Onkyo TX-NR609 מארצות הברית
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
- יצירת קשר:
הנה מחירים http://www.amperel.co.il/categories/20041
בדוק את ההספק של הרסיבר ותקנה ספק גדול ב 30-50 אחוז מההספק. לגבי התדר השונה, זה בעיקר משפיע על מכשירים בהם יש מנוע ולכן לך לא תהיה בעייה
בדוק את ההספק של הרסיבר ותקנה ספק גדול ב 30-50 אחוז מההספק. לגבי התדר השונה, זה בעיקר משפיע על מכשירים בהם יש מנוע ולכן לך לא תהיה בעייה
- amira
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- שם מלא: אמיר
- נתן תודות: 161 פעמים
- קיבל תודות: 89 פעמים
עם החשמל לא תהיה לך שום בעיה (אני מפעיל את ה- 5008 מארה"ב) לגבי גודל השנאי, על סמך ניסיוני, אני מעט חולק על האקסיומה שצריך שנאי גדול יותר.
שנאי גדול יותר, מתחמם יותר ו"מבזבז" יותר חשמל. להספק המקסימלי של המגבר שלך תגיע כשתחבר את מקס' הרמקולים האפשריים ותשמע בפול ווליום. אני בספק אם ומתי זה יקרה.
אני הפעלתי את המגבר שלי (שצורך כ- 1160W) בעזרת 750W בלי שום בעיה. החלפתי (בלי סיבה ממשית, למעט חשש) ל- 2000W וחוץ מלקבל שנאי הרבה הרבה יותר חם, זה לא נתן לי כלום.
בדיעבד, למגבר שלי, הייתי מחפש משהו באזור 1,000W - 1,200W.
ההצעה שלי מתבססת אך ורק על ניסיון אישי וללא שום מומחיות מקצועית.
שנאי גדול יותר, מתחמם יותר ו"מבזבז" יותר חשמל. להספק המקסימלי של המגבר שלך תגיע כשתחבר את מקס' הרמקולים האפשריים ותשמע בפול ווליום. אני בספק אם ומתי זה יקרה.
אני הפעלתי את המגבר שלי (שצורך כ- 1160W) בעזרת 750W בלי שום בעיה. החלפתי (בלי סיבה ממשית, למעט חשש) ל- 2000W וחוץ מלקבל שנאי הרבה הרבה יותר חם, זה לא נתן לי כלום.
בדיעבד, למגבר שלי, הייתי מחפש משהו באזור 1,000W - 1,200W.
ההצעה שלי מתבססת אך ורק על ניסיון אישי וללא שום מומחיות מקצועית.
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
- יצירת קשר:
amira,
אני מקווה שאתה יודע שההצעה שלך יכולה לגרום לשריפה !!!! ברור לי שנדיר שרסיבר יגיע להספק המקסימלי שלו, אבל אתה מוכן לקחת אחריות שהשנאי לא ישרף (וחס וחלילה יגרום לשריפה)? תאמין לי 6 שנים בחיל האוויר וראיתי מה ששנאים חסרי הספק מסוגלים לעשות, ותאמין לי שזה לא נעים
אני מקווה שאתה יודע שההצעה שלך יכולה לגרום לשריפה !!!! ברור לי שנדיר שרסיבר יגיע להספק המקסימלי שלו, אבל אתה מוכן לקחת אחריות שהשנאי לא ישרף (וחס וחלילה יגרום לשריפה)? תאמין לי 6 שנים בחיל האוויר וראיתי מה ששנאים חסרי הספק מסוגלים לעשות, ותאמין לי שזה לא נעים
- amira
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- שם מלא: אמיר
- נתן תודות: 161 פעמים
- קיבל תודות: 89 פעמים
לא אני לא.
כתבתי שאני מסתמך אך ורק על ניסיוני האישי.
יחד עם זאת התייעצתי גם עם אבי (שבעונותיו הוא בין היתר מהנדס חשמל) וכבר נתקל בשנאים "קצת" יותר גדולים ששימשו לצרכני אנרגיה "קצת יותר כבדים" ולדעתו הנזק היחיד שיכול להיגרם הוא קיצור אורך חייו של השנאי או שרפתו (לא במובן של עלייתו באש אלא פשוט הפסקת עבודתו).
לגישתו (ודומני שהוא מבין דבר או שניים) סכנת שריפה (קרי להבות) יכולה להתרחש באם הטמפרטורה של המכשיר עולה מידיי ובמיוחד כאשר הוא בקרבת חומרים בעירים. מניסיוני הדל, השנאי (אותו סוג) הגדול יותר מתחמם הרבה יותר.
לסיכום, איש הטוב בעיניו יעשה, אני כאמור (וכך כתבתי) הייתי רוכש שנאי קרוב ככל שניתן להספק של המכשיר שבבעלותי.
כתבתי שאני מסתמך אך ורק על ניסיוני האישי.
יחד עם זאת התייעצתי גם עם אבי (שבעונותיו הוא בין היתר מהנדס חשמל) וכבר נתקל בשנאים "קצת" יותר גדולים ששימשו לצרכני אנרגיה "קצת יותר כבדים" ולדעתו הנזק היחיד שיכול להיגרם הוא קיצור אורך חייו של השנאי או שרפתו (לא במובן של עלייתו באש אלא פשוט הפסקת עבודתו).
לגישתו (ודומני שהוא מבין דבר או שניים) סכנת שריפה (קרי להבות) יכולה להתרחש באם הטמפרטורה של המכשיר עולה מידיי ובמיוחד כאשר הוא בקרבת חומרים בעירים. מניסיוני הדל, השנאי (אותו סוג) הגדול יותר מתחמם הרבה יותר.
לסיכום, איש הטוב בעיניו יעשה, אני כאמור (וכך כתבתי) הייתי רוכש שנאי קרוב ככל שניתן להספק של המכשיר שבבעלותי.
I'm never wrong
i once thought i was wrong
but i was mistaken
i once thought i was wrong
but i was mistaken
ONKYO TX-NR609
הדגמים של ONKYO כמדיניות תואמים לכל העולם(חוץ מיפן--שם החשמל 100V 50Hz והדגמים ברובם יחודיים ליפן). http://www.onkyo.com/ קישור לדף הבית של האתר העולמי.
סתם שאלה:לא כדאי היה לקנות יותר את הדגם בארץ??
סתם שאלה:לא כדאי היה לקנות יותר את הדגם בארץ??
Re: ONKYO TX-NR609
יש לך איזה מקור רשמי לזה ? כי באתר של אונקיו זה לא מופיע במפרטים של הרסיברים , שם רשום (למשל בארה"ב ) במפורש 120v .DENONKYO כתב:הדגמים של ONKYO כמדיניות תואמים לכל העולם...
אוריאל כתב:יש לך איזה מקור רשמי לזה ? כי באתר של אונקיו זה לא מופיע במפרטים של הרסיברים , שם רשום (למשל בארה"ב ) במפורש 120v .DENONKYO כתב:הדגמים של ONKYO כמדיניות תואמים לכל העולם......
תסתכל בקבצי הוראות ההפעלה של הדגמים באתר האמריקני ובאתר האירופי(במיפרט--SPECIFICATIONS).
בנוסף קח בחשבון שאם הדגם תואם תקן ארצות הברית תהיה לך בעיה בהאזנה לרדיו.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
$500 ועוד 33% מכס ומע"מ ועוד משלוח עדיין לא יגיע אפילו ל-$1,000, כלומר כ-25% הנחה במקרה הגרוע...
onkyo 609 - 469$
מסים (34%) - 175.5$
הובלה - +149$
ביטוח מוצר - 10$
סה"כ 800$ או בשקלים - 2746 ש"ח (המחיר התקבל כהצעת מחיר מאחד מאתרי השילוח מUS אלינו )
מחיר הכי זול בזאפ - 4900.
הבדל של2154 ש"ח . . .
מסים (34%) - 175.5$
הובלה - +149$
ביטוח מוצר - 10$
סה"כ 800$ או בשקלים - 2746 ש"ח (המחיר התקבל כהצעת מחיר מאחד מאתרי השילוח מUS אלינו )
הבדל של2154 ש"ח . . .
אני מסתכל כרגע בMANUAL של הTX-NR 3008 באתר האירופאי . עמ' 107 עמודה ימנית בערך באמצע בסעיףDENONKYO כתב:אוריאל כתב:יש לך איזה מקור רשמי לזה ? כי באתר של אונקיו זה לא מופיע במפרטים של הרסיברים , שם רשום (למשל בארה"ב ) במפורש 120v .DENONKYO כתב:הדגמים של ONKYO כמדיניות תואמים לכל העולם......
תסתכל בקבצי הוראות ההפעלה של הדגמים באתר האמריקני ובאתר האירופי(במיפרט--SPECIFICATIONS).
בנוסף קח בחשבון שאם הדגם תואם תקן ארצות הברית תהיה לך בעיה בהאזנה לרדיו....
general ואני מצטט:
power supply - north america - AC 120V 60Hz
others - AC 220-240V 50/60Hz
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
המחיר בפועל בארץ כנראה יותר קרוב ל-4,500 ש"ח (או אפילו למטה מכך), אבל עדיין מדובר בלפחות 30% הפרש...אוריאל כתב:onkyo 609 - 469$
מסים (34%) - 175.5$
הובלה - +149$
ביטוח מוצר - 10$
הבדל של2154 ש"ח . . ....
אני חושב שיש לך טעות בחישוב.אוריאל כתב:onkyo 609 - 469$
מסים (34%) - 175.5$
הובלה - +149$
ביטוח מוצר - 10$
הבדל של2154 ש"ח . . ....
את המס משלמים גם על ההובלה (לפחות ככה זה היה אצל חלק נכבד מהמזמינים מחו"ל).
כךש בפועל יש סיכוי סביר שהחשבון יצא גבוה יותר.
(500+150+10)*1.34 ==> 884$
884$*3.5 ==> 3094 ש"ח.
ואיפה כל העמלות למיניהן אשר מגיעות לכמה מאות נוספות?
אני מניח שהמחיר הסופי בדלת הלקוח יהיה קרוב ל-3500 ש"ח.
ואם אני לא טועה על זה צריך להוסיף שנאי אשר עולה עוד 500 ש"ח בערך.
לגבי המחיר שציינת של ה-609 בארץ, מתי בפעם האחרונה קנית בזאפ?!
אני ראיתי כאן לא מזמן מישהו שטען שהמחיר האמיתי זה זאפ מינוס 20%.. כמה שהוא צדק!!
כפי שרשמתי, אל תתפלאו אם אחרי משא ומתן קטן (אבל באמת קטן) תגיעו למחיר שמגרד מלמטה את ה-4000 ש"ח.
לפי החשבון הזה לא חוסכים כאן שום דבר ובתמורה מקבלים מכשיר עם אחריות מוגבלת (אין שקט נפשי), שנאי מסורבל וקושי במכירה בעתיד (מכשיר מארה"ב).
תעשו את החשבון לבד..