שלום לכולם,
אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע ביתי שתכלול סט של חמישה רמקולים,סאב,מגבר ודיוידי(לא לחוץ על בלוריי)
הייעוד זה מן הסתם סרטים(אני רואה המון סרטים) ולכן חשוב לי שתיהיה מערכת ברמה טובה מאוד, הרבה חברים משתמשים ברמקולים של bose ונראה שהם מבסוטים אז אם אפשרי לשלב עם רמקולים שלהם זה יהיה מצוין.
חשוב לי שהמערכת תיהיה דקורטיבית ורמקולים לא רצפתיים גדולים מיכיוון שהחדר מעוצב.
אני מתכנן להשקיע תקציב של עד 7000 ש"ח (אופציה לפחות יהיה מצוין).
חשבתי שאני מבין בקולנוע ביתי אבל באתר הזה אני פשוט נאבד מכל האופציות שיש אז אני ישמח להכוונה ממישהו מקצועי ממני. תודה
עזרה בבחירת מערכת קולנוע ביתי
1.די וי די זו טעות , כדאי לך לפנות לכיוון של סטרימר (אם אתה לא יודע מה זה תשאל)
2.התקציב נחמד מאוד ולדעתי אם תלך על יד שניה תקבל תמורה טובה לכספך , אם אתה מעוניין בחדש זה גם אפשרי אבל הרמה תהיה פחות טובה.
אני מאוד לא אהבתי את bose , ממליץ לך לשמוע את הרמקולים הסטליטיים של focal .
כמובן קח הכל בערבון מוגבל יש להתחשב במגבלות החלל
2.התקציב נחמד מאוד ולדעתי אם תלך על יד שניה תקבל תמורה טובה לכספך , אם אתה מעוניין בחדש זה גם אפשרי אבל הרמה תהיה פחות טובה.
אני מאוד לא אהבתי את bose , ממליץ לך לשמוע את הרמקולים הסטליטיים של focal .
כמובן קח הכל בערבון מוגבל יש להתחשב במגבלות החלל
האמת שאני באמת רוצה סטרימר הבעיה שהמידע שיש לי על הדבר הזה הוא על קצה המזלג, כרגע אני מחבר את הלפ-טופ שלי לטלויזיה(LCD) באמצעות כבל HDMI והסאונד מגיע מזוג רמקולים איכותיים שמחוברים ללפ טופ, אבל אני רוצה מערכת 5.1 מקצועית כמו שפירטתי למעלה ולגבי סטרימר אני ישמח לקבל הסבר קצרצר והמלצה על דגם מסוים.
תודה.
תודה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
לגבי סטרימר לך על ה POPCORN A210 שעולה כ 900 ש"ח . בעזרתו תוכל להזרים את כל התכנים שיש לך מהמחשב . רצוי שיהיה חיבור כבל קווי בניהם כי בשיטה האלחוטית ,בהזרמה של תכנים "כבדים" ,יש קרטועים.itzik123 כתב:האמת שאני באמת רוצה סטרימר הבעיה שהמידע שיש לי על הדבר הזה הוא על קצה המזלג, כרגע אני מחבר את הלפ-טופ שלי לטלויזיה(LCD) באמצעות כבל HDMI והסאונד מגיע מזוג רמקולים איכותיים שמחוברים ללפ טופ, אבל אני רוצה מערכת 5.1 מקצועית כמו שפירטתי למעלה ולגבי סטרימר אני ישמח לקבל הסבר קצרצר והמלצה על דגם מסוים.
תודה....
לגבי רסיבר חפש את אחד הדגמים של אונקיו,פיוניר,ימאהה,דנון שכוללים כניסות HDMI ותמיכה בפורמטי האודיו החדשים , קרי DOLBY HD ו DTS HD .ניתן למצוא כאלו היום סביב ה 2000-2500 ש"ח לדגמי הפתיחה. כמו שכבר נאמר לך פה ביד שניה תקבל, בשביל סכום כזה, ציוד טוב יותר.
למשל :
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... _ads=35694
אחלה מכשיר.
לגבי הרמקולים אז כמו שכבר נאמר פה בוז זו לא אופציה טובה בכלל, לטעמי כמובן. קודם תחליט האם אתה רוצה רמקולים סטאליטיים , מדפים או ריצפתיים . רמקולים הם הרכיב העיקרי שיקבע אצלך את איכות הסאונד ולכן חשוב לגשת לחנויות ולשמוע חברות ודגמים שונים כי מה שאני אוהב לא בהכרח יקלע גם לטעמך.
בהצלחה