מעוניין לארגן HTPC וזקוק לעצות

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
nokobik פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2886
נתן תודות: 76 פעמים
קיבל תודות: 121 פעמים

שליחה #1 

אז כפי שכתבתי אני מתכנן להפוך את המחשב הישן C2D E6600 ל-HTPC. הדברים צריכים להיות כמה שיותר פשוטים ולפעול בצורה חלקה, כי אם לא יהיו לי צרות מההנהלה :P
כיום יש לי YES MAX ולצפיה בסרטים/סדרות אני משתמש ב-PS3 הלא חברותי שלי.

התחלתי לבדוק את 4TR בשילוב עם XBMC ועם MP בעזרתו האדיבה של ZOVIRAX ואני חייב לציין שהתרשמתי מאוד מה-4TR. כ-BACKEND הוא יהיה כנראה יהיה פתרון טוב אבל יש בעיות....

הבעיה היותר קריטית שניתקלתי בה היא, שכשאני מפעיל LIVE STREAM מהדונגל של ה-DVB-T עם אנטנה פשוטה ב-4TR, מפסיק אותו ומנסה פעם נוספת הוא לא מצליח לפתוח את ה-STREAM מחדש. לאחר כמה ניסיונות או לאחר כמה זמן אני כן מצליח.
אני מעריך שהבעיה נובעת כנראה מסיגנל לא מספיק חזק כי אני רואה די הרבה רעשים, מה גם שהמחשב נמצא כרגע בנקודה שאני יודע שהיא בעייתי מבחינת קליטת סלולר אז יכול להיות שגם קליטת ה-DVB בעייתית שם, אבל יכול להיות שאני טועה.
אם מדובר בבעיית סיגנל אז אני מניח שאני אצטרך אנטנה נורמלית ואשמח לשמוע המלצות מבעלי הניסיון פה לאנטנות לרכישה מהארץ או מחו"ל.

בעיה נוספת היא בצד של ה-FRONTEND, ל-MP למרות שבאמת ניסיתי לא התחברתי, גם על מחשב שלא נחשב חלש הוא מרגיש כבד מאוד בנוסף גם לא הכי יפה. יש דרך לשפר את זה איכשהו?
ב-XBMC לעומת זאת, הצד של ה-LIVE TV רחוק מלהיות גמור, אבל מצד שני אני מאוד אוהב את הממשק שלו והוא מרגיש קל יותר עם תגובות טובות יותר.
האם יש אלטרנטיבות אחרות ל-FRONTEND, גם אם רק ל-LIVE TV?
בכל מקרה, אני לא שולל אף-אחת מהשתיים ואני אמשיך לנסות אותן במקביל.

כשלט אני מתכנן להשתמש בזה של ה-PS3 שהוא שלט BT, אבל זה הדבר האחרון שאני מתכוון להתעסק איתו מכיוון שהוא כרגע מותאם ל-PS3 ולא בא כל פעם להתאים אותו מחדש בגלל המשחקים האלה.

למען האמת במצב הנוכחי אם אני לא אצליח להרים משהו יציב כמו סלע, אני שוקל לקנות ממיר DVB-T עם הקלטה, מה שממש לא בא לי מההכרות שלי עם מוצרים מהסוג הזה כתחליף צולע ל-MAX ו-BOXEE BOX או סטרימר אחר עם JUKEBOX נורמלי לסטרימינג. מה שיוצא יותר זול ויותר יציב, אבל פחות גמיש וחזק מבחינת הפיצ'רים, התכונות והממשק העדיף.
אני גם מתאר לעצמי שפיצ'ר ההקלטה בממיר יהיה גרוע ולא יאפשר הקלטה במקביל של מספר ערוצים.
קובי

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”