אוקי אני פשוט לא מבין משהו .. ( נקסוס S ברשת סלקום . )
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
חבילות הגלישה ללא הגבלה בסלקום המוצעת לנוקיה E72 עולה 139 שקלים.
אותה חבילה ללא הגבלה עם גלקסי S עולה 69 שקלים.
לפי אחד המוקדנים בסלקום, נקסוס S לא משווק על ידם ולכן אין לו חבילת גלישה ייעודית. המשמעות היא שאני חייב להצמיד לו את אחת החבילות של ה E72. בקיצור, בלגן אחד גדול.
מה אתם אומרים ?
איך יוצאים מהבלגן הזה עם חבילת גלישה נורמלית ( חצי גיגה \ גיגה אפילו 5 גיגה ) בסכום הגיוני ? ועם נקסוס S כמובן ברשת סלקום.
תודה,
ליאור
אותה חבילה ללא הגבלה עם גלקסי S עולה 69 שקלים.
לפי אחד המוקדנים בסלקום, נקסוס S לא משווק על ידם ולכן אין לו חבילת גלישה ייעודית. המשמעות היא שאני חייב להצמיד לו את אחת החבילות של ה E72. בקיצור, בלגן אחד גדול.
מה אתם אומרים ?
איך יוצאים מהבלגן הזה עם חבילת גלישה נורמלית ( חצי גיגה \ גיגה אפילו 5 גיגה ) בסכום הגיוני ? ועם נקסוס S כמובן ברשת סלקום.
תודה,
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
אני לא יכול , לצערי.iakovl כתב:אה?
החבילות גלישה של סלקום הם ללא הגבלה כבר... קח אחת מהן, אל תגיד להם איזה מכשיר... סוף סיפור...
יש לי סמרטפון מהעבודה. אני לא משלם עליו. כל מה שרציתי זה טלפון חדש שאליו אעביר את ה SIM.
אני לא חייב לספר להם שזה מה שאני עושה אבל בכל מקרה זה לא ישנה כלום כי אני נעול עם החבילה שהוצעה לחברה שבה אני עובד ומסתבר שאי אפשר לשנות אותה ( מטעמי הסכמים שונים ומשונים בין סלקום לחברה בה אני עובד ). בחבילה הזו גלישה ללא הגבלה תעלה 139 שקלים. זה לא זול..
לא נורא, נאלתר משהו.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Avi_h
- חבר ותיק

- תגובות: 1762
- נתן תודות: 79 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
יש 2 אפשרויות:
1 - ללא הגבלה במחיר שציינת.
2 - חבילה של 300מגה ב39 או 49 לא זוכר. הפואנטה פה שאתה יכול להוסיף כפולות של 300 מגה ב10 ש"ח. הם לא משפרים את זה אבל זה קיים.
אתה יכול להגיע ל1 גיגה 60-70 ש"ח+-
2 - חבילה של 300מגה ב39 או 49 לא זוכר. הפואנטה פה שאתה יכול להוסיף כפולות של 300 מגה ב10 ש"ח. הם לא משפרים את זה אבל זה קיים.
אתה יכול להגיע ל1 גיגה 60-70 ש"ח+-
72o
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
לא ברור לי.Avi_h כתב:יש 2 אפשרויות:
אתה יכול להגיע ל1 גיגה 60-70 ש"ח+-...
למטב ידיעתי בסלקום החבילות לא מוגבלות בנפח אלא במהירות ההורדה.