שלום לחברי הפורום הנכבדים,
אני נמצא כרגע בקנדה ובשבוע הבא אעבור בגרמניה ואקנה את המקרן המדובר.
מישהו ראה את המקרן בפעולה / שמע חוות דעת מבוססת לגביו / רוצה להמליץ או לשלול?
אני מתכנן להביא מכאן גם את משקפי ה-DLP Link של אופטומה. אשמח לשמוע דעות גם בנושא זה.
תודה מראש,
גיא
קונה Acer H5360BD ומשקפי אופטומה - דעות?
שיחקתי על המקרן גראנד טוריסמו 5 עם PS3 לפני חודש, עם מסך הקרנה של 106". זה היה נחמד, אבל לא הפיל אותי מהכסא. היו מידי פעם הפרעות מעצבנות (בשביל משחק בהילוך גבוה) ולא ברור לי למה - אולי הסוללה נחלשה בזוג המשקפיים שלי. לא היו לחבר סרטי BD בתלת מימד, אז כאן החוויה הסתיימה.
כשעברנו ל-2D, המצב היה ממוצע ומטה בשביל 720p (ניסינו גם סיגנל של 1080p רק לשם הבדיקה, ולא היה שום הבדל בתמונה).
אין לי מה לומר יותר מידי. המקרן זול, המשקפיים יקרות בארץ (במידה ותרצה זוגות נוספים), בדו מימד הוא כמובן לא מספק את הסחורה ביחס למחיר, אבל ב-3D זה נראה לא רע, מינוס ההפרעות שכפי שאמרתי יתכן והיו קשורות לסוללה (או ל-PS3 עצמו, אין לי מושג).
שיחקתי PS3 גם על מקרן מיצובישי (גם זול מאוד יחסית), ולדעתי אין מה להשוות בכלל.
כדאי לך לצפות לפני שאתה קונה, כי הדיסוננס הקוגנטיבי לאחר הקניה מוטל בספק במקרה הזה.
כשעברנו ל-2D, המצב היה ממוצע ומטה בשביל 720p (ניסינו גם סיגנל של 1080p רק לשם הבדיקה, ולא היה שום הבדל בתמונה).
אין לי מה לומר יותר מידי. המקרן זול, המשקפיים יקרות בארץ (במידה ותרצה זוגות נוספים), בדו מימד הוא כמובן לא מספק את הסחורה ביחס למחיר, אבל ב-3D זה נראה לא רע, מינוס ההפרעות שכפי שאמרתי יתכן והיו קשורות לסוללה (או ל-PS3 עצמו, אין לי מושג).
שיחקתי PS3 גם על מקרן מיצובישי (גם זול מאוד יחסית), ולדעתי אין מה להשוות בכלל.
כדאי לך לצפות לפני שאתה קונה, כי הדיסוננס הקוגנטיבי לאחר הקניה מוטל בספק במקרה הזה.
Edebby,
תודה רבה על התשובה המפורטת.
חזרתי עם המשקפיים של אופטומה וללא המקרן (החנות הייתה סגורה והטיסה הוקדמה)...
אני מופתע לשמוע שהמצב בדו מימד כ"כ חמור. קראתי ביקורות משתמשים לא רעות בכלל, אבל אכן לא יצא לי לראות את המקרן בפעולה.
האם לדעתך optoma hd66 נותן תמונת דו מימד טובה יותר?
האם החבר בעל המקרן נמצא בארץ?
מה ההיתכנות להגיע להתרשמות?
תודה!
גיא
תודה רבה על התשובה המפורטת.
חזרתי עם המשקפיים של אופטומה וללא המקרן (החנות הייתה סגורה והטיסה הוקדמה)...
אני מופתע לשמוע שהמצב בדו מימד כ"כ חמור. קראתי ביקורות משתמשים לא רעות בכלל, אבל אכן לא יצא לי לראות את המקרן בפעולה.
האם לדעתך optoma hd66 נותן תמונת דו מימד טובה יותר?
האם החבר בעל המקרן נמצא בארץ?
מה ההיתכנות להגיע להתרשמות?
תודה!
גיא
אין לי מושג בקשר ל-HD66, כי מעולם לא צפיתי בהדגמה שלו.
בקשר לדו-מימד, הבעיות היו בקשתות שהיו ברורות מידי. אני ממש ממש לא רגיש לקשתות צבע - ובכל זאת, אולי בפעם הראשונה בחיי, ראיתי איך אפקט קשתות נראה, ואיך הוא מעצבן את העין, וגם בכוונוני הצבעים (אין כמעט אופציה לבצע שינויים, והצבעים היו באופ-סט ברור).
לא מובן לי למה ב-3D לא ראיתי את בעיית הקשתות כלל, ואילו בדו מימד זה היה ברור לעין כמו במקרני Low end מבוססי DLP.
דרך אגב, מתברר שבעיות ה-3D אכן היו קשורות לסוללה, הייתה בעיה בהטענה של המשקפיים. זה אומר שמבחינת 3D, המקרן מרשים ביחס למחיר.
הבעיה שנוצרה היא בסנכרון (פתאום נעלם ה-3D, והתמונה מרצדת דרך המשקפיים).
יהיה מעניין מאוד לצפות כבר במקרן שתומך במשקפיים פסיביות כמו בקולנוע, כאלו שעולות 3 דולר באיביי...
המקרן אכן נמצא בארץ (רעננה), אבל אני בעצמי התלוותי למי שמכיר באמת את הבעלים.
בקשר לדו-מימד, הבעיות היו בקשתות שהיו ברורות מידי. אני ממש ממש לא רגיש לקשתות צבע - ובכל זאת, אולי בפעם הראשונה בחיי, ראיתי איך אפקט קשתות נראה, ואיך הוא מעצבן את העין, וגם בכוונוני הצבעים (אין כמעט אופציה לבצע שינויים, והצבעים היו באופ-סט ברור).
לא מובן לי למה ב-3D לא ראיתי את בעיית הקשתות כלל, ואילו בדו מימד זה היה ברור לעין כמו במקרני Low end מבוססי DLP.
דרך אגב, מתברר שבעיות ה-3D אכן היו קשורות לסוללה, הייתה בעיה בהטענה של המשקפיים. זה אומר שמבחינת 3D, המקרן מרשים ביחס למחיר.
הבעיה שנוצרה היא בסנכרון (פתאום נעלם ה-3D, והתמונה מרצדת דרך המשקפיים).
יהיה מעניין מאוד לצפות כבר במקרן שתומך במשקפיים פסיביות כמו בקולנוע, כאלו שעולות 3 דולר באיביי...
המקרן אכן נמצא בארץ (רעננה), אבל אני בעצמי התלוותי למי שמכיר באמת את הבעלים.