בבקשה עזרה : לקנות רסיבר או לא לקנות , כל הפרטים בפנים

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
taoyossi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5224
שם מלא: יוסי ביטון
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 93 פעמים

שליחה #1 

אז ככה ,
הכל התחיל מזה שקניתי ממתג אופטי לחיבור ה YES MAX HD , HTPC ו PS3 לרסיבר מסוג DENON 1706 שברשותי .

ואז ה audio לא עבד לי טוב , שאלתי שאלות ועדיין האיכות סאונד ירודה מאוד , אפשר לקרוא על הפוסט המדובר
כאן

ואז לאחר חיטוט בפורום של רסיברים , הבנתי שישנם רסיברים שיודעים לשפר את איכות התמונה .
ואז עלה הרעיון של אולי להחליף כבר את הרסיבר , שיהיה בעל כניסות HDMI , יהיה סוג של רכזת לשלושת המכשירים שלעיל גם מבחינת ה audio וגם מבחינת ה video ובנוסף ישפר גם את התמונה .
מפה התגלגתי לזה שאם אני רוצה לשפר תמונה יש מכשירים ייעודיים כדוגמת : DVDO EDGE
על הפוסט המדובר ניתן לקרוא : כאן

להלן מה שיש לי נכון להיום :[/b]
מסך : Pansonic TX-P50VT20EA
רמקולים : 5 סאטליטים (ככה כותבים?) של חב' Boss דגם AM10 כולל סאב נפרד מסוג ADC SE
PS3
YES MAX HD
HTPC עם נתונים טכניים ומע' הפעלה : כאן

השאלה היא כדלקמן:

בתקציב של 4-5 אלף ש"ח האם :
1. לרכוש רסיבר עם אפשרויות של Video upscale
2. לחלק את הרכישה לרסיבר טוב ו ל DVDO EDGE
3. אחר

ניסיתי לתת את מירב הפרטים ,
אודה לעזרה
ואפילו למוצרים רלוונטיים
יוסי[/url]

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #2 

אני תמיד ממליץ במידת האפשר להפריד רכיבים , זה מאפשר לשלוט על האיכות של כל רכיב בנפרד ובמידה ומשדרגים (כמו שאתה עושה עכשיו) אפשר
לשדרג בפינצטה רק את מה שלא טוב ולכן אני ממליץ לך ללכת על DVDO חדש מאיביי או משומש מהלוחות (במידה והוא הדגם החדש) צריך לעלות אני משער בערך כ 1500 ש"ח ובעוד 3500 לקנות רסיבר יד שניה כמו ה608 שיש פה בלוחות שנחשב מעולה.

מעבר לכך , כמעט כל הרסיברים שנמכרים ברמות המחירים הללו כוללים מעבד תמונה אבל לא כל המעבדים האלה כל כך טובים . .

taoyossi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #3 

אוריאל כתב:אני תמיד ממליץ במידת האפשר להפריד רכיבים , זה מאפשר לשלוט על האיכות של כל רכיב בנפרד ובמידה ומשדרגים (כמו שאתה עושה עכשיו) אפשר
לשדרג בפינצטה רק את מה שלא טוב ולכן אני ממליץ לך ללכת על DVDO חדש מאיביי או משומש מהלוחות (במידה והוא הדגם החדש) צריך לעלות אני משער בערך כ 1500 ש"ח ובעוד 3500 לקנות רסיבר יד שניה כמו ה608 שיש פה בלוחות שנחשב מעולה.

מעבר לכך , כמעט כל הרסיברים שנמכרים ברמות המחירים הללו כוללים מעבד תמונה אבל לא כל המעבדים האלה כל כך טובים . .
...
אוריאל תודה
לגבי ה DVDO - מה הכוונה מהדגם החדש (מהו הדגם החדש?)

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46358
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5076 פעמים

שליחה #4 

taoyossi,
אם ניתן, אני מציע להתרשם מאיכות שיפור הוידאו שמעניק מעבד תמונה טרם רכישתו. ייתכן ואתה תולה בו תקוות גדולות מידי.

taoyossi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #5 

ziv_r כתב:taoyossi,
אם ניתן, אני מציע להתרשם מאיכות שיפור הוידאו שמעניק מעבד תמונה טרם רכישתו. ייתכן ואתה תולה בו תקוות גדולות מידי.
...
נגעת בנקודה נכונה - זה הכי מדאיג אותי
כמה אנשים יש כאן בפורום שיכולים לחוות דעה (אובייקטיבית ככל האפשר) על המכשיר הזה ?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #6 

אנשים מתאימים בטח שיש, אבל השינויים הם סובייקטיביים, לכן הצעתי להתרשם עצמאית.

taoyossi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #7 

ziv_r כתב:אנשים מתאימים בטח שיש, אבל השינויים הם סובייקטיביים, לכן הצעתי להתרשם עצמאית.
...
העניין שעל מנת להתרשם אני צריך לחבר אותו אצלי בבית ... בעייתי קצת לא ?

יש הצעה ?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #8 

בדוק אם ניתן לקבל מעבד להשאלה טרם רכישה ואם לא, גש לחנות או לחבר עם מעבד ושים לב להבדלים עם מעבד ובלעדיו.

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

taoyossi כתב:
אוריאל כתב:אני תמיד ממליץ במידת האפשר להפריד רכיבים , זה מאפשר לשלוט על האיכות של כל רכיב בנפרד ובמידה ומשדרגים (כמו שאתה עושה עכשיו) אפשר

...
אוריאל תודה
לגבי ה DVDO - מה הכוונה מהדגם החדש (מהו הדגם החדש?)
...
אני לא מכיר את כל הדגמים שלהם , אתה יכול לברר בפורום וידאו , בכל מקרה כמובן שכמו שזיו הציע מומלץ מאוד שתראה בעיניים שלך מה זה עושה לפני שאתה מוציא על זה כסף...

בוננזה
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 655
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #10 

...
אם אני לא טועה, זה מאוד קרוב למחיר שקיבלתי ל-609 חדש..
למה לקנות משומש ועוד דגם ישן יותר?

בנוגע למעבד תמונה, לדעתי עם הזוועה ש YES משדרים אין הרבה מה לעשות.
אם אני משווה את איכות התמונה שאני מקבל עם שידורי YES לערוץ 2 ו- 10 לעומת הקליטה החינמית שיש לי מובנת ב samsung 42B430 ההבדלים הם פשוט תהומיים, בקליטה עם אנטנה אני רואה באיכות תמונה מעולה (נראה כמעט כמו 720P, ואני לא מגזים) ועם yes פשוט גרוע..

אני באמת לא רואה באיזו דרך מעבדי הוידאו יכולים לקחת תמונה כזו ולשפר אותה. :roll:

taoyossi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #11 

דרך אגב ,
האם ה BOSE AM10 טובים מספיק ?

כבר זמן רב אני מתעסק ברעיון של החלפת 5 הסאטליטים והסאב בשני רמקולים רצפתיים איכותיים
מה דעתכם ?

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

אני לא יכול לדעת איזה מחיר קיבלת , אבל לדעתי 609 צריך לעלות בין 4.5 ל5K . ה608 בלוחות עולה 3 . . .זה הבדל של 50% לפחות . . .
לגבי מעבדי וידאו אני באמת לא מבין גדול בזה , אני רק יכול להגיד בוודאות שמעבדי הוידאו ברסיברים הזולים לא משהו .
לגבי מעבדים ייעודיים צריך לבדוק כל מקרה לגופו,אפשר לקרוא קצת כאן:
http://www.hometheater.co.il/p-1.article01387
עופר נתן דיעה די חיובית על המכשיר הזה , אבל קח בחשבון שזה כבר לא רלוונטי כי עבר די הרבה זמן , רק רציתי לתת כיוון.

taoyossi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #13 

הכל התחיל בכל למה זה שאני לא שומע איכותי ברסיבר מ HTPC ו PS3 :lol:

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”