שירות גרוע של רשת בסט ביי
-
asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7942
הזמנתי מוצר בסניף בסט ביי הקרוב לביתי (לא חשבתי שיש צורך בחנות מתמחה למוצר שכזה).
כיוון שהמוצר לא היה במלאי, נאמר לי כי יישמר עבורי בסניף אחר. המוכר גם שוחח עם הסניף המדובר וביקש שישמרו את המוצר.
לאחר כיומיים הגעתי לסניף השני על מנת לאסוף את המוצר ולהפתעתי הרבה המוצר לא נשמר עבורי ונאמר לי כי נמכר למישהו אחר.
ביקשתי לבטל את העסקה ונאמר לי כי ניתן לבטלה רק בסניף המקורי. נסעתי לסניף המקורי ונאמר לי כי לא ניתן לבטל את העסקה כיוון שעכשיו מוצ"ש והמשרדים לא עובדים.
התקשרתי לסניף בבוקר יום א' כפי שהתבקשתי , אך אמרו לי להתקשר אחר הצהריים.
כשהתקשרתי אחה"צ נאמר לי שיטפלו בעניין ויעדכנו אותי. כיוון שלא עדכנו אותי , התקשרתי שוב למחרת.
נאמר לי שהעסקה בוטלה. ביקשתי אישור על כך בפקס ואמרו לי שמייד ישלחו לי.
היום, שלישי, עדיין לא הגיע הפקס. כיוון שכבר הופיע חיוב באשראי, התקשרתי שוב לסניף.
הפעם נאמר לי כי הם בכלל לא יכולים לשלוח לי את האישור ועליי לטלפן להנהלת חשבונות,
שם נעניתי ע"י מישהי מאוד לא אדיבה, שהתנהגה כאילו היא עושה לי טובה, ואמרה שתשלח את הפקס בקרוב.
מקווה שהוא אכן יגיע.
ולסיכום, כפי שממליצים החברים בפורום, רק חנות מתמחה.
כיוון שהמוצר לא היה במלאי, נאמר לי כי יישמר עבורי בסניף אחר. המוכר גם שוחח עם הסניף המדובר וביקש שישמרו את המוצר.
לאחר כיומיים הגעתי לסניף השני על מנת לאסוף את המוצר ולהפתעתי הרבה המוצר לא נשמר עבורי ונאמר לי כי נמכר למישהו אחר.
ביקשתי לבטל את העסקה ונאמר לי כי ניתן לבטלה רק בסניף המקורי. נסעתי לסניף המקורי ונאמר לי כי לא ניתן לבטל את העסקה כיוון שעכשיו מוצ"ש והמשרדים לא עובדים.
התקשרתי לסניף בבוקר יום א' כפי שהתבקשתי , אך אמרו לי להתקשר אחר הצהריים.
כשהתקשרתי אחה"צ נאמר לי שיטפלו בעניין ויעדכנו אותי. כיוון שלא עדכנו אותי , התקשרתי שוב למחרת.
נאמר לי שהעסקה בוטלה. ביקשתי אישור על כך בפקס ואמרו לי שמייד ישלחו לי.
היום, שלישי, עדיין לא הגיע הפקס. כיוון שכבר הופיע חיוב באשראי, התקשרתי שוב לסניף.
הפעם נאמר לי כי הם בכלל לא יכולים לשלוח לי את האישור ועליי לטלפן להנהלת חשבונות,
שם נעניתי ע"י מישהי מאוד לא אדיבה, שהתנהגה כאילו היא עושה לי טובה, ואמרה שתשלח את הפקס בקרוב.
מקווה שהוא אכן יגיע.
ולסיכום, כפי שממליצים החברים בפורום, רק חנות מתמחה.
- taoyossi
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- DorM
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4220
רשמת שבוצע חיוב באשראי.
הייתי מתקשר לחברת האשראי ומבקש שיבטלו את החיוב מכיוון שלא קיבלת את המוצר.
הייתי מתקשר לחברת האשראי ומבקש שיבטלו את החיוב מכיוון שלא קיבלת את המוצר.
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
DorM
1+
למה אתה שובר את הראש? לא קיבלתי את המוצר ונגמר הסיפור.
1+
למה אתה שובר את הראש? לא קיבלתי את המוצר ונגמר הסיפור.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- aharon2312
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 317
גם לי בעבר היה סיפור דומה.
שילמתי עבור מגבר סטריאו ואחרי מס ימים כשהגעתי לקחת הודיעו לי שאין במלאי.. ואז התחילו טירטורים. במהלכם הציעו לי רסיבר מתצוגה "שעולה יותר יקר" ועוד כל מיני קישקושים.
-
asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7942
התקשרתי לחברת האשראי. אמרו לי שצריך לעשות זאת דרך החנות ובמידה ולא יופיע זיכוי תוך 14 ימים, ליצור איתם קשר.
המליצו שיהיה לי אישור בכתב מהחנות. מקווה שהגיע הפקס המיוחל (לא יכול לבדוק כרגע).
המליצו שיהיה לי אישור בכתב מהחנות. מקווה שהגיע הפקס המיוחל (לא יכול לבדוק כרגע).
- spazzz
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 271
לא קונה ברשתות - נקודה !
לא רק במוצרי חשמל - פשוט מעדיף לקנות במקום שמתמחה בתחומו כמובן..
לא רק במוצרי חשמל - פשוט מעדיף לקנות במקום שמתמחה בתחומו כמובן..
- lasik
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2807
פיתרון שעבד אצלי:
מקליטים את השיחה, בה נציג בסט ביי טוען כי העיסקה מבוטלת, באופן שלא משתמע לשתי פנים, ומשמיעים לחברת האשראי את השיחה ממנה ניתן להבין כי בסט ביי מטרטרים אותך על עיסקה שלא התקיימה.
במקרה כזה חברת האשראי לא יכולה לעמוד מנגד, ויוצרת קשר ישירות עם בית העסק.
לי זה עבד.
מקליטים את השיחה, בה נציג בסט ביי טוען כי העיסקה מבוטלת, באופן שלא משתמע לשתי פנים, ומשמיעים לחברת האשראי את השיחה ממנה ניתן להבין כי בסט ביי מטרטרים אותך על עיסקה שלא התקיימה.
במקרה כזה חברת האשראי לא יכולה לעמוד מנגד, ויוצרת קשר ישירות עם בית העסק.
לי זה עבד.
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY
https://cutt.ly/xl459TY
- מושההשפיץ
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 453
שלם וקח במחסני חשמל עובד מעולה.
אפילו מכונת כביסה סופקה למחרת הקניה -מדהים.
מה הקשר לחנות מתמחה?אולי המוצר לא נפוץ.
כל חווית הקניה מתבטאת בעובדה שהמוצר נמכר ומובל בכוחות עצמך באותו יום.לא מבין את אלו שמחכים ומתיייבשים
למישהו שיוציא להם מהאריזה וימלא אחריות.
אם מדובר בקשיש אז ממייילא,אבל צעיר שמסוגל לסחוב ולהרכיב לבד,למה לא?
אפילו מכונת כביסה סופקה למחרת הקניה -מדהים.
מה הקשר לחנות מתמחה?אולי המוצר לא נפוץ.
כל חווית הקניה מתבטאת בעובדה שהמוצר נמכר ומובל בכוחות עצמך באותו יום.לא מבין את אלו שמחכים ומתיייבשים
למישהו שיוציא להם מהאריזה וימלא אחריות.
אם מדובר בקשיש אז ממייילא,אבל צעיר שמסוגל לסחוב ולהרכיב לבד,למה לא?
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
פשוט גועל . 
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"