני בטוח שהדעות יהיו חלוקות, זה מאוד סובייקטיבי ותלוי בזויויות צפייה של הטלויזיה (יתכן ותדרש מעט הטייה-שאותה ניתן לבצע בקלות ללא כל מתקן מיוחד)
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
אני מאד מקווה שלצוואר של שלוםyoav4x4 כתב:בבקשה:
אבל אני בטוח שהדעות יהיו חלוקות, זה מאוד סובייקטיבי ותלוי בזויויות צפייה של הטלויזיה (יתכן ותדרש מעט הטייה-שאותה ניתן לבצע בקלות ללא כל מתקן מיוחד)...
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

במיטה מתכווננת הסיפור שונה ומצריך ניסוי וטעייה עד שמוצאים את הזווית.
במיטה רגילה, כל עוד לא משתמשים בכריות גדולות ולא רוצים לשבור את הצוואר אני מעדיף כמה שיותר גבוה.
תחשוב שאתה שוכב עם כרית רגילה וצריך לצפות בטלויזיה שבגובה אמצע הקיר, זה בילתי אפשרי ושובר את הצוואר.
במיטה רגילה, כל עוד לא משתמשים בכריות גדולות ולא רוצים לשבור את הצוואר אני מעדיף כמה שיותר גבוה.
תחשוב שאתה שוכב עם כרית רגילה וצריך לצפות בטלויזיה שבגובה אמצע הקיר, זה בילתי אפשרי ושובר את הצוואר.
אם הניסוי והטעייה שהצעתyoav4x4 כתב:במיטה מתכווננת הסיפור שונה ומצריך ניסוי וטעייה עד שמוצאים את הזווית.
תחשוב שאתה שוכב עם כרית רגילה וצריך לצפות בטלויזיה שבגובה אמצע הקיר, זה בילתי אפשרי ושובר את הצוואר....
אני אשאר עם קיר מחורר
לאף אחד אין מטה מתכווננת ?
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

אתה לא צריך להתקין את הטלויזיה במסגרת הניסוי וטעייה...
אתה יכול לשכב במיטה בזוית שנוחה לך, ושבה את מתכוון לצפות בטלוויזיה, ולבקש ממישהו שיחזיק תמונה בגודל קרוב לזו של הטלויזיה ולראות באיזה מיקום נוח לך מבחינת הצוואר.
אתה יכול לשכב במיטה בזוית שנוחה לך, ושבה את מתכוון לצפות בטלוויזיה, ולבקש ממישהו שיחזיק תמונה בגודל קרוב לזו של הטלויזיה ולראות באיזה מיקום נוח לך מבחינת הצוואר.