S1 Duo - מס' שאלות
שלום,
בשעה טובה רכשתי את ה S1 Duo (בעיקר, תודות לאריה, כמובן!!!). קראתי את חוברת המשתמש שלו (אשר מתמקדת רק בהגדרות ולא בהוראות למשתמש), מס' שאלות:
1. ניסיתי לסרוק עם ה DTT אבל לא הצלחתי לקלוט כלום. מה יכולה להיות הבעיה? (הוא מגיע עד ל מס' 63 ולא נקלטת שום תחנה). לאחר סיום הסריקה יש חושך בטלויזיה. בהקשה על מס' תחנה - הוא מציג את המס' שאני מקיש (לדוגמא - 11) אבל לא קורה כלום. כאשר אני לוחץ על Channel up/down - הסטרימר נכבה. מה הבעיה? למה לא קולטים כלום? למה הסטרימר נכבה?
2. מרגע הדלקת הסטרימר ועד להופעת מסך התפריט - עוברים 30 שניות (!). האם זה תקין? האם אפשר לקצר זמן זה?
3. איך אני מעביר תכנים מהמחשב לסטרימר? האם צריך להתקין משהו מיוחד על המחשב? האם ניתן ללא התקנת תוכנה על המחשב?
4. איך מנהלים קבצים בסטירמר (מחיקה / העברה לתיקייה אחרת / העברה מסטרימר למחשב וכו')? דרך איזו תפריט בשלט?
תודה!
בשעה טובה רכשתי את ה S1 Duo (בעיקר, תודות לאריה, כמובן!!!). קראתי את חוברת המשתמש שלו (אשר מתמקדת רק בהגדרות ולא בהוראות למשתמש), מס' שאלות:
1. ניסיתי לסרוק עם ה DTT אבל לא הצלחתי לקלוט כלום. מה יכולה להיות הבעיה? (הוא מגיע עד ל מס' 63 ולא נקלטת שום תחנה). לאחר סיום הסריקה יש חושך בטלויזיה. בהקשה על מס' תחנה - הוא מציג את המס' שאני מקיש (לדוגמא - 11) אבל לא קורה כלום. כאשר אני לוחץ על Channel up/down - הסטרימר נכבה. מה הבעיה? למה לא קולטים כלום? למה הסטרימר נכבה?
2. מרגע הדלקת הסטרימר ועד להופעת מסך התפריט - עוברים 30 שניות (!). האם זה תקין? האם אפשר לקצר זמן זה?
3. איך אני מעביר תכנים מהמחשב לסטרימר? האם צריך להתקין משהו מיוחד על המחשב? האם ניתן ללא התקנת תוכנה על המחשב?
4. איך מנהלים קבצים בסטירמר (מחיקה / העברה לתיקייה אחרת / העברה מסטרימר למחשב וכו')? דרך איזו תפריט בשלט?
תודה!
לא מצליח לקלוט שידורי DVB-T דרך הסטרימר. למה?
שלום,
1. חיברתי אנטנה פאסיבית, סרקתי את התדרים (דרך Setup-HDTV): לא קלט כלום (מיקום - פ"ת, אם המושבות)
2. הייתי במעבדה אצל היבואן, בדקנו עם האנטנה - לא קלט כלום (מיקום - מרכז ת"א). החלפנו מכשיר: לא קלט כלום.
3. קניתי אנטנה אקטיבית, סרקתי: לא קלט כלום
האם מישהו מצליח לקלוט שידורי DVB-T עם ה S1-DUO?
תודה.
1. חיברתי אנטנה פאסיבית, סרקתי את התדרים (דרך Setup-HDTV): לא קלט כלום (מיקום - פ"ת, אם המושבות)
2. הייתי במעבדה אצל היבואן, בדקנו עם האנטנה - לא קלט כלום (מיקום - מרכז ת"א). החלפנו מכשיר: לא קלט כלום.
3. קניתי אנטנה אקטיבית, סרקתי: לא קלט כלום
האם מישהו מצליח לקלוט שידורי DVB-T עם ה S1-DUO?
תודה.
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
2 בעיות אפשריות:
1. טיונר לא תקין, סיכוי נמוך
2. אין קליטה, סיכוי סביר
בתל אביב אצל ט.ר אתה אמור לקלוט משהו לפחות באולם התצוגה אם האנטנה קרובה לחלון שפונה לאיילון
נסה לרכוש את האנטנה הזאת של סקל אותה תוכל למצוא ברשתות ACE הומסנטר סנסור אמפרל וכו
עם כבל אנטנה ארוך, לא לקנות כבל מאריך מוכן! ולהוציא את האנטנה מחוץ לחלון:
http://media.shopy.co.il/shops/1234/pro ... 57249b.jpg
ברוך בואך למועדון האין קליטת DTT בישראל ...
1. טיונר לא תקין, סיכוי נמוך
2. אין קליטה, סיכוי סביר
בתל אביב אצל ט.ר אתה אמור לקלוט משהו לפחות באולם התצוגה אם האנטנה קרובה לחלון שפונה לאיילון
נסה לרכוש את האנטנה הזאת של סקל אותה תוכל למצוא ברשתות ACE הומסנטר סנסור אמפרל וכו
עם כבל אנטנה ארוך, לא לקנות כבל מאריך מוכן! ולהוציא את האנטנה מחוץ לחלון:
http://media.shopy.co.il/shops/1234/pro ... 57249b.jpg
ברוך בואך למועדון האין קליטת DTT בישראל ...
נערך לאחרונה על ידי arotman ב 22/06/2011 9:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
תודה: בפרק הזמן מאז שקילתי תשובה ארגנתי:
1. אנטנה פאסיבית של סקל
2. אנטנה אקטיבית BT260
http://www.dvdoor.co.il/products/187371 ... B-T-BT-260
3. מקלט DVB של חברת פיילוט (יש לו גם אנטנה קטנה המגיעה עם המקלט)
סדר פעולות שביצעתי:
א. חיברתי את הסטרימר שלי עם כל אחת מאנטנות: הסטרימר שלי לא קלט כלום.
ב. חיברתי את המקלט פיילוט דרך האנטנה של סקל: נקלטו כל הערוצים בסריקה.
ג. חיברתי את הסטרימר לאנטנה של סקל, כאשר לא הזזתי כלל את האנטנה: הסטרימר לא קלט מאום.
ד. חיברתי את הסטרימר עם אנטנה אקטיבית: הסטרימר לא קלט מאום.
ה. חזרתי לבדוק את מקלט הפילוט: חיברתי אליו את כל אחת משלושת האנטנות, ניסיתי לשנות את מיקום האנטנות, ניסיתי לסרוק שוב - אך שום תחנה לא נקלטה. יכול להיות שהמקלט התקלקל? מוזר...
מה עוד ניתן לעשות?
1. אנטנה פאסיבית של סקל
2. אנטנה אקטיבית BT260
סדר פעולות שביצעתי:
ג. חיברתי את הסטרימר לאנטנה של סקל, כאשר לא הזזתי כלל את האנטנה: הסטרימר לא קלט מאום.
ה. חזרתי לבדוק את מקלט הפילוט: חיברתי אליו את כל אחת משלושת האנטנות, ניסיתי לשנות את מיקום האנטנות, ניסיתי לסרוק שוב - אך שום תחנה לא נקלטה. יכול להיות שהמקלט התקלקל? מוזר...
מה עוד ניתן לעשות?
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
אין לך קליטה או הקליטה שלך חלשה מאוד, נסה לרכוש כבל מאריך לאנטנה של כמה מטרים שאתה מכין או מכינים לךurielp כתב:תודה: בפרק הזמן מאז שקילתי תשובה ארגנתי:
1. אנטנה פאסיבית של סקל
2. אנטנה אקטיבית BT260
סדר פעולות שביצעתי:
מה עוד ניתן לעשות?...
הכבלים המוכנים משבשים את הקליטה מנסיוני ונסה להוציא את האנטנה מחוץ לחלון ואז לקלוט עם האנטנה של סקל.
למכשיר REFERNCE הייתי משתמש ב INNOVA 7002 או ב 980 KONKA. נסה להחזיר את ה PILOT לחנות אם יש לך אפשרות.
החברים בפורום מעדיפים את ה INNOVA בד"כ אבל בקליטה של ה KONKA נחשבת לרגישה יותר.
נסה גם לברר אם יש אפשרות לאנטנה משותפת לבניין בו אתה מתגורר (אחריות של הוועד)
או להמתין כמה חודשים עד שיקום משדר לאזור ראש העין השרון ופתח תקווה שאמור לשפר את הקליטה, אתה מוזמן גם לפנות לרשות השנייה ולבקש שטכנאי מטעם הרשות יגיע אליך לבדיקת קליטה *9524.
arotman כתב:אין לך קליטה או הקליטה שלך חלשה מאוד, נסה לרכוש כבל מאריך לאנטנה של כמה מטרים שאתה מכין או מכינים לךurielp כתב:תודה: בפרק הזמן מאז שקילתי תשובה ארגנתי:
1. אנטנה פאסיבית של סקל
2. אנטנה אקטיבית BT260
סדר פעולות שביצעתי:
מה עוד ניתן לעשות?...
הכבלים המוכנים משבשים את הקליטה מנסיוני ונסה להוציא את האנטנה מחוץ לחלון ואז לקלוט עם האנטנה של סקל.
למכשיר REFERNCE הייתי משתמש ב INNOVA 7002 או ב 980 KONKA. נסה להחזיר את ה PILOT לחנות אם יש לך אפשרות.
או להמתין כמה חודשים עד שיקום משדר לאזור ראש העין השרון ופתח תקווה שאמור לשפר את הקליטה, אתה מוזמן גם לפנות לרשות השנייה ולבקש שטכנאי מטעם הרשות יגיע אליך לבדיקת קליטה *9524....
טוב - לקח לי כמה שבועות לארגן INNOVA - ואכן - הצלחתי לקלוט איתו בקושי בפינה מאד-מאד-מאד מסויימת בסלון.
הרגשתי ממש כמו מיסטר בין בפרק הזה:
אצור קשר בשבוע הבא עם עידן+ לבדיקת מועד שיפור הקליטה שלהם, אם בכלל.
בינתיים: 3 שאלות נוספות:
1. האם (ואיך) ניתן לצפות בסרט ישירות דרך הסטרימר מערוצי הטלויזיה באינטרנט, כמו MAKO. לדוגמא - צפייה בפרק של רמזור ישירות מתוך אתר MAKO
2. האם (ואיך) ניתן לצפות בסרט ישירות דרך הסטירמר מתוך קישור של EMULE / ביטרונט / שרתי הורדה כדוגמת Megaupload, Netload וכו'
3. האם ניתן לדפדף ביו-טיוב בסטרימר, ע"י חיפוש בעברית? האם אין דרך קלה יותר מאשר הקשה של אות-אות מהמקלדת הוירטואלית? לא שאני מתכוון לצפות עכשיו בסרטים דרך יו-טיוב: סתם מתוך סקרנות...
תודה רבה.
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
1. לא ניתןבינתיים: 3 שאלות נוספות:
1. האם (ואיך) ניתן לצפות בסרט ישירות דרך הסטרימר מערוצי הטלויזיה באינטרנט, כמו MAKO. לדוגמא - צפייה בפרק של רמזור ישירות מתוך אתר MAKO
2. האם (ואיך) ניתן לצפות בסרט ישירות דרך הסטירמר מתוך קישור של EMULE / ביטרונט / שרתי הורדה כדוגמת Megaupload, Netload וכו'
3. האם ניתן לדפדף ביו-טיוב בסטרימר, ע"י חיפוש בעברית? האם אין דרך קלה יותר מאשר הקשה של אות-אות מהמקלדת הוירטואלית? לא שאני מתכוון לצפות עכשיו בסרטים דרך יו-טיוב: סתם מתוך סקרנות......
2. לא ניתן ,ביטורנט ניתן להוריד באמצעות ממשק ה WEB של ה TVIX במחשב
למשל [left]\\192.168.0.100\BT[/left]
3.לא
שתי שאלות נוספות
שלום,
עוד 2 שאלות (מה לעשות - כאן מכירים את הסטרימר הזה הכי טוב...)
1. ויתור על DVD: האם אני יכול לוותר על נגן ה DVD הסלוני, ולהתחיל לנגן סרטים דרך כונן המחשב, ולצפות בהם דרך הסטרימר בטלויזיה? אם כן - איך עושים זאת?
2. רשימת Playlist: לפני שרכשתי את המכשיר נאמר לי (ע"י אריה, כמובן) שניתן ליצור Playlist ולמקמו במקום 'נוח לשליפה':
א. ברשותי כ 30 דיסקים: איך אני יוצר Playlist?
ב. איפה למקם את קובץ ה Playlist, כך שניתן יהיה לנווט אליו באופן מהיר? (הניווט יתבצע כאשר הטלויזיה מכובה, כך שנדרש מיקום נגיש ויעיל ע"י מקשי הלחיצה הממוקמים על המכשיר)
ג. האם ניתן לנגן את ה Playlist ע"י בחירת דיסק באופן רנדומלי וניגון כל השירים שבאותו הדיסק באופן רציף (ולאחר סיום ניגון הדיסק - בחירת דיסק נוסף באופן רנדומלי וניגון השירים בדיסק זה באופן רציף, וחוזר חלילה...)
ד. האם ניתן להגדיר כך שכאשר אכבה את המכשיר - ההרצה הבאה של ה Playlist יתבצע מהשיר שבו הניגון עצר?
ה. האם ניתן להגדיר מס' Playlist (אחד לכל דיסק)
ושוב, תודה!
1. ויתור על DVD: האם אני יכול לוותר על נגן ה DVD הסלוני, ולהתחיל לנגן סרטים דרך כונן המחשב, ולצפות בהם דרך הסטרימר בטלויזיה? אם כן - איך עושים זאת?
2. רשימת Playlist: לפני שרכשתי את המכשיר נאמר לי (ע"י אריה, כמובן) שניתן ליצור Playlist ולמקמו במקום 'נוח לשליפה':
ב. איפה למקם את קובץ ה Playlist, כך שניתן יהיה לנווט אליו באופן מהיר? (הניווט יתבצע כאשר הטלויזיה מכובה, כך שנדרש מיקום נגיש ויעיל ע"י מקשי הלחיצה הממוקמים על המכשיר)
ג. האם ניתן לנגן את ה Playlist ע"י בחירת דיסק באופן רנדומלי וניגון כל השירים שבאותו הדיסק באופן רציף (ולאחר סיום ניגון הדיסק - בחירת דיסק נוסף באופן רנדומלי וניגון השירים בדיסק זה באופן רציף, וחוזר חלילה...)
ד. האם ניתן להגדיר כך שכאשר אכבה את המכשיר - ההרצה הבאה של ה Playlist יתבצע מהשיר שבו הניגון עצר?
ושוב, תודה!
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
Re: שתי שאלות נוספות
1. לא אתה לא יכול , אתה כן יכול לבצע RIP של ה DVD למחשב ולנגן אותוurielp כתב:שלום,
ושוב, תודה!...
2.תפריט FUNCTION (כחול) להעביר לשימת קבצים שוב פעם FUNCTION וללחוץ על PLAYLIST
אתה יכול להעתיק את הקבצים שאתה מיייצר לROOT של הדיסק
ג. עם כפתור SHUFFLE
ד.לא
ה. כמה שאתה רוצה.
[quote="arotman"][quote="urielp"]תודה: בפרק הזמן מאז שקילתי תשובה ארגנתי:
1. אנטנה פאסיבית של סקל
2. אנטנה אקטיבית BT260
סדר פעולות שביצעתי:
מה עוד ניתן לעשות?[/quote]
אין לך קליטה או הקליטה שלך חלשה מאוד, נסה לרכוש כבל מאריך לאנטנה של כמה מטרים שאתה מכין או מכינים לך
או להמתין כמה חודשים עד שיקום משדר לאזור ראש העין השרון ופתח תקווה שאמור לשפר את הקליטה, אתה מוזמן גם לפנות לרשות השנייה ולבקש שטכנאי מטעם הרשות יגיע אליך לבדיקת קליטה *9524.[/quote]
שלום,
לאחר תקופת המתנה ובדיקות, הגיע היום לביתי, לפי המלצתו של אריה, נציג הרשות השניה לבדיקת איכות הקליטה.
הוא חיבר ממיר KONKA (המכשיר הנרכש ברשות הדואר) והפלא ופלא - יש קליטה. רמת האות (ישנה סקאלת חיווי במכשיר) - טובה מאד (כ 70-90%). איכות האות - טובה מאד (כ 70-90%)
חיברנו את האנטנה (לא הזזנו את מיקומה) ל S1 וסרקנו: הסטרימר הצליח רק לפענח את שמות התחנות, אך לא קלט מעבר לכך מאום.
ניסיתי להציב את האנטנה במרפסת (קומה 3) - אך לשווא. חיברנו מגבר אות - אך לשווא. ניסיתי שוב לחבר את ה KONKA - והמכשיר קלט.
מעבר להמתנה להצבת האנטנה החדשה (בין ראש העין לפתח תקוה - אגב,האם יש תאריך יעד לכך?) - מה עוד ניתן לעשות על מנת לצפות בשידורים הדיגיטלים?
האם איכות הקליטה של הסטרימר NTR83 טובה מאשר ה TIVX?
תודה.
1. אנטנה פאסיבית של סקל
2. אנטנה אקטיבית BT260
סדר פעולות שביצעתי:
מה עוד ניתן לעשות?[/quote]
אין לך קליטה או הקליטה שלך חלשה מאוד, נסה לרכוש כבל מאריך לאנטנה של כמה מטרים שאתה מכין או מכינים לך
או להמתין כמה חודשים עד שיקום משדר לאזור ראש העין השרון ופתח תקווה שאמור לשפר את הקליטה, אתה מוזמן גם לפנות לרשות השנייה ולבקש שטכנאי מטעם הרשות יגיע אליך לבדיקת קליטה *9524.[/quote]
שלום,
לאחר תקופת המתנה ובדיקות, הגיע היום לביתי, לפי המלצתו של אריה, נציג הרשות השניה לבדיקת איכות הקליטה.
הוא חיבר ממיר KONKA (המכשיר הנרכש ברשות הדואר) והפלא ופלא - יש קליטה. רמת האות (ישנה סקאלת חיווי במכשיר) - טובה מאד (כ 70-90%). איכות האות - טובה מאד (כ 70-90%)
חיברנו את האנטנה (לא הזזנו את מיקומה) ל S1 וסרקנו: הסטרימר הצליח רק לפענח את שמות התחנות, אך לא קלט מעבר לכך מאום.
ניסיתי להציב את האנטנה במרפסת (קומה 3) - אך לשווא. חיברנו מגבר אות - אך לשווא. ניסיתי שוב לחבר את ה KONKA - והמכשיר קלט.
מעבר להמתנה להצבת האנטנה החדשה (בין ראש העין לפתח תקוה - אגב,האם יש תאריך יעד לכך?) - מה עוד ניתן לעשות על מנת לצפות בשידורים הדיגיטלים?
האם איכות הקליטה של הסטרימר NTR83 טובה מאשר ה TIVX?
תודה.
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
urielp אז ככה, קודם כל
לגופו של עניין קליטה של 70 אחוז ב KONKA היא גבולית ורוב הטיונרים יהיה להם מאוד קשה להתמודד.
לגבי המשדר החדש אין עונה ואין מענה, הרשות נדמה בנושא ולא בטוח שהמשדר יקום שם , יתכן שכן יקום משדר בראש העין שכן ישפר את המצב לפחות בפ"ת.
אם אתה רוצה לוודא אתה מוזמן לקפוץ אלי הביתה לרמת השרון השאר פרטים בפרטי ונתאם , אני בבית פנוי בד"כ בימי שישי, שם יש לי אנטנה על הגג מכווונת לנתניה, כך נוכל לוודא את תקינות הטיונר, בהנחה שהטיונר תקין אז הפתרון היחיד הוא אנטנה חיצונית על הגג.
אגב אני די בטוח שגם עם הKONKA תיתקל בבעיות קליטה באיזה שהוא שלב.
לגופו של עניין קליטה של 70 אחוז ב KONKA היא גבולית ורוב הטיונרים יהיה להם מאוד קשה להתמודד.
לגבי המשדר החדש אין עונה ואין מענה, הרשות נדמה בנושא ולא בטוח שהמשדר יקום שם , יתכן שכן יקום משדר בראש העין שכן ישפר את המצב לפחות בפ"ת.
אם אתה רוצה לוודא אתה מוזמן לקפוץ אלי הביתה לרמת השרון השאר פרטים בפרטי ונתאם , אני בבית פנוי בד"כ בימי שישי, שם יש לי אנטנה על הגג מכווונת לנתניה, כך נוכל לוודא את תקינות הטיונר, בהנחה שהטיונר תקין אז הפתרון היחיד הוא אנטנה חיצונית על הגג.
אגב אני די בטוח שגם עם הKONKA תיתקל בבעיות קליטה באיזה שהוא שלב.
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
בבקשה!urielp כתב:עדכון:
היום הגיעו אלי ה'חברה' של הוט. הם פרסו, בעקבות המלצתך אריה, כבל RF לשידורי הטלויזיה.
כעת אני מחובר לאנטנה שעל הגג ומצליח לקלוט 14 תחנות: 7 מכל משדר
תודה רבה על העזרה!...
אגב HOT חיברו אותך לאנטנה על הגג מפתיע