קניתי את האקסטרימר פרו לפני שלושה וחצי חודשים ואני יכול להגיד בפה מלא שאני מאוכזב.
יש לי חיבור WIFI לראוטר NETGEAR תקן N דרך אנטנה חיצונית שקניתי עם המכשיר והדבר היחיד שמפריד ביניהם הוא קיר בעובי 10 ס"מ, כך שלא צריכה להיות בעיה עם הקליטה (ניסיתי גם להחליף WIFI channels בממשק של הראוטר). רוחב הפס שלי הוא 10 מגה ביט אגב.
התקנתי במהלך הזמן כל עדכון FIRMWARE שיצא בתקווה שהוא יפתור את הבאגים המרכזיים אך לשווא.
רוב הפיצ'רים של הממשק הוא פרי פיתוחם של קהילת חובבי PHP/LINUX שפשוט לא עובדים בצורה מלאה.
כל סשן של ניגון קליפים מYOUTUBE או מקורות סטרימינג ב XLIVE נתקע/נקטע אחרי פחות מ10 דקות.
תקיעות, גמגומים, חוסר תמיכה בעברית (בעיקר סקרייפינג אוטומטי גרוע) גרמו לי לנסות פשוט לעבוד עם הממשק הבסיסי הרשמי של המוצר (Media Library) - הצרה היא שגם דרכו אני נתקל בהרבה בעיות.
לדוגמא, NFS Mounts שמופיעים רק אחרי רפרוש ידני, ולאחר זמן מה של ניווט בהם, המסך נתקע והם נעלמים אחרי לחיצה ממושכת על כפתור הHOME (על מנת כדי לחזור לתפריט הראשי).
אני הולך לחכות לגירסה 3.0 של הFIRMWARE כי קראתי בפורומים של החברה (שאגב מלאים בתלונות של משתמשים) שהיא הולכת להיות גרסה חדשה לגמרי מבוססת פלאש, עם ממשק ויזואלי רשמי של החברה, ואם היא תאכזב אני הולך להחזיר את המכשיר לבאג ולקנות במקומו HTPC נורמלי שיוכל להכיל את שני הדיסקים (4 טרה) שיש לי.
ראו הוזהרתם.
אקסטרימר פרו - עושה הכל חוץ מסטרימינג ? :מבולבל:
לי זה נראה כמו תלונות שאינן קשורות כלל למכשיר עצמו. שימוש ב wifi עם מזרימדיות הוא דבר שאינו חקוק בסלע
וככה זה עם כל המכשירים בסגנון (בגלל זה ממליצים להשתמש ברשת קווית למי שיכול). דבר שני כל התוספות הן
עבודה של חברי קהילה לא של היצרן והם מודיעים בפירוש שיש בעיות של יציבות ומהירות. לא מדובר על בעיה של
המכשיר וצריך להודות לחברה מהקהילה שהם בכלל טורחים.
וככה זה עם כל המכשירים בסגנון (בגלל זה ממליצים להשתמש ברשת קווית למי שיכול). דבר שני כל התוספות הן
עבודה של חברי קהילה לא של היצרן והם מודיעים בפירוש שיש בעיות של יציבות ומהירות. לא מדובר על בעיה של
המכשיר וצריך להודות לחברה מהקהילה שהם בכלל טורחים.
אני די לא מבין בסטרימרים... אבל לגבי החזרה, לא נראה לי שאחרי שלושה וחצי חודשים אתה יכול להחזיר מוצר חשמלי פתוח לבאג. למיטב ידיעתי לפי חוק הגנת הצרכן, אפילו יום אחרי הקנייה אם פתחת את המוצר וחיברת לחשמל אתה לא יכול להחזיר אותו, אז כדאי שתבדוק את הנושא.
התכוונתי שאני אנסה להחזיר במידה ולא אצליח לעבוד איתו עם הגרסה הבאה.Carmona כתב:אני די לא מבין בסטרימרים... אבל לגבי החזרה, לא נראה לי שאחרי שלושה וחצי חודשים אתה יכול להחזיר מוצר חשמלי פתוח לבאג. למיטב ידיעתי לפי חוק הגנת הצרכן, אפילו יום אחרי הקנייה אם פתחת את המוצר וחיברת לחשמל אתה לא יכול להחזיר אותו, אז כדאי שתבדוק את הנושא....
אולי גם נפלתי על מכשיר תקול, אי אפשר לדעת, ואז אקבל אחר.
הMC הבא שאני אקנה הוא HTPC אמיתי ולא של XTREAMER, אלא כזה שאוכל להכניס בו שני כוננים 3.5" של 2T כל אחד.