השתדרגתי
-
המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
כרגע יש לי בעיה אחת שמציקה לי בשילוב עם הרסיבר שלי.
כשאני מעביר ל HOME THEATER BYPASS אני מקבל ווליום חלש מידי.
אמנם עדיין לא ניסיתי אם יש שינוי כשאני לוחץ על כפתור ה BYPASS אבל בשלב זה יש בעיה.
יש פה בעלי NOVA ותיקים?
כשאני מעביר ל HOME THEATER BYPASS אני מקבל ווליום חלש מידי.
אמנם עדיין לא ניסיתי אם יש שינוי כשאני לוחץ על כפתור ה BYPASS אבל בשלב זה יש בעיה.
יש פה בעלי NOVA ותיקים?
-
המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
מבחינת הווליום הסתדר לי לאחר שלחצתי על כפתור ה BYPASS אבל אני רוצה להבין משהו.
האם ברסיבר אני צריך לשנות משהו?
הרי כשהיה רק רסיבר הוא ידע שמחוברים אליו קידמיים אבל עכשיו הם לא מחוברים אליו אז צריך להגדיר משהו אחר?
בעיה אחרת היא שאני צריך לבחור אם לשמוע את הסאב רק בקולנוע או רק בסטריאו.
האם אפשר לשלב?
האם ברסיבר אני צריך לשנות משהו?
הרי כשהיה רק רסיבר הוא ידע שמחוברים אליו קידמיים אבל עכשיו הם לא מחוברים אליו אז צריך להגדיר משהו אחר?
בעיה אחרת היא שאני צריך לבחור אם לשמוע את הסאב רק בקולנוע או רק בסטריאו.
האם אפשר לשלב?
- asimo2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 228
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אני חייב להודות שהנובה הרשים אותי עמוקות בעבר הודות לכניסת USB שלו וגם לPre השפופרתי ולעיצוב הנאה שלו. התלבטתי באם להחליף את המערכת שלי NAD PRE ‪+‬ Power וגם ארגנתי הדגמה , אבל החלטתי להשאיר את הקיים ולחפש DAC מתאים ולא יקר מדי. מצאתי אותו בדגם V‪-‬DAC . אני משתמש ב MAC MINI כמקור כמעט בלעדי למוסיקה.
כיום יש מגוון גדול של DAC למניהם ברמות מחיר שונות וכניסות רבות, לא רק USB. אני קורא שהנובה נמכר בכמויות ויש לו אחים ובני דודים, אבל עבורי נשארת השאלה האם עדיף DAC או אולי DAC Pre
כיום יש מגוון גדול של DAC למניהם ברמות מחיר שונות וכניסות רבות, לא רק USB. אני קורא שהנובה נמכר בכמויות ויש לו אחים ובני דודים, אבל עבורי נשארת השאלה האם עדיף DAC או אולי DAC Pre